Výjezd na linku 7 a pak přejezd na linku 11cwapa píše:Už by konečně někomu mohlo dojít, že na 11 by byly ideální. Jen by se muselo chtít.Proxy píše:Kam zmizí motolské 14T mi není jasné...
Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypravení vozů
cwapa: souhlas.
Už by konečně někomu mohlo dojít, že na 11 by byly ideální. Jen by se muselo chtít.Proxy píše:Kam zmizí motolské 14T mi není jasné...
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
7 potvrzuji tam bude počet 8garancí a 2klasiky nebo negarance.16 zatím dle webu DPP nepotvrzuji.Zde zatím žádné úprav.Tonda Ježek píše:7 a 16Proxy píše:Kam zmizí motolské 14T mi není jasné...
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
7 a 16Proxy píše:Kam zmizí motolské 14T mi není jasné...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Prasopesm-íra píše:Ano potvrzeno.Dvojkové wany se chystají na l. 12.Naši depáci už přichystali soupravu 8252+8163
Fakt wlci došly
- m-íra
- Uživatel
Ano potvrzeno.Dvojkové wany se chystají na l. 12.Naši depáci už přichystali soupravu 8252+8163 
eee... o bych teda raději zachoval 12/25. souhlas s proxem ohledně prohození 12-20. ale pořád jsem zvědav, kam se uplacírují stažené 14T. jestli nevyjedou vůbec, bude to pěkná ostuda.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Jen aby nezmizely do útrob motolského depa...Proxy píše:Kam zmizí motolské 14T mi není jasné...
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už je to aktualizovánomartyn píše:Hotline provozovny Motol tvrdí, že garance linky 12 zajistí Vokovice dvěma pořadími. Na IDOSu jsou ještě stará data, rozhodnutí padlo až dneska.
Linka 12 bude tedy od příštího týdne zajištěna 2 x Vokovice, 3x Pankrác, zbytek Kobylisy. Kam zmizí motolské 14T mi není jasné...
Myslím, že za současné situace by bylo nejlepší zkrátit linku 12 do trasy Palmovka - Smíchovské nádraží (Barrandov jen špičky), protože čím kratší trasa, tím rychlejší oběh nízkopodlažních spojů. Na Barrandov vést náhradou celodenně a celotýdenně linku 20, protože sem můžou 14T bez omezení
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Tvůj pocit jest správný. Tahle situace nastala loni někdy v létě díky havarijnímu stavu trati na nábřeží kapitána Jaroše. Dokud nebylo opraveno*, byly garance z 12 staženy, info o tom viselo i na webu DPP.Josef píše:1)(ale mám pocit, že už to tu někdy bylo tento problém, že na 12 nesměly sarančata)
* - na výluce jsem tenkrát jako informátor působil na nám. Republiky a šeredně jsem tam zmoknul
To je těch wan tolik? Nebudou někde chybět, když se teď objeví i na 12? Nebo se naopak někde jinde, místo wan, vyloupnou NP kachny či 14T?martyn píše:Hotline provozovny Motol tvrdí, že garance linky 12 zajistí Vokovice dvěma pořadími.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hotline provozovny Motol tvrdí, že garance linky 12 zajistí Vokovice dvěma pořadími. Na IDOSu jsou ještě stará data, rozhodnutí padlo až dneska.
Ono by úplně stačilo povolit pro dvě pořadí linky 12 KT8N s varováním, ať si řidiči dávají ve splítce pozor. Když to takhle funguje na Dejvické, tak by to mohlo jít i tady. Stejně se tam občas při mimořádkách dostanou.
fibou píše:jara píše:A nebo vše zustane tak jako před reko. 12 se přemění na 25 a opak. S nízkejma kačkama na 12 asi kvuli malostranskému průsmyku moc neee přece to tam nechtějí pouštětNj, na to jsem uplně zapomněl
no, jestli to zůstane takhle, tak to teda už bude zajímavý... po prázdninách...
Uvidíme
jara píše:A nebo vše zustane tak jako před reko. 12 se přemění na 25 a opak. S nízkejma kačkama na 12 asi kvuli malostranskému průsmyku moc neee přece to tam nechtějí pouštět