Výhybky
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výhybky
Odpověd JDCT: Výhybka se nebude vypínat a ani snášet trolejový kontakt do té doby, co bude kolej Myslíkovou z centra teoreticky sjízdná. Dojde-li k mimořádné události v této oblasti vyžadující dlouhodobé odklony (prasklá voda, .. ) bude snaha odklonit linky právě tudy.
Pokud vám to vadí, stěžujte si oficiální cestou.
Pokud vám to vadí, stěžujte si oficiální cestou.
- Bobik
- Uživatel
Tuším že to bude stejný problém jako onehdá při zavření Bádenky s vexlí od Malostranské. "Proč to nejde" vysvětloval tuším MF (mj. ohledně info o uzamčení).
Výhybka by jistě odpojit šla, ale spíš než odpojení bych přivítal snesení stavěcího kontaktu. Efekt by byl stejný a ještě by byla informace o jasném uzamčení výhybky.Štěpán píše:Vím, že to bude takový malý výkřik do tmy, ale mám dotaz na znalé: Nešla by úplně elektricky odpojit výhybka od Lazarské do Myslíkovy ulice? To naprosto zbytečné čekání na odblokování výhybky, která se nepoužívá, mne docela štve. Zvlášť tady, kde jezdí hodně tramvají.
Vím, že to bude takový malý výkřik do tmy, ale mám dotaz na znalé: Nešla by úplně elektricky odpojit výhybka od Lazarské do Myslíkovy ulice? To naprosto zbytečné čekání na odblokování výhybky, která se nepoužívá, mne docela štve. Zvlášť tady, kde jezdí hodně tramvají.
A nesouvisí to s tou výlukou od 28.10.? Viz. výlukové JŘ na DPP.Karosák píše:Rádio bude na hlavní trati. Minimálně od Strossu. Někdy v dubnu/květnu byl pro tuto výhybku na Olšanech dokončen a odeslán projekt. K realizaci mělo dojít podzim 2009.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Rádio bude na hlavní trati. Minimálně od Strossu. Někdy v dubnu/květnu byl pro tuto výhybku na Olšanech dokončen a odeslán projekt. K realizaci mělo dojít podzim 2009.
No zrovna tam to nevím. Asi nee. Vzhledem k šetření v podniku bych tam udržoval raději tu čepovku a rádia dal na hlavní trať.Štěpán píše:Dík za info. Plánuje se tam dát rádiovka?
Dík za info. Plánuje se tam dát rádiovka?
Hlavně neměla platnou elektrorevizi.
Výhybka zrušena tuším loni. Důvodem bylo její trvalé odpojení. Výhybka byla zaplavována pravidelně při každém dešti bahnem z přilehlého svahu a tudíž nefunkční.Štěpán píše:Nevíte někdo kdy a proč zmizel Oerlikon na výjezdu ze smyčky Výstaviště? Projížděl jsem si teď fotky z roku 2006 a překvapilo mne, že tam byla elektricky ovládaná výhybka (i když už odpojená).
Nevíte někdo kdy a proč zmizel Oerlikon na výjezdu ze smyčky Výstaviště? Projížděl jsem si teď fotky z roku 2006 a překvapilo mne, že tam byla elektricky ovládaná výhybka (i když už odpojená).
Výhybky na Těšnově
Zdravím. Viděl jsem dobře, že na křižovatce Těšnov a vjezdu do smyčky Florenc nejsou trolejové kontakty, takže se staví pouze radiem? Odkdy tomu tak je? V těchto oblastech se skoro vůbec nepohybuju. Navíc ve zde uvedeném seznamu jsou kontakty stále napsány.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přesvěčte se na fotce - vpravo nahořeMF píše:Oskar píše:Je tam ještě trpasličí v drátech, natočená tak, že je vidět jak od výhybky, tak z tramvaje.
No prosim
Oskar píše:Je tam ještě trpasličí v drátech, natočená tak, že je vidět jak od výhybky, tak z tramvaje.
No prosim
Je tam ještě trpasličí v drátech, natočená tak, že je vidět jak od výhybky, tak z tramvaje.