To je pravda, no dobře, ale když bude stát přes noc na dvoře, tak je to to samé né?Jabberwocky píše:Nejsem technik, ale tím zavlháním v provozu si vzhledem k provozním teplotám nejsem až tak jist...
T3R, T3G
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Kristepane, když bude jezdit, tak asi taky bude zavlhat - za prvé a za druhé, T6 v Motole, taky stojí venku, když se sejdou tak, že jich je málo v dílnách... Musí něco vydržet. V Brně taky stojí něco venku ne? A auta stojí na ulici taky...PvvS píše:ono zavlhani motoru a jinych vinuti jim moc neprospiva.
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ono tim stanim venku ty vozy dostavaji radove mensi zahul, nez tim, ze se s nimi jezdi v zimnich mesicich, kdy se soli silnice.trainzjohny píše:Jo, na T6 jsem opravdu zapomněl. Ale pak jde odečíst několik vozů co jsou v dílnách, několik je jich pořád na linkách.
Nemůžu se prostě ubránit pocitu, že když by se chtělo tak by se někam uklidit dala, ono se ale nechce.
-
martyn
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No hlavně už dávno nemá co postávat na vozovně, ale má být na opravě nebo výměně výzbroje. Tohle neni žádnej oříšek typu RT6, ale víceméně běžnej typ...trainzjohny píše:Jo, na T6 jsem opravdu zapomněl. Ale pak jde odečíst několik vozů co jsou v dílnách, několik je jich pořád na linkách.
Nemůžu se prostě ubránit pocitu, že když by se chtělo tak by se někam uklidit dala, ono se ale nechce.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo, na T6 jsem opravdu zapomněl. Ale pak jde odečíst několik vozů co jsou v dílnách, několik je jich pořád na linkách.I.am.good píše:Mýlíš se, voz. Žižkov má jen 19 kolejí.. Navíc 18.+19. jsou téměř nepoužitelné, jelikož se za vratami sbíhají a pokračují mycím strojem. Dá se říct, že celá hala 15-19. kolej není určena k pravidelnému stání vozů, jelikož zde probíhá údržba, jsou zde zvedáky apod. Nevím, kolik se vejde vozů ne délku vozovny, nicméně jestli osm, tak to pouze na 1-4. koleji, ty ostatní jsou kratší, jelikož jsou za nimi kanceláře a dílna. Prostě nevím to určitě, ale myslím, že tam toho místa skutečně moc nebude. Určitě vozy venku nereznou jen tak. A u počtu vozů jsi ještě zapomněl na T6ky, takže dalších dvacet kousků .) A ty jsou navíc o něco málo delší, jak T3.
-
I.am.good
Mýlíš se, voz. Žižkov má jen 19 kolejí.. Navíc 18.+19. jsou téměř nepoužitelné, jelikož se za vratami sbíhají a pokračují mycím strojem. Dá se říct, že celá hala 15-19. kolej není určena k pravidelnému stání vozů, jelikož zde probíhá údržba, jsou zde zvedáky apod. Nevím, kolik se vejde vozů ne délku vozovny, nicméně jestli osm, tak to pouze na 1-4. koleji, ty ostatní jsou kratší, jelikož jsou za nimi kanceláře a dílna. Prostě nevím to určitě, ale myslím, že tam toho místa skutečně moc nebude. Určitě vozy venku nereznou jen tak. A u počtu vozů jsi ještě zapomněl na T6ky, takže dalších dvacet kousků .) A ty jsou navíc o něco málo delší, jak T3.trainzjohny píše:To nepochybně nemají (jako snad všechny pražské vozovny), pokud počítám 20 kolejí krát 8 vozů je 160 míst. Odečtu-li všechny zařízení instalovaná v hale tak jsem stejně na nějakých 120 vozech. A páč žižkov má vozy 7204-7292 (bez 7268-69) a 7091+7113,7128-7129, tak nejsem ani na 90, místo musí mít, pouze si zásadně nechávají vozy venku.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To nepochybně nemají (jako snad všechny pražské vozovny), pokud počítám 20 kolejí krát 8 vozů je 160 míst. Odečtu-li všechny zařízení instalovaná v hale tak jsem stejně na nějakých 120 vozech. A páč žižkov má vozy 7204-7292 (bez 7268-69) a 7091+7113,7128-7129, tak nejsem ani na 90, místo musí mít, pouze si zásadně nechávají vozy venku.I.am.good píše:Tak pakliže mají plné lodě, tak co ten vrak cpát dovnitř....
-
I.am.good
Tak pakliže mají plné lodě, tak co ten vrak cpát dovnitř.... Je to moc velká škoda, že to nejezdí, ale když jsem o tom mluvil cca před půl rokem se žižkovským technikem, byl tam náhodou nějakej frajer z Cegelecu a shodli se, že největší problém je tam CAN, že to dělá tu neplechu - jinak tramvaj víceméně funguje dobře, ale jakákoliv maličkost udělá v té sběrnici takový problém, že počítač to prostě nezvládne a zdechne, či provede jinou bejkárnu.. Došli k řešení, že nejlepší by nejspíš bylo vytrhat celej CAN a normálně to vydrátovat, ale to je obrovskej zásah do vozu a na to nejspíš teď není čas, peníze a ani chuť.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podle mých záznamů jezdila naposledy v říjnu 2005 (pátého na 25) a poté jsem jí viděl v listopadu i prosinci na dvoře žižkova. Na dvoře pak byla i v lednu a únoru 2006, a 20.10.2006 jsem ji tam zahlédl zase. Opravdu pěkné těžítko. Nevím ovšem proč ji žižkováci nechávají reznout venku (oni jí snad nemají rádi
)