Virtuální služební vůz ev.č.6092, kdo nechce ať nenastupuje!
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
pan moderator.
ja chcem, aby na forum bolo pokoj, a klud niektory nádavali, ze muj prispevky obmedzy dalsi.Provozovatel :Petr hovoril ze tieto sprrava tieez musi ist kolo,cez " 10 zastaky
,ja by som chcel poprosit, aby muj prispevky, namiesto napis "evidence vozu od uzivatele :6514 dostal napis :virtualny sluzebny vuz:6514 "
tieto vozy nemozu zástavit, nemozu otevirat, "ON2 ak dalsi 9 "dopravny vozy to umozniju:postupne ide ku druha vozovna,"DEZOFORUMOVÁ VOZOVNA,
a ked prychadza nna konecnu, kto chce, otevira, pozry, napise, ak chce, stym muj vyrtualny sluzzebny vuz 6514 nikomu nebude vyrusovat, ak provozny vozy povoliu, ide ve svojho cesta, az ko "DEZSOFORUMOVA VOZOVNA, a ked dakto chce to pozrit, bude vediet, ze ma ist na forumova vozovna, a tam moze odkazem robyt co chce a ja ták budem robyt, ze uz vyrtualne vuz zmyznul potom poslem znovom. "podle cestovmeho poradek to mala byt vzdy 11-ty voz, ked predoslu zmyznul vtedy odchadza dalsi. dakujem za pochopenie
,ja by som chcel poprosit, aby muj prispevky, namiesto napis "evidence vozu od uzivatele :6514 dostal napis :virtualny sluzebny vuz:6514 "
tieto vozy nemozu zástavit, nemozu otevirat, "ON2 ak dalsi 9 "dopravny vozy to umozniju:postupne ide ku druha vozovna,"DEZOFORUMOVÁ VOZOVNA,
a ked prychadza nna konecnu, kto chce, otevira, pozry, napise, ak chce, stym muj vyrtualny sluzzebny vuz 6514 nikomu nebude vyrusovat, ak provozny vozy povoliu, ide ve svojho cesta, az ko "DEZSOFORUMOVA VOZOVNA, a ked dakto chce to pozrit, bude vediet, ze ma ist na forumova vozovna, a tam moze odkazem robyt co chce a ja ták budem robyt, ze uz vyrtualne vuz zmyznul potom poslem znovom. "podle cestovmeho poradek to mala byt vzdy 11-ty voz, ked predoslu zmyznul vtedy odchadza dalsi. dakujem za pochopenie
kollegovia
od dnes od 18.00 vyrtualne záradim do provoz. muj oblubeny tramvay :6514 ako sluzebny vuz. tieto voz bude mát dve konecnu
1, ODPOVIDAT ako prva konecna, nstupi vtedy ked stlacim "odpovedat.
druha konecna bude : evidencie vozu od uzivatele 6514.
pri jazde, bez zástaveni, preide cez 10 zástavek, co je :10 posledny prispevek.
na trate vuz zástavit, a otevirat je prisne zakazane.
"dopravny spojov" prispevky od dalsu kollegovia- maju prednost. a ked 6514 dobehne jedneho dopravny voza, vtedy ceka.ked"6514" preide cez posledné "zastavka" potom stupi na "Dezsoforum, a tám uz otevyra kto chce. , tieto sluzebny 6514" záradil sem proto, aby tieto "hystoricke spoj naj neobmedzy "dopravny spojov-
proto prosime aby "vyrtualneho sluzebneho voza:6514, nezástavujte, aby cym skor mohol dostat do vozovne C 8 =DEZIFORUMOVÁ VOZOVNA diky za pochopenie
1, ODPOVIDAT ako prva konecna, nstupi vtedy ked stlacim "odpovedat.
druha konecna bude : evidencie vozu od uzivatele 6514.
pri jazde, bez zástaveni, preide cez 10 zástavek, co je :10 posledny prispevek.
na trate vuz zástavit, a otevirat je prisne zakazane.
"dopravny spojov" prispevky od dalsu kollegovia- maju prednost. a ked 6514 dobehne jedneho dopravny voza, vtedy ceka.ked"6514" preide cez posledné "zastavka" potom stupi na "Dezsoforum, a tám uz otevyra kto chce. , tieto sluzebny 6514" záradil sem proto, aby tieto "hystoricke spoj naj neobmedzy "dopravny spojov-
proto prosime aby "vyrtualneho sluzebneho voza:6514, nezástavujte, aby cym skor mohol dostat do vozovne C 8 =DEZIFORUMOVÁ VOZOVNA diky za pochopenie
inak zena hovorila......
ze cosi pisal, to velmy pekne je pisane, a mám tebe posluhat
asi myslem, ze tak ak vzy, mám na zene posloat
inak zena zasluzila Nobelovu cenu, lebo uz 29 rok musi.mne vydrzat.
asi myslem, ze tak ak vzy, mám na zene posloat
inak zena zasluzila Nobelovu cenu, lebo uz 29 rok musi.mne vydrzat.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
len diskretne.....
som chcel vás upozornit, ze uz ve "
"evidencne vozu,od uzivatele.6514 " pisete
nezeby dakto zase mne nadával....!
"evidencne vozu,od uzivatele.6514 " pisete
nezeby dakto zase mne nadával....!
BRÜHÜHÜHÜÜÜÜÜÜÜ
Mamickaaaaaa, pomocccc, zobrali odomne foooooorum
cislo chcem psat, cislo chcem psat...../sanitka na neurologie,/ viuviuviuviu
pan primar : nnö coje dezsko ?
------------ :vytlacili, cislo chcem pisat, ciislo chcem psat.......
pan primar : aha !
cislo chcem psat, cislo chcem psat...../sanitka na neurologie,/ viuviuviuviu
pan primar : nnö coje dezsko ?
------------ :vytlacili, cislo chcem pisat, ciislo chcem psat.......
pan primar : aha !
-
I.am.good
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
-
I.am.good
-
I.am.good
-
I.am.good
Tak já tu ruku nastavuji a doufám, že se všici polepšíme. JabberWocky má pravdu, každý jsme jiný a jak sám víš 6514, tak Ti nikdo nakonec ublížit nechtěl a dokonce GOOD Ti posílá odkaz na tabulky. Já s počítačem taky velký kamarád nejsem, ale asi tu techniku lépe vztřebávám a protože počítače se stále zdokonalují je někdy problém udržet krok s dobou.
Osobně zatím tvé tabulky nečtu, ale pakliže budou přehlednější, tak není důvod se do nich nepodívat a popřípadě Ti ji pochválit. Myslím, že i GOOD se připojí s tím virtuálním natažením ruky - co GOODe?
No je jen na tobě 6514, jestli ruku nastavíš taky a budeme komunikovat dále bez emocí. Já proti tobě nic nemám a ani tě nepovažuji za nepřítele. Přeci jen jsme až do roku 1993 byli brati...
Osobně zatím tvé tabulky nečtu, ale pakliže budou přehlednější, tak není důvod se do nich nepodívat a popřípadě Ti ji pochválit. Myslím, že i GOOD se připojí s tím virtuálním natažením ruky - co GOODe?
No je jen na tobě 6514, jestli ruku nastavíš taky a budeme komunikovat dále bez emocí. Já proti tobě nic nemám a ani tě nepovažuji za nepřítele. Přeci jen jsme až do roku 1993 byli brati...