Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypravení vozů
Dík za info 
Naposledy upravil(a) Petrpes dne 14.5.2009 0:54, celkem upraveno 1 x.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na 18 bude ráno na jedno a večer na dvě kola sólo (přejzd z/na 21).
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V sobotu 16.5.2009 jsem získal 31/21 od 1522 do 0038.
Že to bude přejezd 31/21 na 31/18, první 18 po výluce k Vozovně Pankrác jsem vydedukoval z idosu. (1951 z Odstrčiláku)
Ale netuším, zda-li budu na lince 21 jako jediná dvojice, nebo to bude sólo a pak 2 kola na 18 se sólem???
Zkrátka místo jedné z 8ks pořadí na lince 18 bude 31/18, po dobu výluky Synkáč-Pankáč přejede na 31/21 a pak se vrátí zpět.
Kmenových 21 pak bude pouze 5ks + 31/21 (dvojice?) Ušetří se jedno sólíčko, jeden řidič. A nebude na 21 ta jediná CD služba, což nahradí právě přejezd z 31/18.
Kdo ví, sím doplní, ale 6957 na tom mít nebudu, což bych zajisté uvítal...
Že to bude přejezd 31/21 na 31/18, první 18 po výluce k Vozovně Pankrác jsem vydedukoval z idosu. (1951 z Odstrčiláku)
Ale netuším, zda-li budu na lince 21 jako jediná dvojice, nebo to bude sólo a pak 2 kola na 18 se sólem???
Zkrátka místo jedné z 8ks pořadí na lince 18 bude 31/18, po dobu výluky Synkáč-Pankáč přejede na 31/21 a pak se vrátí zpět.
Kmenových 21 pak bude pouze 5ks + 31/21 (dvojice?) Ušetří se jedno sólíčko, jeden řidič. A nebude na 21 ta jediná CD služba, což nahradí právě přejezd z 31/18.
Kdo ví, sím doplní, ale 6957 na tom mít nebudu, což bych zajisté uvítal...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je věc osobního úhlu pohledu. Někomu se líběj holky, jinýmu zas vdolky (mě oboje), ale ani neustálým opakováním se z jednoho názoru pravda obvykle nestává.MF píše:Nemusím nasazovat do provozu tuhle "tramvajáckou prohru".
No, možná s jednou vyjímkou, ale tou fakt neni MF, nýbrž KM...
Místa, na které 14T nemůže se mají opravit a ne řešit situaci nasazením wan. NP kačen bude časem 47 + dalších 250 15T + současných 60 14T. To je dohromady nějakých 357 vozů. Vydělím-li to počtem denních linek (vč. solových), tak my vychází 13,7 kusů vlaků na jednu linku! A to je slušný stav ne? Nemusím nasazovat do provozu tuhle "tramvajáckou prohru".skynet73 píše:Tak to bych za výsměch nepovažoval, vzhledem k tomu, že se množí místa, kam nesmí 14T a NP kačen je málo
[/quote]MF píše:Já myslím, že největší výsměch je to, že ty wany tady vůbec jezděj
Tak to bych za výsměch nepovažoval, vzhledem k tomu, že se množí místa, kam nesmí 14T a NP kačen je málo
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Táži se, co je to ten Opocenskylukas za exota?
1/ Vypraveni je umisteno na paternich strankach, staci se podivat.
2/ V nedeli se konal Pražský mezinárodní maraton, vypraveni bylo velice atypicke.
1/ Vypraveni je umisteno na paternich strankach, staci se podivat.
2/ V nedeli se konal Pražský mezinárodní maraton, vypraveni bylo velice atypicke.
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Táži se co pak to zas máme za exoty ve výlukové lince 10
V Neděli v 10:50,13:27 najíždí na Andělu do Řep?Podle zátahovek to totiž PA neni?
V Neděli v 10:50,13:27 najíždí na Andělu do Řep?Podle zátahovek to totiž PA neni?
Dá se někde zjistit, kdy pojede T1 na 91?
On už mu Apex řekne. Ještě, aby ho ten dotyčný poslechlmartyn píše:Nájezd je psaný přes kontrolní body U Svobodárny, Invalidovna a Václavské náměstí na KB Anděl. Což ovšem vytváří docela zajímavou situaci: má jet řidič z Lazarské do Zborovské po výlukové trase devítky přes Myslíkovu nebo po čtrnáctce? Srovnáním časů je správně varianta b), ale řidič může být lehce zmatenopocenskylukas píše:Jak bude Hloubětín najíždět o víkendu na linku 13?
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nájezd je psaný přes kontrolní body U Svobodárny, Invalidovna a Václavské náměstí na KB Anděl. Což ovšem vytváří docela zajímavou situaci: má jet řidič z Lazarské do Zborovské po výlukové trase devítky přes Myslíkovu nebo po čtrnáctce? Srovnáním časů je správně varianta b), ale řidič může být lehce zmatenopocenskylukas píše:Jak bude Hloubětín najíždět o víkendu na linku 13?
Juj, tak na ty sem zapomnělPetr píše:Až na to, že je na tu 19 vypravují v sestavě T6A5 Strašnice
Strašničtí prominou
DP se chce výhledově zbavit sólo linek.P_V píše:MF: Pro sólo nasazení jak dělané, kde by i 14T bylo moc. A ten profil nemůže za orvané auto, co kdyby auto stálo o několik cm blíž a jela by T3 klasik... tatáž situace, že to řidič riskl a nevyšlo to.
K profilu - mě o tom něco povídej, kdyby auto stálo blíž, tak s klasikou projedu, ale proti waně je rozdíl dost velkej (sám jsem tomu nevěřil, ale až 20 cm a ten bok taky kyne dost). Na bok však na rozdíl od zadku je vidět! Na prodlouženej a mírně skosenej zadek zkrátka nevidíš a dost těžko se to na rozdíl od klasického profilu odhaduje. Navíc tohle bylo v levém oblouku od Prašňáku k Brusnici, kde byl tak neskutečnej binec, že nevíš kam máš dřív koukat a opravdu není šance uhlídat ten zadek, když musíš koukat co dělají ti před tebou... Ještě je dost ******* to, že kraj traverzy vyčuhuje. Ideální by bylo, kdyby byla řešena ála T6 kde se kraj nárazníku "zarovnává" k oblině.
MF: Pro sólo nasazení jak dělané, kde by i 14T bylo moc. A ten profil nemůže za orvané auto, co kdyby auto stálo o několik cm blíž a jela by T3 klasik... tatáž situace, že to řidič riskl a nevyšlo to.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Až na to, že je na tu 19 vypravují v sestavě T6A5 Strašnicefibou píše:Občas tam jsou, občas neJabberwocky píše:Tak mě dneska překvapily T6 na 19 - to už takhle jezdí dlouho?
Jak se to na Žižkově zrovna povede, ale někdy je tu vídávám.