Vypravení vozů

Archiv starých nebo neaktuálních příspěvků. Příspěvky, které přinášejí informace, jejíchž poselství již bylo naplněno v minulosti.

Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM

Zamčeno
Štěpán
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypravení vozů

Příspěvek od Štěpán » 02.2.2009 22:57

Co se týče těch střídacích míst, tak jde taky o to, že si DP jen tak nemůže lusknout prstama a mít hned pořádnou střídárnu. Potřebuješ velkou místnost s wc a dalšími náležitostmi na správném místě. Palmovka už praská ve švech - proto 10 do Motola (i když tam by se snad mohlo dát zpřístupnit 2.NP), Knížka je prý malá - proto jen 12 a 14, na Pavláku není místo pro nějakou bližší místnost. Pamatujte si, že takováhle "maličkost" musí splňovat spoustu norem a nařízení. Ona to není zase tak levná a jednoduchá záležitost.

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 02.2.2009 21:39

dušan píše:
MF píše:No jo, jenže řidiči si stále myslí, že je jim DP povinný zajistit odchody, jídelny a restaurace! To je ovšem omyl. Řidiči mají pouze nárok na zákonem danou přestávku a mají mít možnost dle KS jí pokud jsou odděleni od vozu čerpat v zázemí DP. Nikde není dáno, že v blízkosti musí být řezník, mlékárna, nebo KFC. Když jsem dělal v předchozím zaměstnání, tak jsem o přestávce přestal pracovat, pracoviště jsem opustit nemohl a byl jsem rád, že mi bylo občas povoleno si skočit do domu vedle do cukrárny.
PROBOHA, ŘEDITELEM MF - TAK UMŘU HLADY.
ano, máš pravdu, není nikde povinnost mít pauzu u krámu, ale na druhou stranu by to bylo pro spokojeného zaměstnance možnost volby. takto v motole bude hafo lidí - zálohy, žižkov, kobylisy a motol, dost lidí i na tu velkou výpravnu, nebude tam k hnutí
A co ti brání jet si na Hlušičkovu do Delvity? Tam máš McDonald.To ti zabere cca 20-30 minut a to za pauzu stihneš.

Spokojenost zaměstance?? Ta je snad zajištěna samotnou střídanou přestávkou,kterou jste si slavnostně vydupali. Dan za to že nemusíš popojíždět.

Jenom takový dotaz proč není střídací bod Anděl?? Docházková vzdálenost na knížecí nepřesáhne IPP a ještě by střídání proběhlo v rámci výměny cestujicích tedy skoro bez zdržení. Takhle se budu stát na knížecí, pak i na Andělu.

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 02.2.2009 12:03

Ono se stačí kouknout na pavlák. Jídelna pár kroků v Bělěhradské, Mc Donald, KFC, Minitesco, cukrárna. Ano, místnost je trošku vzdálena, ale řekl bych je to vykompenzováno těmi obchody. A jak se řidiči odvděčují? Naschvál zdržují při střídání nejen sebe, ale kolegy za nimy, kteří na vystřídání čekají.

dušan
Uživatel
Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP

Příspěvek od dušan » 02.2.2009 11:44

Damir Holas píše:
dušan píše: například kvůli tomu, že tam budeme trpět hladem. ono jaksi není si jít kam koupit jídlo!
V 21. století do Motola nedorazily automaty na bagety? #-o
dorazili, jen doplňovač jaksi tak často neběhá - nejsme strašnice (viz dp-aréna)

dušan
Uživatel

Příspěvek od dušan » 02.2.2009 11:43

MF píše:No jo, jenže řidiči si stále myslí, že je jim DP povinný zajistit odchody, jídelny a restaurace! To je ovšem omyl. Řidiči mají pouze nárok na zákonem danou přestávku a mají mít možnost dle KS jí pokud jsou odděleni od vozu čerpat v zázemí DP. Nikde není dáno, že v blízkosti musí být řezník, mlékárna, nebo KFC. Když jsem dělal v předchozím zaměstnání, tak jsem o přestávce přestal pracovat, pracoviště jsem opustit nemohl a byl jsem rád, že mi bylo občas povoleno si skočit do domu vedle do cukrárny.
PROBOHA, ŘEDITELEM MF - TAK UMŘU HLADY.
ano, máš pravdu, není nikde povinnost mít pauzu u krámu, ale na druhou stranu by to bylo pro spokojeného zaměstnance možnost volby. takto v motole bude hafo lidí - zálohy, žižkov, kobylisy a motol, dost lidí i na tu velkou výpravnu, nebude tam k hnutí

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 02.2.2009 11:42

dušan píše: například kvůli tomu, že tam budeme trpět hladem. ono jaksi není si jít kam koupit jídlo!

V 21. století do Motola nedorazily automaty na bagety? #-o

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 02.2.2009 11:36

No jo, jenže řidiči si stále myslí, že je jim DP povinný zajistit odchody, jídelny a restaurace! To je ovšem omyl. Řidiči mají pouze nárok na zákonem danou přestávku a mají mít možnost dle KS jí pokud jsou odděleni od vozu čerpat v zázemí DP. Nikde není dáno, že v blízkosti musí být řezník, mlékárna, nebo KFC. Když jsem dělal v předchozím zaměstnání, tak jsem o přestávce přestal pracovat, pracoviště jsem opustit nemohl a byl jsem rád, že mi bylo občas povoleno si skočit do domu vedle do cukrárny.

dušan
Uživatel

Příspěvek od dušan » 02.2.2009 11:19

Damir Holas píše:
kralicek píše:Čemu vadila Palmovka na střídání BP??Za to ted se budou moci kluci kochat krásou při pohledu na stojící sarančata(Miliony) v Motolské vozovně. =D>
No a? Proč by řidičům desítky měla vadit vozovna Motol??
například kvůli tomu, že tam budeme trpět hladem. ono jaksi není si jít kam koupit jídlo!

a v podstatě to samé je knížecí - vše z ruky, co pokud možno co nejdále od obchodů, jen ta restarace v pivovaru je dost blízko

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 02.2.2009 10:41

kralicek píše:Čemu vadila Palmovka na střídání BP??Za to ted se budou moci kluci kochat krásou při pohledu na stojící sarančata(Miliony) v Motolské vozovně. =D>
No a? Proč by řidičům desítky měla vadit vozovna Motol??

kralicek

Příspěvek od kralicek » 02.2.2009 1:22

Další chudáci... řidiči na L.10.....lítat z auta do auta,Chtěl bych vidět jak by se to např líbylo panu GŘ ,kdyby každý 2-3 hodiny pracoval v jiný kanceláři... :lol: :lol: :lol:
Čemu vadila Palmovka na střídání BP??Za to ted se budou moci kluci kochat krásou při pohledu na stojící sarančata(Miliony) v Motolské vozovně. =D>
Před pár lety tu byla nechuť Pankráckejch řidičů jezdit vystřídat l,20 na Anděl.....a ted budou hromadně zajišťovat BP na l.14 na Knížecí(jinak také myslím velmi povedený střídací bod @3657 ) budou mít určitě také radost

Matošo
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matošo » 19.1.2009 17:35

Jabberwocky píše:Samo, kdo by dneska ještě jezdil na Spartu, že jo. Já bych to ukončil na Slavii s přestupem na NAD k Bohemce :devilsmokin
Stačí pendl: Oblouková - Slavia ...
stejně nikdo jinam nejezdí ...

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 19.1.2009 17:04

Samo, kdo by dneska ještě jezdil na Spartu, že jo. Já bych to ukončil na Slavii s přestupem na NAD k Bohemce :devilsmokin

Matošo
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matošo » 19.1.2009 16:24

slonik píše:Hlavně ta Sparta...
To jo, sparta je vůbec blbost...

slonik
Uživatel

Příspěvek od slonik » 19.1.2009 14:47

Hlavně ta Sparta...