Provoz na linkách
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Provoz na linkách
Nejen tramvajáček Péťa musel v té husté mlze jezdit. Mmch, ona včera valná část TF jezdila v té mlze po té nepěkné plzeňské.
ad Petr - I napodruhé jste mě přehlídl, a to na Kavalírce, ale to už vás bolela očíčka z té mlhy, tak to chápu. Ale Radek31 v 9131 si všiml, tedy ani na něj to nehodíte
ad Petr - I napodruhé jste mě přehlídl, a to na Kavalírce, ale to už vás bolela očíčka z té mlhy, tak to chápu. Ale Radek31 v 9131 si všiml, tedy ani na něj to nehodíte
Jiřinka Bohdalová je pěkná kráááá, protože jsem jí jednou málem strčil kuplo do dveří když odbočovala na Karláku vlevo do Ječné a já jel vlevo z Ječné na Moráň 
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet od Sídliště Řepy po Bertramku a od Šumavské po Sídliště Ďáblice, za mlhou hustou tak, že se cestující chovali jak blázni jezdil s tramvají malý tramvajáček Péťa. Moc ho z té mlhy bolela očička. Jenže pak přišla Jiřinka Bohdalová a všechno bylo fajnFořtík píše:Včera večír jsem si vzpomněl na ten večerníček o Rákosníčkovi - za mlhou hustou tak, že by se dala krájet je rybníček Brčálník. Nevím, jestli na Petřinách mají někde rybníček Brčálník, ale mlha, která by se dala krájet tam tedy byla. Na Pankráci o něco lepší. Nedalo mi to a zkusil jsem udělat takový typický podzimní záběr na vozovnu. Není to nic moc - zase jsem měl u sebe jenom mobil, ale na vykreslení situace to stačí...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Včera večír jsem si vzpomněl na ten večerníček o Rákosníčkovi - za mlhou hustou tak, že by se dala krájet je rybníček Brčálník. Nevím, jestli na Petřinách mají někde rybníček Brčálník, ale mlha, která by se dala krájet tam tedy byla. Na Pankráci o něco lepší. Nedalo mi to a zkusil jsem udělat takový typický podzimní záběr na vozovnu. Není to nic moc - zase jsem měl u sebe jenom mobil, ale na vykreslení situace to stačí... 
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Hm, to je taky příjemný... Nezapomenu na informační vakuum, když se 16. 8. dělala havarijní oprava na ul. Dukelských hrdinů. To, že s ní nepočítal Idos nebo zastávkové jízdní řády, by člověk vzhledem k šibeničnímu termínu ještě pochopil, ale že podnik nemá jediného člověka, který by byl schopen dát výrazné upozornění aspoň na webovky, to je s prominutím na pár facek...VIKtor píše:Hlavně je občas nemožné probíhající výluku na serveru dpp nelézt z prostého důvodu - není uvedena!![]()
Hlavně je občas nemožné probíhající výluku na serveru dpp nelézt z prostého důvodu - není uvedena!Damir Holas píše:Dobrá to věc, zvlášť oceňuju ten seznam aktuálních výluk, protože hledat to na webu DPP není tak pohodlný...martyn píše:Pro kompletní info viz Ropidí infobulletin.
- Damir Holas
- Uživatel
Dobrá to věc, zvlášť oceňuju ten seznam aktuálních výluk, protože hledat to na webu DPP není tak pohodlný...martyn píše:Pro kompletní info viz Ropidí infobulletin.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pro kompletní info viz Ropidí infobulletin.
- Damir Holas
- Uživatel
Hele, nakonec to docela jdepawel píše:damir: tak to ti asi sem tam nezbyde než použít 36. 180 je občas masakr...
- Damir Holas
- Uživatel
Jo tak ony nám zbyly kilometry... Že se nevyužijí třeba na to, aby se 4 koukla do Řep i odpoledne, případně na víkendový provoz šestky, který byl sice možná kdysi umělým stavem, jak se Ropid vyjádřil, ale myslím, že se za ta léta docela chytil...Radek píše:Tak tak, zbylo spousta kilometrů. Taky budou půlintervaly na 3 a 18.
nene 14 a 18
A 4,7,11 dvojice
A 4,7,11 dvojice
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, zbylo spousta kilometrů. Taky budou půlintervaly na 3 a 18.
Brejšín: S oddělením řidiče od vozu nebo BP na konečné?
Držte si klobouky, od 24.10 do 24.12 každou SO a NE linky 9 a 22 interval 5 minut
ad štepán to nevím
ad štepán to nevím
Naposledy upravil(a) Brejšín dne 10.10.2008 16:27, celkem upraveno 1 x.
No, tak do letáčku nedal aktuální foto, ale jen ilustrační, a na fotce nezáleží. Pokud se někdo někam chce dostat přečte si to tak jako tak, a je mu jendo jaká je tam tramvaj, když se v tom nevyzná, a ta tramvaj na tom vůbec není důležitá. Přeci tam nedaj aktuální fotku, kterou pořídily dneska odpoledne.