Fotožurnál & Scanjournál
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Re: Fotožurnály
hlásím nefunkčnost linku http://foto.prazsketramvaje.cz/2009/cer ... /index.php 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pravdu díte pane Syverine, jsou to staré skladové zásoby. Ingoty budou jinde.
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pane Mope, máte moc hezké fotografie z rekonstrukcí, člověk tam ani nemusí jezdit aby měl přehled 
Ale koukal jsem na fotožurnál z Kobylis a dovolil bych si tvrdit, že v textu zmíněné výhybky nejsou typu dlabaný ingot jako na Újezdě či Senovážném, ale jsou to "obyčejné" výhybky bez výměnných jazyků.
Ale koukal jsem na fotožurnál z Kobylis a dovolil bych si tvrdit, že v textu zmíněné výhybky nejsou typu dlabaný ingot jako na Újezdě či Senovážném, ale jsou to "obyčejné" výhybky bez výměnných jazyků.
- Absolut
- Moderátor
Temsor: Ohyzdně zničené fotky textem přes fotku. Na Vašem místě bych se styděl tohle vystavit na web.
-
jaluh
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
trainzjohny píše:Akorád popisek se nějak nepovedl hned na první fotce admin Petr přiváží jiný strašnický vůz - 8613, drobné přehození čísel a hned je z T3 T6.
Jinak je to i u 4. fotky.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Akorád popisek se nějak nepovedl hned na první fotce admin Petr přiváží jiný strašnický vůz - 8613, drobné přehození čísel a hned je z T3 T6
.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Á, Lužice - Žitava, Budyšín, Zhořelec, Lubava, Lubaň, Kamenec ... to bývaly časy :-)Karosák píše:Já toho času moknul ve Zhořelci...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Až mě ten FŽ s 6813 málem dojal.
Já toho času moknul ve Zhořelci a taky jsem už prostě musel domu, tedy bych chtěl poděkovat za kvalitní šotoservis, že si to mohu vychutnat aspoň takhle. Zvlášť bych pak chtěl smeknout před tvůrci dobových cedulí, řidiči, jež je hezky otáčeli a vůbec všem, kteří okolo tohoto "tuctového" vypravení udělali příjemně nostalgickou náladu, jež mohu alespoň prostřednictvím FŽ nasát. Dík
Já toho času moknul ve Zhořelci a taky jsem už prostě musel domu, tedy bych chtěl poděkovat za kvalitní šotoservis, že si to mohu vychutnat aspoň takhle. Zvlášť bych pak chtěl smeknout před tvůrci dobových cedulí, řidiči, jež je hezky otáčeli a vůbec všem, kteří okolo tohoto "tuctového" vypravení udělali příjemně nostalgickou náladu, jež mohu alespoň prostřednictvím FŽ nasát. Dík
- MKzB
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dubnový fotožurnál z Košic má nadpis březen/marec.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Taky jsem na to zíral... Inu Plzeň si často ráda hledá svá vlastní neotřelá řešení...pawel píše:FŽ klatovská třída: chápu-li to správně, tak původní trať byla celá klasika se zákrytovými panely a předělává se na BKV?
Jsem zkrátka nenapravitelný rýpal
Ostatně, jsem za rýpání dokonce i placený (byť ne za rýpání na T-F).
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bobek ma jako vzdy pravdu, opravil jsem tam kde mohu.
Pawel: ano, chápeš správně. Pokrok nezastavíš!
Pawel: ano, chápeš správně. Pokrok nezastavíš!
Já bych měl takovou technickou - to už je drahný kus Karlovarská, Klatovská je od divadla na jih.
FŽ klatovská třída: chápu-li to správně, tak původní trať byla celá klasika se zákrytovými panely a předělává se na BKV?