T3R, T3G
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
Návštěvník
17.2.2006 jde 8205 do ÚD na "rekonstrukci" na T3R.PV
Je nutno tento vůz šrotovat? Podpořte jeho záchranu do muzea MHD diskutovat můžete zde - http://www.ospea.cz/phpBB2t/viewtopic.php?t=148
Je nutno tento vůz šrotovat? Podpořte jeho záchranu do muzea MHD diskutovat můžete zde - http://www.ospea.cz/phpBB2t/viewtopic.php?t=148
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpory nevím, asi silou zvyku.PvvS píše:Syverin : scan diaku ? zajimava je ta T7, ale proc mela 8201 brzdovy odpoyr venku ?To ma tusim akorat ostrava na K2 . kvuli vyssi zatezi, jinak nikdo ne ?
Jinak nemám u sebe scanner, takže jsem narychlo digi foťákem vyfotil analogové fotky (je to znát, ale ne moc
Dveřní pohony u T3G bohužel zůstávají při GO i VP původníadam_r píše:Brnenske T3G (z vyjimkou prototypu - polopantograf, previjeci transparenty) take nemeli zadne upravy vnejsku a interieru. Takto bylo rekonstruovano pres 40 brnenskych vozu T3SUCS.
Upravy interieru, dosazeni buse, vymena dvernich pohonu se provadi az v poslednich 2 letech, jak jsou tyto vozy pristavovany na VP.
Brnenske T3G (z vyjimkou prototypu - polopantograf, previjeci transparenty) take nemeli zadne upravy vnejsku a interieru. Takto bylo rekonstruovano pres 40 brnenskych vozu T3SUCS.
Upravy interieru, dosazeni buse, vymena dvernich pohonu se provadi az v poslednich 2 letech, jak jsou tyto vozy pristavovany na VP.
-
Tita
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
T3G 8201 nebo jak tomu mám říkat?
Nemá někdo foto vozu 8201(původně 6551)
Něco jsem se o tom dočetl na stránce vozu 8200:
Prý měla od roku 1991 zabudovanou výzbroj TV8 a o tři roky později se i dostala na chvíli do provozu s kaštany
(zdroj Prt.cz).
Předem díky,Tita.
Něco jsem se o tom dočetl na stránce vozu 8200:
Prý měla od roku 1991 zabudovanou výzbroj TV8 a o tři roky později se i dostala na chvíli do provozu s kaštany
(zdroj Prt.cz).
Předem díky,Tita.
Re: T3G
Nebo taky Hamburgr.........jara píše:Přezdívek je hodně. Ono jich je víc. Vem si jen 8205 tak to samé kočkopes,kotasovka,bublina apod. To samé 8600kočkopes,šestistovka...fricoolinek2 píše: Neřiká se spíš "Kanárek" ???