Fotožurnál & Scanjournál
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Re: Fotožurnály
že na to ještě někdo má sílu reagovat...
To bych neřekl. Sice sou tak hnusný, až se na ně dá koukat
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Aspoň si ty fotky nebude nikdo stahovat, když jsou tak hnusný..
To neteda ve fotožurnálu jak sou dvojice na 5, ten teda stojí za úplný h...o
jo ták, pak už to chápu..
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Myšlena byla 23 v provedení T1. Upravím.
drobná připomínka pro mopa: 23 se vrátila na vypich cca po 17 letech. zrušena byla cca 1990/91 (vypich - pohořelec - hradč - špejchar). ale i tak je to celkem dlouho 
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
No, ono když se pak na německé straně z toho ještě udělá Regionalexpress ze Schwandorfu do Chamu in der Oberpfalz...pawel píše:ale do mnichova, to je jak cesta kolem sveta.
Tak teď ti bude naskakovat při slově Stříbro
to mi naskakuje taky (uz ted), protoze tehda byla vyluka obvykle prave mezi kozol. a str. ...
jo a na trati do bavor se taky pracuje? bude to aspon mit nejaky prinos nebo spis neco a la repanelizace bkv?
jinak souhlas s tim, ze neco se se stavem trati delat musi a je tudiz dobre, ze se neco taky deje. osobne jezdim od prahy s radosti jedine na sever nebo vychod, protoze tam mam pocit, ze to odsejpa. ale do mnichova, to je jak cesta kolem sveta.
to mi naskakuje taky (uz ted), protoze tehda byla vyluka obvykle prave mezi kozol. a str. ...
jo a na trati do bavor se taky pracuje? bude to aspon mit nejaky prinos nebo spis neco a la repanelizace bkv?
jinak souhlas s tim, ze neco se se stavem trati delat musi a je tudiz dobre, ze se neco taky deje. osobne jezdim od prahy s radosti jedine na sever nebo vychod, protoze tam mam pocit, ze to odsejpa. ale do mnichova, to je jak cesta kolem sveta.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A já si furt říkám, co že ranní ptáče Mop dělal již v 7:50 v terénu že mi od něj přišla sms o waněMOp píše:V neděli 8.6.2008 jsem se byl projet po čerstvě.......
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
No, to mi povídejte. Jedu za pár dní do Mnichova a mezi Tausem a Pořád v Lese pojedu NAD :-(
Tak teď ti bude naskakovat při slově Stříbro, Kozolupy už by měly bejt hotovy a činnost se přesouvá dál na západ...pawel píše:přestup na NAD nebo na jiný vlak? protože v posledních letech kdykoli jsem jel na cheb, tak jsem zrovna schytal výluku. větší vos... při cestování vlakem snad už ani nemůže bejtod tý doby kdykoli slyším kozolupy, tak mi naskakuje husí kůže.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ve vlaku jsem také pečen, vařen a houslasím s tím, že NAD patří k těm méně zábavným kouskům. Ale když se na to takovejch let nešáhlo, tak je podle mne chválihodné, že se něco děje. No ty Kozíchlupy budou samozřejmě prováděny NAD
jak jinak.
příspěvek možno odstranit či přesunout, je už off topic, pardon
příspěvek možno odstranit či přesunout, je už off topic, pardon
přestup na NAD nebo na jiný vlak? protože v posledních letech kdykoli jsem jel na cheb, tak jsem zrovna schytal výluku. větší vos... při cestování vlakem snad už ani nemůže bejt
od tý doby kdykoli slyším kozolupy, tak mi naskakuje husí kůže.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Libice, po tomhle jsem již nějaký čas slintal, ale ještě jsem se tam nedostal. Dekuji