Tam bylo řečené celkově v české republice. Ale jestli dobře počitám tak jsme na 9 kouscích. Třeba jim nějaká politická strana dá zelenoudemon píše:Ve zprávách na Nově bude za pár vteřin reportáž o 12ti NPT stojících bez užitku v depu !!!
Omlouvám se za lehké OT, můj terén je teď obývák...
RT6N1 a RT6N2
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Nova objevila Ameriku
TV Nova právě v hlavních zprávách objevila nepojízdné RT6ky 
-
PavelKT8D5
- Uživatel
-
admirak
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ve zprávách na Nově bude za pár vteřin reportáž o 12ti NPT stojících bez užitku v depu !!!
Naposledy upravil(a) demon dne 24.2.2007 19:47, celkem upraveno 2 x.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
No prosím, a to se tu před časem nějaký reichenberčák durdil, že Liberec není město sněhu a že abychom si to v Praze uvědomili Cha! Jakákoli fotka z Liberce, již jsem kdy viděl, je se sněhem. A kam jede tramka na konečnou? Do LEDOVÝCH SADŮ! Ještě ať mi někdo říká, že v Liberci nepanuje věčný sníh, mráz, polibky zimní královny a South Park!
na stránkách K-report jsem našel tuhle fotku RT6S, v Praze měla modrožlutý nátěr, tedy pokud se nepletu, pak jak je vidět tak tento červenobílý a teďka je zase zelenožlutobílá....a pořád neprovozní. doufám že se dočkáme v Praze něčeho podobnýho, třeba všechny RT6N1 přelakovat každý rok na jinou barvu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tak jsem našel na NETU krásný článek o devíti tramvají, které nejezdí. Je to docela zajímavé a zároveň smutné
http://martin.kuritka.cz/clanky/rt6.htm
http://martin.kuritka.cz/clanky/rt6.htm
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Ono záleží na čem, měl jsem tu čest jet do Brna v Gallardu a to je lepší než sex...Smurfx píše:Jet 200 po dálnici nepovažuji za takové vzrůšo. Když je kvalitní silnice a auto, je to skoro stejné jako 130. Ale jet rychle tramvají, to vzrůšo je. Bohužel ale v poslední době ten sportovní duch vás řidiče opouští
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by jsi okolo Poštovky jel v současné době těch 65-70 tak neopustí řidiče sportovní duch, ale vozidlo opouští trať, kvalitní BKV panely (i přes každotýdenní opravy) jsou tam jak na lochnesce. Tam by to bylo v 65 o život.Smurfx píše:Jet 200 po dálnici nepovažuji za takové vzrůšo. Když je kvalitní silnice a auto, je to skoro stejné jako 130. Ale jet rychle tramvají, to vzrůšo je. Bohužel ale v poslední době ten sportovní duch vás řidiče opouští