Jinak v sobotu a neděli historiky stále ještě vyráží až do 17. listopadu na linku 91, takže máš možnost se svézt a pofotit. Sice to není ráno, ale to přeci nevadí..
Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypravení vozů
Jelikož se jednalo o propagaci senátního kandidáta, tak asi těžko.. Leda že by po svém vítězství oslavoval s voliči. 
Jinak v sobotu a neděli historiky stále ještě vyráží až do 17. listopadu na linku 91, takže máš možnost se svézt a pofotit. Sice to není ráno, ale to přeci nevadí..
Sry, neumim číst...

V kolik tedy vyjíždí z Divoké Šárky?
V kolik tedy vyjíždí z Divoké Šárky?
Naposledy upravil(a) 7105 dne 21.10.2010 21:58, celkem upraveno 1 x.
Budou historiky takhle ráno vyjíždět v neděli a příštá týden 
Pokud opravdu:7105 píše:V kolik hodin (zhruba) vyjíždí z Podbaby, když zatahuje v 9.30? Zkusil bych to stihnout.
pak z Podbaby nevyjíždí.MOp píše:Zítra má jezdit Petřiny - Šárka.
V kolik hodin (zhruba) vyjíždí z Podbaby, když zatahuje v 9.30? Zkusil bych to stihnout.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, jsem vul - 6102
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Dnes tam snad byla T3 6102, alespoň na fotceMOp píše:Není to vždy historika, dnes tam byla T1. Zítra má jezdit Petřiny - Šárka. Odhaduji, že udělá vždy max 2 kolečka a kolem 9:30 zatáhne do Střešovic. Více by věděl OMH86.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Není to vždy historika, dnes tam byla T1. Zítra má jezdit Petřiny - Šárka. Odhaduji, že udělá vždy max 2 kolečka a kolem 9:30 zatáhne do Střešovic. Více by věděl OMH86.
Nevím kam to napsat, ale jak všichni asi víte, v úterý se na lince číslo 2 proháněla dvounápravová tramvaj. Bude se to někdy ještě v rámci předvolební kampaně opakovat? Dík za odpovědi.
No rodiče mají zátah v 0:16 a 0:36 na Pankrác BobíkuBobik píše:To by mě zajímalo kdo zmastil páteční uklízení vokovických vozů do všech vozoven![]()
Což o to, já na tom nejsem zas tak nejhůř (i když co budu dělat v půl druhý ráno v Motole by mě teda fakt zajímalo), někteří Vokovičtí kolegové co končí 2:20 Žižkov, Hloubětín a tak, těm teda opravdu nezávidim.
To to nešlo napsat nějak +/- do půlnoci, aby se člověk dostal rozumně domů? Mimochodem byl u nás ve vozovně jakýsi dotazník kdo chce odkud vyjíždět (PA nebo HL) o kterém nikdo moc nevěděl. Navíc dotazníček leží na stole a služby už jsou napsaný - tak k čemu to bylo?
- Bobik
- Uživatel
To by mě zajímalo kdo zmastil páteční uklízení vokovických vozů do všech vozoven
Což o to, já na tom nejsem zas tak nejhůř (i když co budu dělat v půl druhý ráno v Motole by mě teda fakt zajímalo), někteří Vokovičtí kolegové co končí 2:20 Žižkov, Hloubětín a tak, těm teda opravdu nezávidim.
To to nešlo napsat nějak +/- do půlnoci, aby se člověk dostal rozumně domů? Mimochodem byl u nás ve vozovně jakýsi dotazník kdo chce odkud vyjíždět (PA nebo HL) o kterém nikdo moc nevěděl. Navíc dotazníček leží na stole a služby už jsou napsaný - tak k čemu to bylo?
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Z Motola pouze noční. (asi 2 vlaky)
Hloubětín,Pankrác a cosik se mlelo že i Motoljohndj píše:Měl bych otázku k vypravení vozů po dobu výluky v Dejvicích. Odkud budou Vokovice vypravovat svá pořadí linek?
Asi těžko, vždyť KT/N budou potřeba k ukončení 8 a 26 na Bořislavceopocenskylukas píše:Hlavně asi opět Hloubětín a Kobylisy.johndj píše:Měl bych otázku k vypravení vozů po dobu výluky v Dejvicích. Odkud budou Vokovice vypravovat svá pořadí linek?
A já se připojím se svoji otázkou je reálný že opět na něčem Vokovickym co bude Hloubětín garantovat budou KT8D5.RN2P?
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně asi opět Hloubětín a Kobylisy.johndj píše:Měl bych otázku k vypravení vozů po dobu výluky v Dejvicích. Odkud budou Vokovice vypravovat svá pořadí linek?
A já se připojím se svoji otázkou je reálný že opět na něčem Vokovickym co bude Hloubětín garantovat budou KT8D5.RN2P?