Provoz na linkách
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Radim7227
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Provoz na linkách
Já jí viděl kolem 12:00 na Sídl.Modřany
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Jan
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jen dodám, že jsem je fotil v nedělidemon píše:No je to tak, taky je tam potkávam každou sobotu.Jan píše:Minulý víkend tam byli 8254 a 8253, možná by stálo zato uvažovat o garanci, nebo alespoň je od sebe roztáhnout
Vokovice maj v sobotu na d-21 dvě pořadí po sobě, to samé i na d-15...
Takže by chtělo aby někdo při sestavování vypravení trošku přemýšlel !
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bohůžel u linky 21 to nelze. Oni jak najíždějí celkem dlouho. Tak by se pak mohli bez sebe bát. Tak raději at jezdí zasebou.demon píše:No je to tak, taky je tam potkávam každou sobotu.Jan píše:Minulý víkend tam byli 8254 a 8253, možná by stálo zato uvažovat o garanci, nebo alespoň je od sebe roztáhnout
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No je to tak, taky je tam potkávam každou sobotu.Jan píše:Minulý víkend tam byli 8254 a 8253, možná by stálo zato uvažovat o garanci, nebo alespoň je od sebe roztáhnout
mě se zdá že jsou tam každou sobotu jako doma
, jinak zdravím uživatele z Hodkoviček
- Jan
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Minulý víkend tam byli 8254 a 8253, možná by stálo zato uvažovat o garanci, nebo alespoň je od sebe roztáhnout 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
kdyby řidič chtěěl, měl mi zavolat 
No, hlavně že tam byli alepoň nějaké dveře.
To je tak když tam člověk jede poprvé v životě a ještě s půl tuny těžším kolosem.
To je tak když tam člověk jede poprvé v životě a ještě s půl tuny těžším kolosem.
sem 8255 ráno viděl, od*oledne chtěl fotit, divim se u Polikliniky sotva přídu že jede a ona to bylo 8254
, tak sem vyjel na sídliště a tam přijela na nástupní 8255
, ale řidič tam kecal s nějakym klukem, no kdyby si radši hlídal jak jezdí, u libušskýho potoka se brzdí ještě před zastávkou (pokud vim) a on začal brzdit až na zastávce takže cukal ... a ještě u Modřanský rokle měl až 2. dveře u zast. sloupku
, no prostě hnus
( Foto tu bude později
)
( Foto tu bude později
Přesně... 
Myslíte tendlencten?
Teď jak jsem shlédl tvou fotku tak ta asi nebude ze dneška...nebo jo... Trošku mi tam nesedí ta cedulka 21 na hrazdě... já ji tam při focení neměl 
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Co má znamenat ten označník linky na zrcátku?Brejšín píše:ad 8255
Ono už po výjezdu neházela vexle a skluzovka zasahovala téměř pořád. Tagže když do dostal normální švec taxe vůbec nedivím že to vyměnila.
ad 8255
Ono už po výjezdu neházela vexle a skluzovka zasahovala téměř pořád. Tagže když do dostal normální švec taxe vůbec nedivím že to vyměnila.
8255 nejspíš zdechla... Při cestě z Modřan se na Výtoni neotevřely dveře, poté jsem vystoupil a že si ji ještě vyfotim z mostu až pojede zpátky...ale už nepřijela...