Fotožurnál & Scanjournál
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotožurnály
Ne snad, ale opravdu se nechodilo a pointa je v tom, že stanici jménem Hostivař v Praze nemáme...
Zrovna letos se snad k okynku nechodilo viz.:9001 píše:Spíš bych to viděl na velkou vytíženost zaměstnanci DP, kteří si kupony kupují jednou za rok...
Kód: Vybrat vše
Dosavadní zaměstnanecké průkazky MHD se budou na rok 2011 prolongovat hologramovou známkou s označením roku, ceny a identifikačním číslem.Distribuce známek zaměstnancům a jejich rod. příslušníkům bude probíhat od 1.11. do 30.11.2010 po organizačních útvarech prostřednictvím pověřených osob - za úhradu v hotovosti.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Spíš bych to viděl na velkou vytíženost zaměstnanci DP, kteří si kupony kupují jednou za rok...7080 píše:Na depu je budník s předprodejem a podle využití celé konečné je i on patřičně vytížen.demon píše:Jasné, jen jsem narážel na informace tisku o předprodejních místech DPP, kde byla mimo jiné doporučována stanice metra Hostivař...
Na depu je budník s předprodejem a podle využití celé konečné je i on patřičně vytížen.demon píše:Jasné, jen jsem narážel na informace tisku o předprodejních místech DPP, kde byla mimo jiné doporučována stanice metra Hostivař...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jasné, jen jsem narážel na informace tisku o předprodejních místech DPP, kde byla mimo jiné doporučována stanice metra Hostivař...
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pane Demon, původně jsem v popisku fotky měl napsáno, že linka 22 byla odkloněna na Depo Hostivař (což je sice pravda, ale správnější bylo uvést konečnou - ÚDDP).
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zřejmě někde tam co jedna z nejméně zatížených stanic metra Hostivař, alespoň z hlediska frekvence cestujících požadujících elektronické jízdné...petr03 píše:může mi někdo osvětit,kde je konečná depo hostivař pro tram?že by proběhla změna černokostelecké nebo ÚDDP
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Opraveno. Proti
snad nikdo nic nenamítá.Lince 19 byly po ukončení výluky Krejcárek vráceny původní kapacity, spoje jezdí opět jako souprava nebo KT.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Neproběhla. Stejně jako neproběhlo posílení linky 19, která ve dvojicích, respektive článkových vozech jezdí v pracovních dnech zcela standardně. S výjimkou výluk, kdy bývá naopak oslabena (jako nedávno při výluce Krejcárku)...petr03 píše:může mi někdo osvětit,kde je konečná depo hostivař pro tram?že by proběhla změna černokostelecké nebo ÚDDP
může mi někdo osvětit,kde je konečná depo hostivař pro tram?že by proběhla změna černokostelecké nebo ÚDDP
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pár fotek z dnešní uzavírky Průběžná - Nádr. Hostivař.
Je to velmi rychlý průlet, takže nečekejte něco extra, kromě netradičních linek na netradičních místech
http://www.flickr.com/photos/krinek/set ... 471305003/
Je to velmi rychlý průlet, takže nečekejte něco extra, kromě netradičních linek na netradičních místech
http://www.flickr.com/photos/krinek/set ... 471305003/
Karosák: Děkuji a třeba na nějaké příští akci to vyjde a budeš účasten 
Absolut: Když jste dodal krásné fotky, proč by tam nemohly být, díky za ně
Absolut: Když jste dodal krásné fotky, proč by tam nemohly být, díky za ně
- Absolut
- Moderátor
Chemik: Video je super a jsem rád, že byly zařazeny i moje pozdě poslané fotky.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji, atmošku to máchemik87 píše:Tady zde je ono slibované "cosi" z akce s linkou 27, které se účastnilo mnoho zdejších userů
http://www.youtube.com/watch?v=L8Gxgy70YIY
Díky mistře
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě přidám 3 fotky z úterý:
http://www.flickr.com/photos/krinek/523 ... 533737616/
http://www.flickr.com/photos/krinek/523 ... 533737616/