peterkostelecky napsal:Kolik řidičů má již oprávnění na 15T? tipuji už cca 10%...
řidičů asi tak odhaduji 30.
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
peterkostelecky napsal:Kolik řidičů má již oprávnění na 15T? tipuji už cca 10%...
Tak jest! A je to přímo na pokyn jednoho z managementu JPT.chemik napsal:Tam byl trošku v pondělí problém, že ve vozovně nebyl jedinej člověk s ŘO na 15T, takže se okamžitě předělávali služby a denně jezdí ráno dva a odpoledne kadeti na 15T, kteří po dvou dnech dělají zkoušky. Během 14 dnů by tedy mělo být minimálně dalších 28 řidičů s 15T. Další kurzy budou záviset na počtu provozuschopných 15T
Přezkoušení jsem měl před 10 dny a ještě mě do kurzu na 15T nikdo neposílal. Ty co ho maj cca měsíc po mě už do kurzu jdou. Takže z toho vyplývá že když se zadaří, tak v roce 2014 možná....Jakluk napsal:.....Z toho vyplývá, že na začátku roku 2013 už by měli mít všichni řidiči oprávnění na všechno.
Ve své podstatě se nyní tlačí na 15T všechno, co má před přezkoušením, prioritně pak PankrácKarosák napsal:Článek je rok starý, tak nevím, jestli zahrnuje i 15T...
Karosák napsal:Když se tu objevilo foto 15T z Hlubočep na "L", vkrádá se otázka jak je to s rozšiřováním ŘO. Už jsou osnovy rozšiřováku hotovy a jak to bude probíhatZačne se to rovnou lejt do nováčků, nebo se berou nejdřív oštřílení borci a až se pokryje základní turnusová potřeba, zahrne se to do základního kurzu
![]()
kijfilm.blog.cz napsal:Od nového roku budou rozšiřovací kurzy před přezkoušením, které je jednou za tři roky, a v jeho rámci už budou zkoušky na všechny typy. Kdo by si chtěl dodělat oprávnění dřív, musí absolvovat kompletní přezkoušení. Zkrátka během tří let budou mít všichni oprávnění na všechno a do nové kartičky se bude značit jenom jestli můžu jezdit z cestujícími nebo jenom jako manipulační řidič.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků