Jenže není žlábek jako žlábek.

Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
BerryML napsal:Podle mě je důležité, že JDCT experimentuje.... Takže doměnku rozšiřuji na konstatování. Po dnešní ranní záložní 04/09 vím přesně kde se foto pana MOpa nachází, a musim říci, že pánové vybrali celkem doobře, jelikož provoz v daném oblouku je dost extrémní. I ty manganové návarky jsou super, akorát ty stopy od špatnejch okolků.....
Takže odvozuji - být-li ten žlábek hluboký cca na výšku okolku je jeho šířka OK, ale takhle je to ještě (pro dvě vyjeté stopy) moc.demon napsal:I já mám pocit, že pokud se mi v 32 mm dokážou vyjet dva žlábky, je to moc...BerryML napsal:Tak na soutěžní kvíz páně MOpa tipuju, že jde o Moráň.Hledal jsem, jaká je v současnosti šířka okolku u VM, PR-01, ale zatím nenašel. I tak bych řekl, že 32mm je moooc.
Šířka okolku záleží na bodě měření, třeba u paty zakřivení je to 36,5 u PR-1 a 35 u VM.
Ani já nemám celkem nic zásadního proti JŠ, jen mám pocit, že každá jeho "informace" vyžaduje oponentůru jako sůl.MF napsal:Já tedy jsem moc rád, že vedoucím DCT je zrovna Honza Šurovský. Opravdu si cením jeho práce a přínosu, který přinesl. Že se prezentuje v DPK to není nic špatného. Ja bych řekl, že dává do DPK informace, které jsme léta chtěli a nedostávali jsme je a teď když je dostáváme, tak někteří to berou jako pochlebování a vlastní prezentaci... Opravdu se před ním skláním.
I já mám pocit, že pokud se mi v 32 mm dokážou vyjet dva žlábky, je to moc...BerryML napsal:Tak na soutěžní kvíz páně MOpa tipuju, že jde o Moráň.Hledal jsem, jaká je v současnosti šířka okolku u VM, PR-01, ale zatím nenašel. I tak bych řekl, že 32mm je moooc.
Nemyslím si, že bych vytvářel bludy, jen uvádím na pravou míru fakta.MOp napsal:Ano, k castecnemu pretvareni dochazi. VM se to blizit muze, souhlasim, ale nikdy to nebude shodne. S postupem casu, jak pribyvaji trate s jinym zaoblenim nez klasickym NT1 se 6mm a B1, bude se samozrejme menit i tvar opotrebeni. Kdyz uz, tak se opotrebeni bude blizit spise VM-U13, ale opet nebude shodne - uz jen treba tou sirkou okolku apod. Takze nevytvarejte bludy pane Demon..
Tedy nic proti, ale ono se někdy v DPK napsala čistá nepřekroucená pravda ??? Já že vždycky je podle nich všechno super, bomba, mnohem lepší než dřív, ale v provozu jsem si nějakých takovýhle super věcí moc nevšiml...MOp napsal:...
Jo a mimochodem, pokud bys cetl DPK 6/2010, vedel bys, ze:
....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník