Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Souhlasím.9001 napsal:S totožním se názory Petra a MF. Jinak to jsou psychické výlevy.
gabuliatko napsal:9001 napsal:Minimálně bych přistoupil na spoluvinu, ale záleželo by podstatně na okolnostech.
A za co bys na toho co jel po hlavní chtěl hodit ? On něco porušil ?
9001 napsal:Minimálně bych přistoupil na spoluvinu, ale záleželo by podstatně na okolnostech.
demon napsal:No vida, už se začínáme přibližovat.9001 napsal:Na tohle snad ani nejde reagovat. První část už s tebou odmítám řešit protože evidetně nejsi ochoten ochopit rozdíl mezi vlítnul a stál na přechodu.
Druhá ok. To jsem nedočetl.
Uznáš aspoň, že i když ti při odbočování vlevo před kola po přechodu "vlítne" chodec, ty jsi nucen zastavit v protisměru a sejme tě protijedoucí vůz (všimni si, že to nemusí být vůbec tramvaj), viníkem nehody jsi ty, protože jsi mu nedal přednost ?
No vida, už se začínáme přibližovat.9001 napsal:Na tohle snad ani nejde reagovat. První část už s tebou odmítám řešit protože evidetně nejsi ochoten ochopit rozdíl mezi vlítnul a stál na přechodu.
Druhá ok. To jsem nedočetl.
gabuliatko napsal:MF: k té profesionalitě tramvajáků bych napsal, že v současné době mi připadá, že je dost řidičů co se nechce/neumí adaptovat na systém střídaných přestávek a na IPP/Palmovce/Andělu místo toho, aby v klidu odpočívali tak provozují hromadné nasírání sebe sama a kolegů diskuzemi o ničem.
demon napsal:Tohle je přesně to, co si jako řidič nesmíš dovolit a ty to ještě vyzdvihuješ ! To není o ničem jiném, než o nedání přednosti ! Poslat to před rozjetou tramvaj, zašlápnout to a starej se borečku. Bože, kdo všechno může dostat papíry...9001 napsal:Představ si tuhle křižovatku budeš mít dost prostoru před protijedoucím autem, ale pak ti tam vlítne chodec a zahamtneš a vlítne do tebe. Je na tom něco prasáckého? Já na tom nic nevidím.![]()
Opakování je matka moudrosti !
"...tak co říkali svědci, tak tramvaják prý nebrzdil až při střetu. Asi k tomu měl i důvod, protože ten bus mu to tam vohnul opravdu téměř před čumák..."
Asi to bude v příkrym rozporu s tvojim tvrzením, že jo...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků