9001
neříkejte mi mílý !
Ano policie dodržuje zákony a ta bílá fábie DP je porušovala nebo nemám pravdu ? Věřte mi , byl jsem ochoten jít k soudu a vyhrál bych to .
O co vám jde ? O čem nyní píšete má nulovou hodnotu .
Bavíme se zde o bílé fábii DP tak proč utíkáte jinam ? K tomu, aby mohlo stát při měření rychlosti auto policiie třeba na chodníku jsou ze zákona udělovány vyjímky . Bylo to x krát propíráno v TV a tisku - kdo a jak může měřit rychlost . Bohužel DP není mezi vyvolenými a nikdy nebyl ,který měl vyjímku ,která umožňovala porušovat zákony při měření rychlosti tramvají a basta . Nejde o to že bylo naměřeno řidičům ,kteří zaplatili po právu ale o to jakým způsobem to bylo zjištěno . Kdy to konečně pochopíte ? A ten byl v rozporu se zákony republiky . A najděte si v zákoně ,kterým se vedení DP ohánělo - oranžový maják - kdy se používá- kde má být umístěn ( je to v dodatku zákona ), přece jsem citoval dopravního náměstka . Jistě najdete že se nikdy nepoužíval tak jak stanoví zákon na bílé fábii.
To jak se měří jinde v Praze je mi jedno , ani vám nepřísluší to hodnotit je to jen kompetence policie .
DP ve spolupráci s Policii prováděli společně měření a byl z toho malér .... jen si to najděte.
Když vám v práci dá fouknout a nebudete opilý ,ale ucítíte z kontrolora alkohol budete mlčet ? Osobně bych nemlčel - bylo by to bonzování ?
Shrnu to pracovníci DK by měli být svým chováním a činy vzorem pro podřízené ,měli by v prvé řadě dodržovat zákony , interní předpisy a nařízení ,chovat se slušně a hlavně být lidmi . Pokud se vám můj názor nelíbí ,tak to je jen vaše věc ,mám na rozdíl od vás k tomu jak to u DP chodí co říct .
Možná by stálo za to kouknout jaké radary se nyní používají u PČR a DP ... auta nejsou zapotřebí a dočtete se že by si někdo na měření stěžoval ??
To je vše .