Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Oskar napsal:jedna kolej překrývá druhou...
myslím tohle:Oskar napsal:No tak pokud oba myslíme tu stejnou splítku, tak tam bych, potom co jsem viděl technický stav srdcovek, jezdil max 15 vždy... Ty srdcovky už bohužel ono stejnojmenné zařízení připomínají jen hodně vzdáleně
No tak pokud oba myslíme tu stejnou splítku, tak tam bych, potom co jsem viděl technický stav srdcovek, jezdil max 15 vždy... Ty srdcovky už bohužel ono stejnojmenné zařízení připomínají jen hodně vzdáleněradek31 napsal:já si myslím, že jedna srdcovka křížení není a proto jezdím ve splítce víc než 15 km/h
Pavel PS napsal:tak pokud je to ten Drastík, co myslim, tak by to antiISO značení asi opravdu nepřežil ve zdraví
jara napsal:Písmena nemá podle nejnovějších ISO předpisů. to by doc.Drastík neměl radost inženýreMF napsal:Pěkné, z výtvarky Vám pane MOPe dávám jedničku s hvězdičkou
Písmena nemá podle nejnovějších ISO předpisů. to by doc.Drastík neměl radost inženýreMF napsal:Pěkné, z výtvarky Vám pane MOPe dávám jedničku s hvězdičkou
8750 napsal:Chápu to tedy tak - za křížení se považuje jakékoli křížení kolejí, ale kříží-li se jen 2 kolejnice, tak to křížení není.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků