Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Provoz fóra
Já jsem chtěl odpovědet, ale napsal jsem novou zprávu 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
žádná inovace není
zajímavá inovace na fóru
(bystří vědí)
- Sergejevicz
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dík. Hledal jsem to tam samozřejmě, ale napoprvé jsem si tam toho nevšiml.Jakub píše:Ano, zobrazování příspěvků od nejnovějších jde nastavit...
To mi přijde jako dobré řešení.XSC píše:Na metrowebu to vyřešili jednoduše, místo "odpovědět" tam je "přidat příspěvek".
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jenom nemám rád, když tu někdo na něco nadává a pak to opakovaně dělá. Jak by si pak nazval příspěvěk takového typu?OMH píše:Co ty pořád máš s těma hovnama?9001 píše:... o exkrementu ...![]()
Jsi chytil průjem? Či co?
Co ty pořád máš s těma hovnama?9001 píše:... o exkrementu ...
Jsi chytil průjem? Či co?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Trochu se pozastavuji nad tím, proč mi byl smazán příspěvek o mém na názoru na uživatele Vojta tramvaj.
Stojím si za tím, že tohle je forum a proč by se lidi nemohli ptát, pokud to není opravdu o exkrementu. Myslím, že nejsem jediný kdo nemá chut číst diskuzi o článcích MM (patřím mezi jeho čtenáře), dalé nemá chut číst příspěvky, jak si může někdo přečíst jinde atd.
Další věc z čeho mi opravdu občas lezou oči z důlku jsou odkazy na "páteř". Napíšu to znovu co mi bylo smazáno. prt. jsou určitě zajímavé stránky, ale rozhodně nedokážou reagovat okamžitě na jakékoli šustnutí z provozu na stránkách vozu. Ano narážím na 15T. poslední fotky a informace jsou z předstování na Florenci. Člověk by řekl, že právě řešení věcí typu kdy další přijde, co ji bude atd. jsou právě do tohoto fora a prt. slouží pouze k archivování těchto údajů.
Krásný příklad bych viděl ve vozech T3R.PV. Snad prvních 5 bylo co kus to originál. Zde se o tom diskutovalo řešilo atd. Na prt se to potom sesumírovalo a díky tomu i za 10 let si vzpomeneme co kde bylo a přitom zde na foru to bude zapomenuto.
Stojím si za tím, že tohle je forum a proč by se lidi nemohli ptát, pokud to není opravdu o exkrementu. Myslím, že nejsem jediný kdo nemá chut číst diskuzi o článcích MM (patřím mezi jeho čtenáře), dalé nemá chut číst příspěvky, jak si může někdo přečíst jinde atd.
Další věc z čeho mi opravdu občas lezou oči z důlku jsou odkazy na "páteř". Napíšu to znovu co mi bylo smazáno. prt. jsou určitě zajímavé stránky, ale rozhodně nedokážou reagovat okamžitě na jakékoli šustnutí z provozu na stránkách vozu. Ano narážím na 15T. poslední fotky a informace jsou z předstování na Florenci. Člověk by řekl, že právě řešení věcí typu kdy další přijde, co ji bude atd. jsou právě do tohoto fora a prt. slouží pouze k archivování těchto údajů.
Krásný příklad bych viděl ve vozech T3R.PV. Snad prvních 5 bylo co kus to originál. Zde se o tom diskutovalo řešilo atd. Na prt se to potom sesumírovalo a díky tomu i za 10 let si vzpomeneme co kde bylo a přitom zde na foru to bude zapomenuto.
Ale taky to je už dávno co sme tohle řešily. To bylo taky kvůli lidem, kteří pletli tlačítka, aby je to víc trklo do očí.
Na metrowebu to vyřešili jednoduše, místo "odpovědět" tam je "přidat příspěvek".P_V píše:Protože phpBB se většinou používá tak, že někdo založí thread s otázkou, přistane pár odpovědí a tím to končí, šup do archivu. To jen tady je snaha o udržení stálé diskuse v uspořádané struktuře.Sergejevicz píše:2) Proč je v tématech na čudlík "Odpovědět" napsáno právě "Odpovědět" a ne třeb a "Napsat vzkaz"? Třeba nechci zrovna na nic odpovídat, ale chci nadhodit novou věc.
Protože phpBB se většinou používá tak, že někdo založí thread s otázkou, přistane pár odpovědí a tím to končí, šup do archivu. To jen tady je snaha o udržení stálé diskuse v uspořádané struktuře.Sergejevicz píše:2) Proč je v tématech na čudlík "Odpovědět" napsáno právě "Odpovědět" a ne třeb a "Napsat vzkaz"? Třeba nechci zrovna na nic odpovídat, ale chci nadhodit novou věc.
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Ano, zobrazování příspěvků od nejnovějších jde nastavit v uživatelském nastavení (a funguje to samozřejmě jen při přihlášení), po přihlášení je nastavení pod tlačítkem "profil" vpravo nahoře.
- Sergejevicz
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1) Můžu si nějak nastavit, aby se mi při tom, kdy jsem přihlášen, zobrazovaly příspěvky v pořadí od nejnovějšího k nejstaršímu? když se nepřihlásím, zobrazuje se to tak, když se přihlásím, tak ne a je to celkem vopruz vždy překlikávat v pořadí až na konec.
2) Proč je v tématech na čudlík "Odpovědět" napsáno právě "Odpovědět" a ne třeb a "Napsat vzkaz"? Třeba nechci zrovna na nic odpovídat, ale chci nadhodit novou věc.
2) Proč je v tématech na čudlík "Odpovědět" napsáno právě "Odpovědět" a ne třeb a "Napsat vzkaz"? Třeba nechci zrovna na nic odpovídat, ale chci nadhodit novou věc.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
hovado neni nevhodne slovo.
Jo? Já nevim, jen mi to přišlo divný, taxem se zkusil zeptatjara píše:Protože hovado není určené jako nevhodné slovo?!chemik píše:Jenom taková věcná - když někdo (dejmal) napíše, že jsem absolutní hovado, tak se to nevyhvězdičkuje, ale když já napíšu, že se nechovám, jako dem-ent, ani kret-én, tak se to vyhvězdičkuje. Proč?
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Protože hovado není určené jako nevhodné slovo?!chemik píše:Jenom taková věcná - když někdo (dejmal) napíše, že jsem absolutní hovado, tak se to nevyhvězdičkuje, ale když já napíšu, že se nechovám, jako dem-ent, ani kret-én, tak se to vyhvězdičkuje. Proč?