myslím že se jedná o armádní objekt. dříve tam byla vojenská pekárna napojená vlečkou do stanice dejviceŽížala píše:Nevěděl by prosím někdo, jaké je využití budov v pozadí na této fotce : http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/m ... _2-033.jpg ? Za případnou odpověď předem děkuji.
Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
Nevěděl by prosím někdo, jaké je využití budov v pozadí na této fotce : http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/m ... _2-033.jpg ? Za případnou odpověď předem děkuji.
-
matejbrozek
- ovocnář
No nevím jestli promítat logo dp a škody je plné využití?
Mě se líbí, že na rozdíl od Prahy byly v rižské 15T plně využity možnosti vnitřních LCD displejů.
Pobaltí bych k Ukrajině nepřirovnával. Jasně, že některé situace (a třeba v tramvajově proslulém Daugavpilsu je jich nespočet) působí ukrajinsky, ale jinak jsou všechny tyto země dost civilizované, z toho co znám, bych je přirovnal třeba k Polsku. Ona Riga působí asi maličko starobyle (kočičí hlavy, staré budovy), ale nezapomínej, že tyto země jsou v EU stejně dlouho jako my a možná by ses divil, kolik je ve Vilniusu nebo Talinu mrakodrapů a moderních budov...fricoolinek2 píše:Absolut: Jak na tebe působila Riga jako město? Co jsem viděl z fotek, tak mi to přišlo jako "lepší" UA....
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Také se mi pražské uniformy nelíbí, ale co dělat, když je potřeba vytvořit universální oděv, do kterého se vejdou osoby vážící od 40 do 240 kilogramůkruťák píše:A našich pár pražských krasavic nacpou do neforemný chlapský uniformy
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A našich pár pražských krasavic nacpou do neforemný chlapský uniformy 
- Absolut
- Moderátor
Uznávám, že ta řidička na fotce odkazované 9001 je hezká a potkával jsem jí moc rád, v tom tílku se jí krásně houpala ňadra. To je k vidění i na Ukrajině, v tom souhlasím. Ale tramvaj na snímku Ukrajinsky rozhodně nevypadá 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Též se přídávám k díkům za vánoční dárky a především Rigu.
pawel: Řekl bych, že to bylo myšleno vzhledově. Osobně třeba na mě tohle místo ukrajinsky přímo působí. http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/m ... 111001.jpg
a takových by se tam našlo podstatně více. Samozřejmě lidi můžou být úplně jiná liga.
pawel: Řekl bych, že to bylo myšleno vzhledově. Osobně třeba na mě tohle místo ukrajinsky přímo působí. http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/m ... 111001.jpg
a takových by se tam našlo podstatně více. Samozřejmě lidi můžou být úplně jiná liga.
riga = luxus! velký dík! a lotyšsko je, zejména spolu s estonskem, zemí v mnoha ohledech civilizovanější než ta naše, takže jakápak "ukrajina".
- Absolut
- Moderátor
8697 a 8698 - šrotace v UDDP v první půlce prosince
9165 - stále stojí v Motole a vydatně se rozebírá
Riga jako město na mě působila velice dobře. Nevím, co je myšleno termínem "lepší Ukrajina", samozřejmě že v Lotyšsku je ještě na některých místech vidět pozůstatky po nucené příslušnosti k SSSR, ale jinak je to civilizovaná a hlavně krásná země, v Rize jsme byli pět dní a po večerech jsme navštěvovali místní restaurace a bylo to dost dobrý...
9165 - stále stojí v Motole a vydatně se rozebírá
Riga jako město na mě působila velice dobře. Nevím, co je myšleno termínem "lepší Ukrajina", samozřejmě že v Lotyšsku je ještě na některých místech vidět pozůstatky po nucené příslušnosti k SSSR, ale jinak je to civilizovaná a hlavně krásná země, v Rize jsme byli pět dní a po večerech jsme navštěvovali místní restaurace a bylo to dost dobrý...
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče téšestek, tak poslední zbytky 8698 19.12., 8697 někdy předtím. A obrázekHOnzula píše:Ve stavu vozů v Motole už nejsou 8697 a 8698, ví někdo kdy proběhla jejich likvidace, případně kde? Nějáké info k tomuto procesu u 9165? Díky.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Absolut: Jak na tebe působila Riga jako město? Co jsem viděl z fotek, tak mi to přišlo jako "lepší" UA....
Ve stavu vozů v Motole už nejsou 8697 a 8698, ví někdo kdy proběhla jejich likvidace, případně kde? Nějáké info k tomuto procesu u 9165? Díky.
- MKzB
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak vánoční dárky se fakt povedly. Hlavně ta Riga mě dostala.