Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
cwapa
Uživatel

Re: Provoz fóra

Příspěvek od cwapa » 21.6.2012 23:30

Já si zase myslím pravý opak. Některé odkazy nemají s dopravou nic společného a navíc si myslím, že každý si po tom internetu brouzdá. Většinou se mi stává, že už jsem už četl to co sem potom MMM dá.

Encore
Uživatel

Příspěvek od Encore » 21.6.2012 20:36

Znova se připojuji, thriller2 to pěkně shrnul. Děkuji

petr03
Uživatel

Příspěvek od petr03 » 21.6.2012 18:04

Moje slova. Kdyz me to zaujme, kliknu, kdyz ne, tak jdu dal. Taky toho casu nemam dost, a tady vzdy neco najdu.

Filip8399
Uživatel
Bydliště: V noci s dalekohledem je to jediná zastávka, kde je vidět na tubus metra, ale jede se tam 20minut

Příspěvek od Filip8399 » 21.6.2012 16:27

Mě to taky vyhovuje.

thriller2
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thriller2 » 21.6.2012 15:54

Popravdě nevím, jaký účel zamýšleli tvůrci tohoto fóra pro sekci "Zprávy z tisku", ale mě aktuální verze, kdy MMM hází nadpisy snad všech možných článků různě související s dopravou, dokonale vyhovuje. Podle toho, jestli mě nadpis zaujme (a občas i podle krátkých Milanových výtahů z článků) si článek přečtu nebo ne. Toto mi umožnilo úplně se odprostit od procházení internetových zpravodajských servrů.
Zastávám názor, a plně se jím řídím, že co mě nezajímá, nečtu. A právě v příspěvcích MMM ve "zprávách z tisku" je ta krása, že toto pravidlo lze perfektně aplikovat.
Když to MMM baví, nemám nic proti. Jsem rád, že se ke mě dostanou takto nějaké informace, a že kvůli tomu nemusím trávit brouzdáním po netu spoustu svého volného času.

Encore
Uživatel

Příspěvek od Encore » 19.6.2012 9:13

Já jsem tady jen malá rybka, ale o názor se podělím...

Musím se MMM zastat, nebo spíš mu za tyhle zprávy poděkovat... Někdy z nudy trávim u novinek/idnes/aktuálně dost času, ale jsou zprávy, kterých si nevšimnu, nebo které bych si normálně nepřečetl, kdyby na ně nebyl tímhle způsobem upozorněno.

Zpráv a "novinek" vychází spousta, kolikrát se nějaká méně důležitá zpráva pro obyčejný lidi (kolik lidí z okruhu známých zajímá, že Šlechtična má kotel na revizi? A kolik lidí to zajímá z prostředí dopravy, odsud?) neudrží na hlavních stránkách ani hodinu, tak mi tohle "upozornění" od MMM přijde celkem vhodné.

Co jsem koukal, tak v poslední době jsou tu až na pár výjimek jenom články, týkající se dopravy, Prahy, MHD nebo DPP. Až se tu začnou objevovat články o tom, jak se zatoulal pejsek, nebo jak někdo skočil ze střechy, pak by byl důvod k poprasku...

9001: Myslím, že není nutné klikat na každý odkaz, většinou je uveden nadpis článku a někdy i úryvek, z toho se dá poznat, co jsem už četl a co ne :-)

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 18.6.2012 22:31

Asi otevřu pandořinu skřínku, ale uživateli MMM. Je opravdu potřeba dávat každý prd co objeví na netu do zpráv z tisku? Vím, že jsme to už jednou řešili, ale příjde mi, že to tam plevelíš a pak ti zajímavější příspěvky mizí...

Mosty na D1, vlak co zápálil most atd. Nějak mi uniká souvislost s pražskou MHD. A jak jsem tu psal i minule. Každý znás otevře idnes/novinky/aktuálně atd.

Ostatním se omlouvám, ale mě osobně to opravdu unavuje se prokliklávat kravinama, které jsem už četl ráno...

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 26.4.2012 22:53

Na tomhle foru jsem třetím registrovaným uživatelem hned po Fořtíkovi a Petrovi. Pamatuji si začátky i restart. Spousty sporů i kladů. Dával jsem mu hodně dlouho i přednost před zelenými. Bohužel za těch 9 let se to tu hrozně zbulvarizovalo a osobně si myslím, že to tu fungovalo i s kindermafií mezi kterou jsem se v začátcích taky řadil.
Když se podívám na forum ted, tak je mi k pláči a být adminem, tak bych skoro přemýšlel nad zrušením a usilí, které tu bohužel přichází na zmar bych přesunul na prtky a nebo na podstatně lepší činosti.
Uživatelé co jsem v současnosti chodí forum spíše potápí. MM s jeho příspěvky o ničem z Metra. (Samozřejmě železárny, přeprava trolejbusu atd beru jako dobrou aktualitu). Jeho psychické výlevy atd. Jako další tu vidím "partu hic" zlodějů cedulí. Myslím, že žádný šotouš v tomhle není bez viny, ale nikdo kdo opravdu má zájem nebral po desítkách kusů jako tihle. Bohužel tohle forum začali používat jako zdroj informací kdy co ukrást a nebo spíš skoro natruc + k tomu demetní dotazy na jednotlivé vozy, příspěvky typu díky a nevím co ještě.
Bohužel tu chybí i tolerance. At už je to lehká averze proti OHM, občas i mě. Každý máme nějaký názor, každý se v něčem angažujeme, ale to není důvod aby jsme tu na sebe štěkali.

Závěrem bych řekl, forum bylo super, byla tu spousta dobrých informací, ale v současné době je to stoka a i možná tu stoku pomlouvám. Je mi to líto, ale dnešním dnem přetekla hranice a svým 4368 příspěvkem se loučím.

Nashledanou, sbohem a amen.

Vojta Tramvaj
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta Tramvaj » 26.4.2012 20:57

Chyba ChemMM-Mik

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 26.4.2012 19:00

willyjeff píše:mě napadlo, budeme ti říkat Chemmmmik :twisted:
CheMMMik bude lepší 8-[

willyjeff
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od willyjeff » 26.4.2012 12:21

mě napadlo, budeme ti říkat Chemmmmik :twisted:

chemik
Uživatel

Příspěvek od chemik » 26.4.2012 12:08

OMH píše:za to chemik+MMM=VSL? :lol: (jak se psalo na základce na lavice)
nestraš, Kudláková :lol:

P_V
Uživatel

Příspěvek od P_V » 26.4.2012 10:29

OMH: Jistě že to už všici četli. Ale za několik týdnů článek zapadne, a právě proto tady hromadíme odkazy, aby se tak nestalo.

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 26.4.2012 9:55

OMH píše:upozornění II. - resp. zopakování už jednou řečeného. Někteří uživatelé nám rádi spamují forum kdejakým novinovým článkem! (A to nemluvím o tom, že s tramvajemi téměř nesouvisí). ...
Ano chemik uhodl, opět narážka :
1.) Na tento můj příspěvek se šesti odkazy - z nichž:
a) první tři s pražskými TRAM (historií či budoucností jejich provozu) souvisí 100%, zejména když o problematice dvou z nich je zmínka i na páteři!
b) i další dva se týkají (diskuse vhodných informací) o stavu železničních tratí ČR či provozu na nich! Několikrát i na páteři bylo řečeno, že se snažíme brát dráhy alespoň trochu komplexně!
2.) Zejména na 6. odkaz v mém příspěvku, týkající se komlexního vnímání problematiky dopravy v Praze, který opět dokázal nekoncepční populismus ODS v této problematice a reakcí OMH i dokázal jeho "modrou" zaslepenost!
OMH SZ píše:Z důvodu porušení pravidel vám bylo uděleno varování od administrátora nebo moderátora tohoto fóra.
Toto varování se týka příspěvků, který jste odeslali: viewtopic.php?f=14&p=165825#p165825. Příspěvek více patří do Dopravních akcí! Hrozí ban.
A toto už je úplný vrchol - poměrně krátký příspěvek by při 100% správnosti umístění měl být rozdělen na dva v různých vláknech!
A to, že mnohdy vše souvisí se vším a je problém preferovat (trefit se "kam s tím") se tu v minulosti také nejednou vedla diskuze - pokud se moderátorovi nelíbí pouze zvolené umístění (např. autor příspěvku - jako já opomenul příhodnější vlákno), tak by asi měl učinit (dle svého nejlepšího vědomí a svědomí) nápravu, ale nikoliv vyhrožovat BANem.

PS: Zato tento odkaz vědomě obsahově duplikující předchozí byl jistě 100% správně.

OMH
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OMH » 26.4.2012 9:31

za to chemik+MMM=VSL? :lol: (jak se psalo na základce na lavice)

Odpovědět