TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Absolut
- Moderátor
Re: TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete
Teď vážně: Mám tady nějaké věci, které jsou dnes již pro mě zbytné. Měl by někdo zájem?
1) Samolepící jezevčík, stav 9/2010 - EDIT 12.11. 23:12 - JIŽ UDÁNO.
2) Kniha "Encyklopedie městské dopravy v Čechách, na Moravě a ve Slezsku", Pavel Dušek, Libri 2003. Původní cena 690 Kč, stav výborný, 1x jsem ji četl a párkrát něco hledal... Prodám za 1/4 ceny, tj. 172 Kč, dohoda možná.
Bude toho ještě víc, probírám postupně. Zájemci přednostně po SMS, kdo nemáte číslo, napište zde.
1) Samolepící jezevčík, stav 9/2010 - EDIT 12.11. 23:12 - JIŽ UDÁNO.
2) Kniha "Encyklopedie městské dopravy v Čechách, na Moravě a ve Slezsku", Pavel Dušek, Libri 2003. Původní cena 690 Kč, stav výborný, 1x jsem ji četl a párkrát něco hledal... Prodám za 1/4 ceny, tj. 172 Kč, dohoda možná.
Bude toho ještě víc, probírám postupně. Zájemci přednostně po SMS, kdo nemáte číslo, napište zde.
-
Filip8399
- Uživatel
- Bydliště: V noci s dalekohledem je to jediná zastávka, kde je vidět na tubus metra, ale jede se tam 20minut
Absolut píše:Náhodou v časech nové metropolitní sítě PID je tahle nabídka na místě
- Absolut
- Moderátor
Náhodou v časech nové metropolitní sítě PID je tahle nabídka na místě 
Není to sice MHD, ale chci se zeptat, jestli někdo nechce auto? Cordoba z 90. let, tudíž samozřejmě už má něco najeto (cca 190 tis.), ale je to svižný auto spíš pro mladší generaci (modře nasvícenej interiér, křídlo vzadu) a až na menší nedostatky funguje dobře. Kámoš za to chce kolem 20 tisíc, tak pokud by měl někdo zájem, pište a já pak zjistim víc podrobností...
- Absolut
- Moderátor
Nabízím publikaci dle přílohy. Je kompletní, avšak poškozená kolegou v dětském věku (pokusy o zanesení změn propisovací tužkou). Zájemci přednostně pište po SMS a facebooku, kdo tyto kontakty na mě nemá, tak sem. Cena dohodou, viděl bych to tak na pár použitých jízdenek na MHD 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim, ze hodnost problemovy jedinec je vice nez vypovidajici a je nutno k uzivateli take tak pristupovat..
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sorry že se vám tak do toho pletu, ale každopádně 6710 ani 6876 se nelikvidovaly, nýbrž komplet prodávaly v pojízdném a kompletním stavu do Koreje potažmo na Ukrajinu, takže vylučuju, že by z nich kdokoliv cokoliv komukoliv věnoval. 
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A v tom je právě ten problém. Tramvaje jsou podniku, nikoliv někoho z dílen. Tedy to nedaruje ze svého majetku.KarlosK píše:když budu chtít někomu darovat něco ze svého majetku
To jen na vysvětlenou, jinak mi je to upřímně jedno...
gabuliatko píše:Napiš kde máš auto, aby Ti je fans mohli jít očesat. Určitě se jim nálepka výrobce či stěrače budou doma hodit do sbirky.KarlosK píše:tak ať si je prodává když je nabyl legální cestou. nic na tom nevidím..
někteří to tu dost přehání. občas by nebylo od věci se prvně hrabat na své písečku
Sterace se taky kradou. Nekdy i s celym autem.
jestli tvrdí že je dostat při likvidaci v UDDP tak jsou jeho a ať si s nimi nakládá jak uzná za vhodné. prosimtěgabuliatko píše:Tak to mi tedy vysvětli v čem je rozdíl. Dnes už není státní majetek, vše někomu patří a je úplně jedno zda je to Tvoje auto nebo tramvaj patřící DPP.KarlosK píše:gabuliatko: to je absolutně o něčem jiném
Edit:
--- Je to pryč, posláno prvnímu zájemci ---
Zdravím všechny, uklízel jsem doma a našel staré plány Prahy:
Městská hromadná doprava: srpen 1978
Praha plán města: 1979
Okolí Prahy: 1971
Pokud o to někdo stojí, napište mi SZ a kdo bude první, pošlu mu to poštou. Nechci to vyhodit, kdysi to děda sbíral.
--- Je to pryč, posláno prvnímu zájemci ---
Zdravím všechny, uklízel jsem doma a našel staré plány Prahy:
Městská hromadná doprava: srpen 1978
Praha plán města: 1979
Okolí Prahy: 1971
Pokud o to někdo stojí, napište mi SZ a kdo bude první, pošlu mu to poštou. Nechci to vyhodit, kdysi to děda sbíral.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Denor dne 17.10.2012 20:57, celkem upraveno 1 x.
Stejně jako 6710 při odchodu do KLDRAbsolut píše:Lže. 6876 jsem osobně viděl při přebírání Kvazarem a sedačky měla.
-
gabuliatko
- Uživatel
Tak to mi tedy vysvětli v čem je rozdíl. Dnes už není státní majetek, vše někomu patří a je úplně jedno zda je to Tvoje auto nebo tramvaj patřící DPP.KarlosK píše:gabuliatko: to je absolutně o něčem jiném
gabuliatko: to je absolutně o něčem jiném