U mne už takénk8215 píše:U mě už dobrý;-)
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Provoz fóra
-
nk8215
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
U mě už dobrý;-)
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Také nápis Tram-forum nahoře uprostřed stránky nevidím
Zajímavé je, že se mi také mění obrázek tramvaje v levém horním rohu podle použitého prohlížeče
Chrome mi ukazuje T3 na Barrandově, ale v IE tam mám deformovanou 15T 
Zajímavé je, že se mi také mění obrázek tramvaje v levém horním rohu podle použitého prohlížeče
-
nk8215
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já taky ne, v titulkovém pruhu mám jenom ten puntík a "Obsah / Odeslat odpověď / (edit: Zobrazit téma - <název tématu> - Mozilla Firefox"cwapa píše:Ty ho nevidíš ?Oskar píše:Kam se ztratil název TRAM-FÓRUM?!
edit 2: a slogan "nevíte-li, ptejte se! Ale o 15T nic nevíme" taky trčí o samotě a ještě s malým písmenem na začátku, jediný výskyt názvu Tram-fórum je ve fotce vlevo nahoře.
Ty ho nevidíš ?Oskar píše:Kam se ztratil název TRAM-FÓRUM?!
Kam se ztratil název TRAM-FÓRUM?!
Tímto bych chtěl velice poděkoaat autorům fóra za to, že se zabývali mým podnětem na implementaci aplikace Tapatalk. A skutešně ji implementovali.
Zkoušel jsem přístup jejím prostřednictvím na iphonu a zatím se zdá, že vše funguje na jedničku.
Ještě jednou díky,
Zdeněk
Zkoušel jsem přístup jejím prostřednictvím na iphonu a zatím se zdá, že vše funguje na jedničku.
Ještě jednou díky,
Zdeněk
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Potesujici zprava pro majitele IPhonu.
K dnesnimu dni (21.9.2009, 9:00) byla na T-F nainstalovana aplikace Tapatalk, umoznujici stahovat pouze texty prispevku bez priloh. Pro testy vyuzivejte k tomu urcene vlakno Testovani v sekci Provoz fora.
Vzhledem k nemoznosti si overit funkcnost zminene aplikace ani nemohu zajistit jeji bezproblemove fungovani vypadky ci nefunkcnost.
K dnesnimu dni (21.9.2009, 9:00) byla na T-F nainstalovana aplikace Tapatalk, umoznujici stahovat pouze texty prispevku bez priloh. Pro testy vyuzivejte k tomu urcene vlakno Testovani v sekci Provoz fora.
Vzhledem k nemoznosti si overit funkcnost zminene aplikace ani nemohu zajistit jeji bezproblemove fungovani vypadky ci nefunkcnost.
Osobně to vidím jako velkou chybu phpBB, že nedokáže konsistentně zobrazovat čas v zadaném časovém pásmu typu Europe/Berlin, když samotné PHP to umí.
A koukám, že nejsem sám, tady na to někdo udělal mod
A koukám, že nejsem sám, tady na to někdo udělal mod
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak zatím(nechci to zakřiknout),jako by se stal zázrak,tak my jde dobře čas,i když nejsem přihlášený,i když jsem...MOp píše:Bez chybneho screenu to nevyresime, ja tam mam pro neprihlaseneho viz priloha..
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bez chybneho screenu to nevyresime, ja tam mam pro neprihlaseneho viz priloha..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
To už je o nastavení serveru. Sice mne dost překvapuje, že není přehozen správně (všude možně se na serverech posouvá sám), ale to už sem nepatří.
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To jo,to budu,ale stejnak,zajímalo by mě,proč,když nejsem přihlášený mi to tady ukazuje čas -1hodina...Jake píše:Tak buď přihlášený, ne?
Tak buď přihlášený, ne? :)
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak já si nemohu pomoci,ale když nejsem přihlášený,tak tady mam pořád: Právě je 23.8.2009 21:48(kopírováno v 22:48)...Když jsem přihlášený,tak to tady mam čas O.K..Tak nevím ...demon píše:Tak to asi špatně. Věř že všichni ostatní mají čas správný...
Prošel jsem všechny schémata fóra a nesprávného času jsem při správném nastavení nedosáhl, takže zkoušej dál.