syverin píše:Věru hodně blízko

Moderátor: TRAM-FÓRUM
není to krásné když člověk zjistí kde to je a jak to po letech vypadá jinak. někdy to je škoda.mixik píše:další fotka kde nevím kde to je. myslím si, že by to mohlo být tam kde dneska tramvaj nejezdí. ale je to rušná ulice.
uvidíme zda mě to někdo potvrdí. foto z pohádky o staré tramvaji.
Popis: Tnato jednokolejová tramvajová trať byla postavená jenom kvůli této pohádce. Nacházela se mezi Veslařským ostrovem a Žlutýma lázněma. Dnes místo příbytku Káti z pohádky je botel Racek.
Trojúhelník Sparta, křižovatka U Sparty x Na Výšinách... Snadmixik píše:hledám toto místo. je to z pohádky o staré tramvaji. předem říkám, že nevím kde to je. proto dávám pár fotografii které by ten "jedno kolejný trojúhelník" mohl identifikovat. možná pomohou i budovy za tramvají. ale vůbec bych se nedivil kdyby tam nezůstalo nic.
Ja si myslím, že tam ta jeho budova je,neboť ta zmiňovaná budova je snad nově postavená a zasahuje až tam,nebo aspoň ten průjezd.MM-Mikulovsky píše:Souhlasím s chemikem - i když dle mne trochu nesedípáč podle mne jeho budova je snad ta rohová = místo těch stojících domů na rohu ulic vpravo vedle díry.9001 píše:...nad dírou má jedno ze sídel můj zaměstnavatel.