Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Jestli na to nebudeš mít vlepku, tak si nezapomeň sklonit hrazdu 
- Bobik
- Uživatel
Jo, jdu to právě prubnout 
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Díky. Jinak pro ostatní-od dnešní noci 51 na Radošovické, vnitřní 
Tady prosím, ale občas je to jak černou křídou do komína.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Světelná závora u ÚPMD je hezká věc, ale ta tabule "Nejezdi na signál stůj-směr centrum kolona!" byla již zcela pohlcena lípou srdčitou (Tilia cordata) a loni se mi při ucpaném nábřeží stalo, že tam řidiči opravdu museli čekat. Ty, kteří předjeli kolonu po kolejích a mastili to do tunelu, nechám stranou, ale ta cedule by fakt měla být vidět, aby i řidiči se záchvěvy poctivosti neměli pocit, že z nich zase někdo dělá idioty
Kam tohle hlásit?
-
romanek763
- problémový jedinec
Na Průmyslové směrem od Hostivaře cca 300 metrů od podjezdu Hostivař,je na levé straně nějaký radar. Při bližším zkoumání jsem zjistil,že je na něm Dopravni podnik h. m prahy ,nevite co to měří?? Popř co to je zač?
děkuji
děkuji
Tady zásadně ignoruji cyklotrasu podél Botiče a jezdím po silnici Sekaninovou tam a Jaromírovou zpět. Tak hloupé přejezdy z chodníku na silnici a nájezdy ze silnice na chodník jako jsou všude v Praze (pokud vůbec jsou) jsem nikde jinde neviděl.
Za svoje víkendové cestování autem po Praze a vesnicích jsem potkal nejméně 20 cyklistů a ani jednou jsem s nimi neměl problém. Ale možná je to jenom o způsobu nahlížení na ně, že.9001 píše:Za svoje víkendové cestování jsem měl cca 4 kousky cyklistů skoro pod koly kvůli naprosté aroganci a nedodržování předpisů.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001: Tam cyklista nepřijíždí po přechodu. Přijede normálně s auty podjezdem trati a pokračuje podél přechodu k nájezdu na chodník, který tam ještě vedle přechodu je. A to je zcela logické chování. Po přechodu to moc nejde, to by cyklista musel před podjezdem najet na dost úzký chodník ještě s tou šikanou v podjezdu a to opravdu téměř žádný nedělá.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Marv: Za svoje víkendové cestování jsem měl cca 4 kousky cyklistů skoro pod koly kvůli naprosté aroganci a nedodržování předpisů.
P_V: Z toho co píšu výše. Lítost cyklista ode mě neuslyší... To místo se dá projet i když ne podle značek co jsou na zemi, ale přímo je to ok... Vůbec to toho blba na kole neopravnuje jet po přechodu...
P_V: Z toho co píšu výše. Lítost cyklista ode mě neuslyší... To místo se dá projet i když ne podle značek co jsou na zemi, ale přímo je to ok... Vůbec to toho blba na kole neopravnuje jet po přechodu...
Ovšem cizí neštěstí člověka potěší a takový upadnutý cyklista taky není od věci.
- Bobik
- Uživatel
Mimochodem na fotce to tak nevynikne, doporučuju návštěvu místa (průjezd okolo taky stačí). Tam se snad dle toho značení ani nedá projet, aniž by při tom člověk nespadl z kola.
OK, dáme panu 9001 před barák značku C14a s textem "Udělej kotrmelec", a pak ho tu budeme vláčet za naprostou aroganci a nekázeň při ignorování předpisů. 
- Bobik
- Uživatel
Ano, máš pravdu, ale upřímně - dá se snad v případě tohoto nesmyslu čekat něco jiného?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Spíš to dokazuje naprostou aroganci cyklistů a jejich naprostou nekázen při dodržování dopravních předpisů...
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Snaha zpomalit cyklistu před vjezdem na chodník, provedená tak nešikovně, že samozřejmě jen blázen nepojede jako cyklista na obrázku. Když už, tak měli být cyklisté protaženi podél aut rovně (místo tam je), přejet podél aut i ten kolmý přechod a cyklopřejezd a pak plynule najet na ten chodník. Tak bych pak s ohledem na chodce na tom nároží i jezdil a přišlo by mi to logické. A křížení s chodci by bylo v místě toho přechodu, tj. přehledné.