Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Provoz fóra

Příspěvek od demon » 12.3.2008 21:02

Byl jsem požádán o zveřejnění následujících řádek, což tímto činím...
Bývalý uživatel I.am.good píše:Hoy,
myslete si všichni o mě co chcete, máte na to právo. Bohužel, jak jste se sami mohli přesvědčit, Petr není schopen žádné rozumné domluvy, což ale mě nutí skutečně podnikat zde zmíněné "výkřiky do temnoty" apod. Poslední z výkřiků bude zveřejnění návrhu ke smírnému řešení na fóru, kde v první větě Petr lže (toužil stát se adminem, tak se mstí...) což by se dalo žalovat pro pomluvu, ale asi s žádným výsledkem.
Nicméně to, že si, nejspíš neuváženě, dovolil zveřejnit mé občanské jméno, tím rozhodně porušil nějaký ten zákon o osobních údajích, což už je docela dobrý námět k přestupkovému řízení. A jak psal jára (mimochodem - nějaký obrat ve vašem názoru oproti naší korespondenci na ICQ) o Petrovi, že si jde za svým, tak nejspíš nezná v tomto ohledu i mě, protože já si za svým též půjdu. Protože tohle se už dávno přetvořilo v osobní souboj. Bohužel, Petr je tak podlý, že neustále si dovoluje zde veřejně probírat mé kroky a komentovat je, aniž bych měl možnost komentu též (opravdu, to je chlapské jednání).
Také je velice smutné to, že jsem byl určitými bývalými zdejšími návštěvníky varován před takovýmto chováním Petra a já tomu nevěřil. Pravda je ale snad ještě horší.

Pane Petře, zde Vám slibuji, že já si půjdu za svým a svého požadavku nakonec dosáhnu a je jedno, jestli to bude za týden, nebo za pět let. Úmyslně v zájmu svého prospěchu (prospěchu TF) jste mi hned po začátku "tečkování" mých příspěvků zrušil registraci, abych nemohl dále upravovat své příspěvky. Za prvé jste si tímto sám zaodporoval, neb při mém odchodu jste psal, že nick bude zrušen po x dnech neaktivity, přičemž najednou byl zrušen během aktivity!!! Tohle je podlé, slizské jednání. Vzhledem k tomu, že jsem zde psal i spoustu věcí, která by mohla být použita proti mě, kdyby to začal řešit nějak můj zaměstnavatel, tak tímto se cítím i ohrožen, že nemám možnost ty příspěvky upravit. V tomto případě mi nejspíš nezbyde nic jiného, než začít pohybovat věcmi i uvnitř našeho zaměstnavatele.

Vážení uživatelé, co mě odsuzujete - nezlobím se na vás pro to, jelikož absolutně netušíte, jaký je Petr ve skutečnosti. Doporučoval bych se zeptat bývalých členů TF, leč o to je postaráno, aby je neznalý člověk nenašel.
Mějte se hezky a užívejte TF ke své spokojenosti.

Oskar
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oskar » 12.3.2008 18:54

Ještě výňatek z registračního formuláře (dokonce jsem se kvůli tomu odhlásil 8-) )
Souhlastíte s tím, že "TRAM-FÓRUM" má právo odstranit, upravit, přesunout nebo uzamknout jakékoliv témata, pokud to bude považovat za nutné. Jako uživatel souhlasíte se všemi údaji uloženými v databázi. Přestože "TRAM-FÓRUM" ani phpBB neposkytne tyto informace třetí straně nebo cizím osobám, nepřebírá "TRAM-FÓRUM" ani phpBB zodpovědnost za jakýkoliv pokus o vniknutí do systému, který by mohl vést ke kompromitaci těchto dat.
Je to sice trochu kostrbaté, ale v podstatě je tím řečeno vše :wink:

fricoolinek2
Uživatel
Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fricoolinek2 » 12.3.2008 0:30

Damir Holas píše:
Karotka píše:Představte si třeba spisovatele, který najednou žádá spálit všechny vydané výtisky :)
Mno, u některých slátanin by to byl docela záslužný čin :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :wink:
JJ, třeba Mein Kampf, či jakákoliv čevená knihovna :)

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 12.3.2008 0:18

Karotka píše:Představte si třeba spisovatele, který najednou žádá spálit všechny vydané výtisky :)
Mno, u některých slátanin by to byl docela záslužný čin :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :wink:

Karotka
Uživatel

Příspěvek od Karotka » 12.3.2008 0:04

Ještě vnesu trochu laických názorů na téma mazání příspěvků a fotek:
Podle mě je odeslání fotek nebo příspěvku určitý druh licenční smlouvy (kliknutí na "odeslat" je závazný právní úkon). Jelikož nejsou specifikovány podmínky, platí jakési standardní podmínky, které stanoví zákon (formulka "není-li uvedeno jinak..."). Určitě ale neplatí, že jednostranné odstoupení od smlouvy znamená návrat do původního stavu před uzavřením smlouvy! Představte si třeba spisovatele, který najednou žádá spálit všechny vydané výtisky :)

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 11.3.2008 22:01

MOp píše:Problémek je někde na trase. Bohužel neumíme řešit.. :-(
Po včerejší komunikaci s panem Adminem. Chyba je na mé straně. A důvodem výpadků jsem přece já :-) Jsem se trošku štoural. Ale vzhledem k podání trestního oznámení. Se snažím vše napravit.

davidtk
Uživatel

Příspěvek od davidtk » 11.3.2008 21:37

Znám, taky se potýkám s podobným problémkem ... objevuje se na trase, u mne je to ale "nemůžeme řešit" páč ikdyž pořád volám NOC (network operation center - tech.podpora), tak se stejně nic nezlepší ...

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 11.3.2008 21:33

Problémek je někde na trase. Bohužel neumíme řešit.. :-(

davidtk
Uživatel

Příspěvek od davidtk » 11.3.2008 21:29

Občas PrTky (doufám že jsem to napsal dobře ... poslední měsíc už blbnu) běží rychle jindy to trvá, nejni někde problémek?

DavidD
Uživatel

Příspěvek od DavidD » 11.3.2008 21:06

demon píše:Jestli k tomu mohu taky něco říct, tak bych se osobně přikláněl k nějakému časově omezenému obnovení registrace aby si Good mohl své příspěvky vymazat sám.
Chápu, že tím dojde k znepřehlednění některých diskuzí přerušením určitých vláken, ale zase to snad pomůže poněkud uklidnit maličko zjitřenou situaci a "otupit hrany"...
Za sebe můžu říct, že jsem se snažil obě strany sporu pochopit, leč bohužel se nepodařilo... :(

P.S. Stále mám fórum zoufafafafafaleeeeee pomaaaaaléééééé.... ](*,) Nejsem v tom doufám sám ?
Ne ne nejsi... :(

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 11.3.2008 20:57

Jestli k tomu mohu taky něco říct, tak bych se osobně přikláněl k nějakému časově omezenému obnovení registrace aby si Good mohl své příspěvky vymazat sám.
Chápu, že tím dojde k znepřehlednění některých diskuzí přerušením určitých vláken, ale zase to snad pomůže poněkud uklidnit maličko zjitřenou situaci a "otupit hrany"...
Za sebe můžu říct, že jsem se snažil obě strany sporu pochopit, leč bohužel se nepodařilo... :(

P.S. Stále mám fórum zoufafafafafaleeeeee pomaaaaaléééééé.... ](*,) Nejsem v tom doufám sám ?

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 11.3.2008 20:44

Good: Čéče, přestaň se chovat jako děcko, kterému sebrali hračku. Chápu, že se člověk sem tam zdravě na*ere, ale neměl by ztrácet soudnost. Měl jsem Tě a mám Tě rád, leccos jsem se od Tebe dověděl, je s Tebou prča. Tak se prosím takhle blbě neshazuj - pořád si ještě myslím, že to nemáš zapotřebí, a doufám, že nebudu muset přehodnocovat názory ;-(

P. S.: Aby nevzniklo nedorozumění - forma mého předcházejícího příspěvku (to o tom kusu vola) vychází z toho, jak jsem zvyklý mluvit s lidmi, které mám rád. A taky z toho, že přátelům říkám nepříjemné věci otevřeně. Nemíním to jako urážku, nýbrž jako povzdech. S lidmi, které rád nemám, mluvím buď zdvořile, nebo vůbec. Obé značí, že jsou mi v zásadě buřt.

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 11.3.2008 20:31

Prakticky stejný případ se stal na foru o MSTS. Jeden uživatel se nakrknul a během jedné noci všechny své příspěvky nahradil textem "505" (patrně narážka na chybu Windows). Vzhledem k tomu, že IMG toto forum navštěvuje, tak se asi chtěl opičit, ale bylo mu to zatrhnuto ...

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 11.3.2008 18:28

dušan píše:
GOODE, POKUD TO NÁHODOU ČTEŠ, VĚŘ, ŽE JÁ TO OPRAVDU NEJSEM, NEMÁM DŮVOD TAM DISKUTOVAT, NAVÍC JÁ SE ZA SVÉ JMÉNO NESTYDÍM. TAKÉ NEVIDÍM JEDINÝ DŮVOD K TOMU, ABY JSI DO MNE KOPAL, NIC JSEM TI NEUDĚLAL (ANI LIDÉ KOLEM PRTEK).
Tvůj nesmyslný požadavek na odstranění příspěvků jsem se Ti snažil vymluvit s vysvětlením, že by potom veškeré diskuse ztratily smysl.
Já mám obavy, že v tomhle případě jakékoli vymlouvání nemá smysl... Ten člověk se prostě cítí ukřivděn a přes to nejede vlak. Jak už jsem psal výše, jediná šance je ignorovat, tyhlety požadavky jsou naprosto neopodstatněný...

dušan
Uživatel
Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP

Příspěvek od dušan » 11.3.2008 17:58

Nedá mi to, abych se také nevyjádřil k tomu, co se zde stalo - jsem totiž také příčinou odchodu Gooda odsud. Nelíbilose mu, že musí nějakým způsobem dodržovat pravidla. Nyní to samé zkouší na fóru dp-arény, když v diskusi o jř napadne Petra a také mne, přestože já na tamto fórum vůbec nechodím, ani jako čtenář. To, že to vím, je dílem kamarádů, kteří mne na to upozornili. Byl jsem tam nařčen z toho, že se chovám ve stylu "všechno vím, všechno znám". Kdybych se chtěl zachovat ve stylu Gooda, mohl bych trvat na omluvě pod pohrůžkou trestného stíhání za pomluvu :lol: . To aby to bylo stylové.

GOODE, POKUD TO NÁHODOU ČTEŠ, VĚŘ, ŽE JÁ TO OPRAVDU NEJSEM, NEMÁM DŮVOD TAM DISKUTOVAT, NAVÍC JÁ SE ZA SVÉ JMÉNO NESTYDÍM. TAKÉ NEVIDÍM JEDINÝ DŮVOD K TOMU, ABY JSI DO MNE KOPAL, NIC JSEM TI NEUDĚLAL (ANI LIDÉ KOLEM PRTEK).
Tvůj nesmyslný požadavek na odstranění příspěvků jsem se Ti snažil vymluvit s vysvětlením, že by potom veškeré diskuse ztratily smysl.

Odpovědět