1.) k "tlačí tramvají pod jízdou auto dvě stě metrů a nedojde mu to", již nějaký čas vím o koho se jedná - je to kolega, který kdysi (cca 20 a víc let zpět) dělal i strojvedoucího na "velké dráze" = opravdu myslíš, že chyba bude v psychotestech? dle mne to z uvedeného sotva (byť vím, že ten samý kolega po čase nějakého přerušení své práce řidiče TRAM u DPP způsobil tzv. železárnu na vjezdu do obratiště Smíchovské nádr. od Hlubočep, kdy si nevšiml nezměněného příznaku pro ROV na APEXU po výjezdu z toho obratiště DC - respektive "podhozené ROV do levé odbočky - obratiště přes protisměrnou kolej ZC, kde "trefil" KTN).Afterman píše:.... Mně poslední dobou připadá, že je. Jak jinak si vysvětlit, že se do kurzu dostanou lidi co prošli na psychotestech až na třetí pokus nebo někdo, kdo tlačí tramvají pod jízdou auto dvě stě metrů a nedojde mu to, nebo někdo kdo vyjede ráno z vozovny s výjezdovým kódem, který se mu automaticky nepřehodil na normální linkový a tak se z něj stal zatahovací, zatáhne do vozovny a jde domů a nepřijde mu to divné...
2.) k "někdo kdo vyjede ráno z vozovny s výjezdovým kódem, který se mu automaticky nepřehodil na normální linkový a tak se z něj stal zatahovací, zatáhne do vozovny a jde domů a nepřijde mu to divné..." - neslyšel jsem o takovém případě, ale díky DPP (nadřízenými pracovníky) preferovanému přístupu zaměstnanců k práci "nevyčnívat = neupozorňovat = nemyslet" se takové situaci naprosto nedivím!