Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Re: Provoz fóra
Všimli jste si, že naše fórum má už 500 členů?
To by možná mohl být malý důvod k oslavě.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Krásně a výstižně napsáno pane Absolut !Absolut píše:Panu Petrovi a panu Mopovi velký dík a respekt a nestresujte se moc, kamarádi....
Nezbývá mi než se pod Vaše shrnutí podepsat a popřát tvůrcům PrTek hodně trpělivosti při rozhodování a klidu na duši do dalších let provozování fóra.
A samozřejmě hodně (a ještě více) štěstí v osobním životě.
Bohužel i z vlastních zkušeností vím, že ho není nikdy dost. Život je holt potvora zlomyslná...
- Absolut
- Moderátor
Tedy pane Jára, vy jste mě ale ošklivě nabonzoval... a taky nakopnul k dalšímu příspěvku....
Víte co, všichni? Já mám tohle fórum i stránky moc rád. Právě proto, že jsou tady tak odlišní lidé spojení těma tramvajkama.
Je to super, jaký lidi jsou tady teďka, když si otevřu úvodní stránku a vidím nové příspěvky tak přesně tuším, co to asi tak může
být a pak je to buď ono, nebo ne.... No a chyběl by mi každý jediný uživatel, co sem pravidelně píše a přestal by... Prostě pro
mě je fórum Absolutní relax a ještě se tady můžu podělit o ty svoje slova, co někdy dávají dohromady i větu...
A často třebas s někým nesouhlasím, něčí příspěvky mě i nadzvednou ze židle, ale pro mě by to třebas bez 9001 taky nemělo
šťávu, i když s ním často nesouhlasím... Stejně tak si nemám co říct s Oskarem o technologii v tramvaji, protože znám
tramvaje sice dost, ale taky dost všeobecně... A baví mě tady dělat lechtivé fórky s Járou a právě taky s IAG a se sousedem
ze Strašnic Žebrovokým... No a tak... Asi ze mně mluví moje internetový začátky na Mamedia.cz a na Mageo.cz, kde to
byla prostě totální nemoderovaná diskuse a vůbec ne o tramvajkách, ale boží a skvělá a mně bylo 15...
Mrzí mě, že to třebas I.am.good nebere takhle.
Panu Petrovi a panu Mopovi velký dík a respekt a nestresujte se moc, kamarádi. Šťoura Absolut
Víte co, všichni? Já mám tohle fórum i stránky moc rád. Právě proto, že jsou tady tak odlišní lidé spojení těma tramvajkama.
Je to super, jaký lidi jsou tady teďka, když si otevřu úvodní stránku a vidím nové příspěvky tak přesně tuším, co to asi tak může
být a pak je to buď ono, nebo ne.... No a chyběl by mi každý jediný uživatel, co sem pravidelně píše a přestal by... Prostě pro
mě je fórum Absolutní relax a ještě se tady můžu podělit o ty svoje slova, co někdy dávají dohromady i větu...
A často třebas s někým nesouhlasím, něčí příspěvky mě i nadzvednou ze židle, ale pro mě by to třebas bez 9001 taky nemělo
šťávu, i když s ním často nesouhlasím... Stejně tak si nemám co říct s Oskarem o technologii v tramvaji, protože znám
tramvaje sice dost, ale taky dost všeobecně... A baví mě tady dělat lechtivé fórky s Járou a právě taky s IAG a se sousedem
ze Strašnic Žebrovokým... No a tak... Asi ze mně mluví moje internetový začátky na Mamedia.cz a na Mageo.cz, kde to
byla prostě totální nemoderovaná diskuse a vůbec ne o tramvajkách, ale boží a skvělá a mně bylo 15...
Mrzí mě, že to třebas I.am.good nebere takhle.
Panu Petrovi a panu Mopovi velký dík a respekt a nestresujte se moc, kamarádi. Šťoura Absolut
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nekecejte já vás viděl pane absolute jak jste odcházel a měl plnej kufřík peněz. A říkal že lehká kola již není pro vás, že ted jen Lehkou whiskyAbsolut píše:Pane Goode Vy ste fakt horká hlava... Vím, že to tady čtete a jste zařeknutý neodpovídat a vydržet to, ale fakt se rozčilujete zbytečně, jsme všichni "jenom" lidi, na tomhle fóru nás spojují společné zájmy, ale máme různé povahy, tak buďte tolerantní. A věřte tomu, že z fotek nic nikdo na stránkách nemá a ani z těch ve zpravodaji KMD, to je několikastránkový časopis, co si vnitřně vydává spolek a tiskne to vlastním nákladem z členských příspěvků.
- Absolut
- Moderátor
Pane Goode Vy ste fakt horká hlava... Vím, že to tady čtete a jste zařeknutý neodpovídat a vydržet to, ale fakt se rozčilujete zbytečně, jsme všichni "jenom" lidi, na tomhle fóru nás spojují společné zájmy, ale máme různé povahy, tak buďte tolerantní. A věřte tomu, že z fotek nic nikdo na stránkách nemá a ani z těch ve zpravodaji KMD, to je několikastránkový časopis, co si vnitřně vydává spolek a tiskne to vlastním nákladem z členských příspěvků.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Původně jsem chtěl mlčet, ale tohle už se vážně nedá číst, protože začínám být stejně znechucen jako při páteční volbě prezidenta
Vždycky jsem se domníval, že v tématu "Provoz fóra" by se měly diskutovat pouze technické problémy uživatelů a nové rozšířené možnosti skriptu fóra. Debatovat o tom, jak by měli moderátoři a administrátoři rozhodovat o provozu svého vlastního soukromého fóra mi přijde nanejvíš trapné. Moderátoři a administrátoři mají být na stránkách přítomni, aby udržovali diskuzi na určité úrovni, proto musí mít přirozenou autoritu, která by neměla být zpochybňována. Řešit osobní spory veřejně mi přijde zbabělé, protože ve svém důsledku mohou mít přesně opačný účinek -jedno malé upozornění, které mohou moderátoři hned řešit bude-li posláno přes soukromé zprávy, tak zbytečně otravuje ostatní uživatele.
Petrovi a Mopovi přeju, aby je současná situace neznechutila a nedonutila k uzavření fóra nebo omezení práce na páteřních stránkách. Jsem rád, že zde oboje existuje, protože všem šotoušům poskytuje nenahraditelný prostor ke sdílení svého někdy trochu ulítlého koníčka.
Rozhodnutí i.am.gooda mne velice mrzí a hlavně je škoda, že se rozhodl ostatním vzít radost z pohledu na vyjímečné fotografie z dílen. Dílenské okénko mi bude velmi chybět
V (ne)poslední řadě bych chtěl poděkovat Dušanovi za jeho práci na loňském ročníku Dispečerky, kterou jsem tu čest zvýtězit
Doufám, že soukromé problémy brzy přejdou nebo budou nahrazeni jinou životní radostí
Zároveň bych rád nabídl pomocnou ruku, pokud by chtěl přípravy pro letošní dispečerku někomu předat, tak aby se i letos mohla tato skvělá stopovací soutěž zoopakovat.
Vždycky jsem se domníval, že v tématu "Provoz fóra" by se měly diskutovat pouze technické problémy uživatelů a nové rozšířené možnosti skriptu fóra. Debatovat o tom, jak by měli moderátoři a administrátoři rozhodovat o provozu svého vlastního soukromého fóra mi přijde nanejvíš trapné. Moderátoři a administrátoři mají být na stránkách přítomni, aby udržovali diskuzi na určité úrovni, proto musí mít přirozenou autoritu, která by neměla být zpochybňována. Řešit osobní spory veřejně mi přijde zbabělé, protože ve svém důsledku mohou mít přesně opačný účinek -jedno malé upozornění, které mohou moderátoři hned řešit bude-li posláno přes soukromé zprávy, tak zbytečně otravuje ostatní uživatele.
Petrovi a Mopovi přeju, aby je současná situace neznechutila a nedonutila k uzavření fóra nebo omezení práce na páteřních stránkách. Jsem rád, že zde oboje existuje, protože všem šotoušům poskytuje nenahraditelný prostor ke sdílení svého někdy trochu ulítlého koníčka.
Rozhodnutí i.am.gooda mne velice mrzí a hlavně je škoda, že se rozhodl ostatním vzít radost z pohledu na vyjímečné fotografie z dílen. Dílenské okénko mi bude velmi chybět
V (ne)poslední řadě bych chtěl poděkovat Dušanovi za jeho práci na loňském ročníku Dispečerky, kterou jsem tu čest zvýtězit
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel v tomhle budou admini/moderatori neustale kamenovani za to , ze si dovoluji neco uzamcit/presunout/smazat . Pak staci jeden trvale prudici uzivatel (ted mluvim o svym foru) a je zadelano malem na prevrat. Na varovani neraguje, ve foru dela curbes a kdyz mu dam BANN , tak ne nekteri dalsi malem lyncuji.
Problemy s off-topicem sem z vetsi casti vymytil tim ze ani nezacal.Jsou pevne nastaveny temata, ze kterych se pripadne oddeli novy. Ale uzivatele nemuzou zakladat novy. A funguje to. Debata se drzi v rozumnych kolejich . Kdyz se meze prekroci , tak dotycny prispevky se oddeli a zmizi v archivu (neviditelny pro uzivatele), kde je sem tam i den otevrenych dveri
).
Klidne bych nechal podobny temata (fotodokumentace kastanek, kotata, knihovna na letny..) nechal zmizet v podobny slozce, odkud by se pri pripadny potrebe znovu vytahly. Hodne by se timto omezily podobny spory .
At je to , jak je to, stale jsem na strane Dusana. Pouze delal to co tu na foru ma jako moderator delat.A tim ze diskusi uzamcel, tak omezil na minimum OT, ktery by tam vzniknul.
Problemy s off-topicem sem z vetsi casti vymytil tim ze ani nezacal.Jsou pevne nastaveny temata, ze kterych se pripadne oddeli novy. Ale uzivatele nemuzou zakladat novy. A funguje to. Debata se drzi v rozumnych kolejich . Kdyz se meze prekroci , tak dotycny prispevky se oddeli a zmizi v archivu (neviditelny pro uzivatele), kde je sem tam i den otevrenych dveri
Klidne bych nechal podobny temata (fotodokumentace kastanek, kotata, knihovna na letny..) nechal zmizet v podobny slozce, odkud by se pri pripadny potrebe znovu vytahly. Hodne by se timto omezily podobny spory .
At je to , jak je to, stale jsem na strane Dusana. Pouze delal to co tu na foru ma jako moderator delat.A tim ze diskusi uzamcel, tak omezil na minimum OT, ktery by tam vzniknul.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Proč by se Dušan duchovní otec Dispečerky k ní nemohl vyjadřovat a nemohl by říct, že nebude ??? První Dispečerka vznikla díky němu (nejen, samozřejmně) a vím že s tím měl dost práce a chápu, že asi nemá letos na její přípravu náladu a ani čas, to se stává.9001 píše:Nechtěl jsem se vměšovat do diskuzí mezi Goodem a dušanem, ale taky mě zarazila dušanova věta. Spíš jde o to, jak je napsaná. Kdyby jsi slušně požádal o to, aby se o tom více nediskutovalo, ale tohle je jasný projev diktátorství.Možná by to i chtělo, aby se admin ke zrušení Dispečerky vyjádřil osobně a ne takhle pokoutně přes někoho.
Nebu rozebírat všechny témata co jsi psal, ale čorka web je snad zcela jasná vazba na tento web, fotopřístroje... a téma o PC je také celkem jasné, především u fototématu. Budova národní knihovny vzešla ze správ z tisku a kvůli přplnění tohoto tématu byla odstřižena a utlumena jinde. Atd ... při zamykání témat je důležita také jejich aktuálnost a vytíženost, nemá cenu zamykat téma po roce neaktivity.9001 píše:Ted celkově k moderování. Nevidím důvod, proč tu nemohl Termix 2 zůstat. Mě přišel docela v pořádku. Jak napsal i Absoult byla tam diskuze o tramvajových modelech. Pokud to tedy takto chcete, tak tímto podávám návrh na smazání témat Čorka web, "Plodné" debaty, Fotopřístroje a fotografování, Cyklisté ve městě, čeština, Vase masiny/pocitacova diskusia, Posezení a poklábosení s pivíčkem, Nová budova Národní knihovny na Letné, aneb medůza & DJ a kočky, kocouři , koťata a vodní sporty. Přece ani jedno z těchto témat nemá co s tramvajemi dělat. Co vy na to moderátoři?
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
9001 píše:Nechtěl jsem se vměšovat do diskuzí mezi Goodem a dušanem, ale taky mě zarazila dušanova věta. Spíš jde o to, jak je napsaná. Kdyby jsi slušně požádal o to, aby se o tom více nediskutovalo, ale tohle je jasný projev diktátorství.
.....I nadále tak toto téma zůstává zamčené, jakékoliv pokusy o diskusi v jiných vláknech budou bez milosti mazány......
nějak nechápu, co je na této větě tak diktátorského, že vám tak vadí. dobrá, mohl jsem to napsat třeba mírněji, ale poté, co jsem tu byl několikrát kamenován lidmi, že jsem si něco dovolil smazat, vydal jsem toto varování, že na téma dispečerka nebudu brát v jiných vláknech ohled a prostě to budu mazat. já prostě nemíním si nechat od někoho drásat srdce a nervy tím, že budu stále kolem dokola číst - "proč, copak to nejde jinak, prosím obnovit" a podobně. toto rozhodnutí mne velmi bolí, admin byl o všem informován, nevyřiuje to přes nikoho, protože přípravou jsem se zabýval já (s jeho radami a úpravami) a měl jsem od něj plnou podporu. prostě život je někdy strašně zlý a nespravedlivý, že prostě člověk potřebuje více energie na jiných místech. takže si myslím, že po tomto vysvětlení již není nutné někoho napadat za to, co udělal.
děkuji za pochopení
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Velice se mi líbí, jak se manipuluje se slovy, která jsem nikdy neřekl!
Napis konkretni seznam fotografii, ktere mam odstranit, sam to dohledavat nebudu. Ucinim tak okamzite, vydirat se nenecham.
Dekuji pane Goode, ze jste mi znicil focenim pekne stravene odpoledne! Kez bych vedel, co jsem ti provedl, ze jsi na mne takto nasran.
M.
p.s. obrazky jsou poskytnuty bezplatne,rozhodne z toho nic nemam.
edit 21:00:
Smazány fotografie I.am.Gooda z Fotožurnálu a Dílenského okénka. Narazí-li někdo na fotografii podepsanou I.am.Good/www.prazsketramvaje.cz (či jen I.am.Good) , nechť mne prosím informuje kde se nachází, promptně ji odstraním!
Napis konkretni seznam fotografii, ktere mam odstranit, sam to dohledavat nebudu. Ucinim tak okamzite, vydirat se nenecham.
Dekuji pane Goode, ze jste mi znicil focenim pekne stravene odpoledne! Kez bych vedel, co jsem ti provedl, ze jsi na mne takto nasran.
M.
p.s. obrazky jsou poskytnuty bezplatne,rozhodne z toho nic nemam.
edit 21:00:
Smazány fotografie I.am.Gooda z Fotožurnálu a Dílenského okénka. Narazí-li někdo na fotografii podepsanou I.am.Good/www.prazsketramvaje.cz (či jen I.am.Good) , nechť mne prosím informuje kde se nachází, promptně ji odstraním!
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Nehodlám nikoho cupovat. Ono je v tomhle případě několik rozdílů -9001 píše:(...)A moje poslední připomínka je na email co uvedl Good. Tam mě hodně zarazil věta V ramci zachovani pratelskych vztahu s tim bohuzel nelze nic delat, Takže když někdo majitelům stránek ukradne fotky a dá je na net, tak ho div neukamenujete, ale když to udělá někdo známý, tak je to najednou v pořádku. Mi skoro přijde, že si troufáte na slabší, ale postavit se někomu rovnému nebo výše postavenému to už je problém. Možná by to chtělo, aby si provozovatelé, majitelé stálu pevně za svým názorem, bez ohledu na to, o koho se jedná, jinak mi přijde, že jde o obyčejné srabáctví.
Tot můj názor, ted mě můžete rozcupovat.
1. šlo o využití dvou fotek, a byl u nich uveden zdroj, odkud pochází (což zlodějíčkové nedělají, a dle autorského zákona MÁM právo využít citace a ilustrace, je-li to nutné pro mé dílo, i bez souhlasu autorů, pokud zachovám jeho autorská práva a uvedu zdroj - TO SE STALO!)
2. Fotografie vyšly v tiskovině, která již tou dobou byla distribuována. Něco jiného je žádat stažení ukradených fotek z webu, něco jiného je žádat skartování tiskoviny, která je již mezi lidmi, s dvojicí fotek, u nichž je uveden zdroj.
3. Urážky pana I.am.gooda vůči mé osobě přejdu s mlčením. Já jsem žádný email nenapsal, jeho znění jsem zde četl poprvé, a nic jsem mu neprovedl. Přesto si mně velmi často bere do úst. A rád bych věděl, co na mně ví, jak naznačuje. Já mám svědomí čisté, na rozdíl od jiných. Ale to mu přece nebrání v tom, aby si plivnul. Inu, to už tak bývá... Ze zveřejnění žádné fotky mi nikde nic nekáplo, naopak jsem zaplatil členský příspěvek, a tenhle měsíc musím uhradit provoz webu na rok dopředu, + několikeré zaregistrované domény. Do toho mne stíhá jedna soukromá tragédie za druhou, trápení se nevyhýbají ani Dušanovi. Jenže někteří lidé opravdu umí jen kopat okolo sebe.I.am.good píše:(...)Ještě k panu MOpovi - vím, že jsem Vám psal v emailu něco o fotkách, že je s radostí přenechám týmu http://www.prazsketramvaje.cz. To jsem ještě ale netušil, že ač se tváříte úlisně a snažíte se vypadat přátelsky, tak za mými zády panu A. píšete, že nejste schopen se mnou nikam cestovat a to proto..... Z tohodle, z takovéto lidské vlastnosti je mi na zvracení.![]()
Je mi velice líto, že musím opustit toto fórum a tyto stránky, ale nelze jinak, kdyby jen obyčejní uživatelé věděli to, co já vím o vás všech.. Asi by tu bylo prázdno.(...)
A aby jste si nemysleli, že tu píšu blbosti - zde máte jeden důkaz naprosto přezíravého a sobeckého jednání pana MOpa a admina Petra.
(...)
Sbohem, vážení a milí. (nepište ani sz, nyní se odhlásím a jakživ už na tuto stránku nevstoupím)
Z poslední věty usuzuji, že pan I.am.good neprojevuje o svůj účet zájem, proto bude v čase nastaveném systémem jako neaktivní odstraněn.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nechtěl jsem se vměšovat do diskuzí mezi Goodem a dušanem, ale taky mě zarazila dušanova věta. Spíš jde o to, jak je napsaná. Kdyby jsi slušně požádal o to, aby se o tom více nediskutovalo, ale tohle je jasný projev diktátorství.Možná by to i chtělo, aby se admin ke zrušení Dispečerky vyjádřil osobně a ne takhle pokoutně přes někoho.
Ted celkově k moderování. Nevidím důvod, proč tu nemohl Termix 2 zůstat. Mě přišel docela v pořádku. Jak napsal i Absoult byla tam diskuze o tramvajových modelech. Pokud to tedy takto chcete, tak tímto podávám návrh na smazání témat Čorka web, "Plodné" debaty, Fotopřístroje a fotografování, Cyklisté ve městě, čeština, Vase masiny/pocitacova diskusia, Posezení a poklábosení s pivíčkem, Nová budova Národní knihovny na Letné, aneb medůza & DJ a kočky, kocouři , koťata a vodní sporty. Přece ani jedno z těchto témat nemá co s tramvajemi dělat. Co vy na to moderátoři?
A moje poslední připomínka je na email co uvedl Good. Tam mě hodně zarazil věta V ramci zachovani pratelskych vztahu s tim bohuzel nelze nic delat, Takže když někdo majitelům stránek ukradne fotky a dá je na net, tak ho div neukamenujete, ale když to udělá někdo známý, tak je to najednou v pořádku. Mi skoro přijde, že si troufáte na slabší, ale postavit se někomu rovnému nebo výše postavenému to už je problém. Možná by to chtělo, aby si provozovatelé, majitelé stálu pevně za svým názorem, bez ohledu na to, o koho se jedná, jinak mi přijde, že jde o obyčejné srabáctví.
Ted celkově k moderování. Nevidím důvod, proč tu nemohl Termix 2 zůstat. Mě přišel docela v pořádku. Jak napsal i Absoult byla tam diskuze o tramvajových modelech. Pokud to tedy takto chcete, tak tímto podávám návrh na smazání témat Čorka web, "Plodné" debaty, Fotopřístroje a fotografování, Cyklisté ve městě, čeština, Vase masiny/pocitacova diskusia, Posezení a poklábosení s pivíčkem, Nová budova Národní knihovny na Letné, aneb medůza & DJ a kočky, kocouři , koťata a vodní sporty. Přece ani jedno z těchto témat nemá co s tramvajemi dělat. Co vy na to moderátoři?
A moje poslední připomínka je na email co uvedl Good. Tam mě hodně zarazil věta V ramci zachovani pratelskych vztahu s tim bohuzel nelze nic delat, Takže když někdo majitelům stránek ukradne fotky a dá je na net, tak ho div neukamenujete, ale když to udělá někdo známý, tak je to najednou v pořádku. Mi skoro přijde, že si troufáte na slabší, ale postavit se někomu rovnému nebo výše postavenému to už je problém. Možná by to chtělo, aby si provozovatelé, majitelé stálu pevně za svým názorem, bez ohledu na to, o koho se jedná, jinak mi přijde, že jde o obyčejné srabáctví.
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
Je mi velice líto, že pan IAG jaksi nepochopil, že jsem nechal zamčené jediné vlákno a to o Dispečerce. Je to z jednoho jediného důvodu - rozhodnutí o ukončení přípravy dispečerky je velice bolestivé, ale jsou k němu opodstatněné důvody. Nakonec by se to tu zvrtlo v to, že 20 lidí položí stejnou otázku - PROČ?. Pochopte prosím, nechci tady číst různé nesmyslné představy, proč to tak je. Od doby, kdy zde padl první dotaz, zda letos Dispečerka bude, nikomu nevadilo, že toto vlákno bylo uzamčené. Nyní, když padlo konečné rozhodnutí o ukončení příprav se zde jeden člověk může podělat, protože nemůže diskutovat o tom, že je zrušena soutěž. O čem vůbec chceš diskutovat Goode? Absolutně zde nechceš respektovat to, že prostě jsem jenom člověk.PvvS píše:Myslim ze dusanova veta je zcela v poradku. Pokud to ma na starost, na pravo to uzavrit.
A ač jsi svou odpovědí ukázal svou pravou povahu - něco se mi nelíbí, do každého kopnu (o všech něco vím - to vypadá jak za komunistů),i tak ti do dalšího života přeju vše dobré.
kolegovi PvvS děkuji za podporu, ona to byla opravdu obrana proti něčemu podobnému.
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze dusanova veta je zcela v poradku. Pokud to ma na starost, na pravo to uzavrit.
-
I.am.good