Dík za nauku. Kam se na tebe hrabe Guth-Jarkovský. To je slabý odvar. V depu tvou prosbu rozhodně vyřídím. Vydrž Prťka ve svých postojích, vydrž!peterkostelecky píše:(...)Takže si v Motole udělejte pořádek, najděte si zbytek přehazek aby ste si tu pak nemusely stěžovat že ste si musely vyrábět nové, vytištěné v reklamních foliích a secvaknuté sponkama ...(...)
TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se divil, že to je na ŽI a ne v mo
- peterkostelecky
- ovocnář
- Bydliště: 4, 7, 12, 14, 20, 54, 104, 120, 121, 123, 130, 137, 167, 191, 217, 231, 501, 770, S65, =B=
No, diskuse se lehce vykolejila. Já jen chtěl slyšet jediné ... Co se bude dít potom, když se tady bude úplně nesmyslně řešit téma kradení cedulí. Nevyřeší se nic. Vojto, já bych ji tam nic nevracel. Jednou mi to daly, tak mají smůlu. Řadu let se to nepoužilo a kvůli jednomu dni se sice musely udělat nové cedule, ale když to je jendou za uherák tak co, prostě se to už nepoužívá tak co stim. To je asi jako kdyby sme na dráze schovávaly košíková návěstidla, co kdyby náhodou se rozbily klacky, asi nesmysl, že? Doba pokročila, ve vozovně Motol se to nepoužívá, tak co by si to nekdo nemohl vzít.
Pro Petra: I ty vyrobené se ukradly. Poslední přehazka do motola se objevila v provozu při posledním dni linky 16 do Braníka, s vozem 8029 zapůjčeného z HL a i ta byla ukradena. Pak do Motola byla zapůjčená souprava z VO a už stříšky neměla, resp. měla ale také vyrobené (přehazka X-18, X-56 atp. a zdruhé strany nápis vozovna Motol). Typuji, že vojta si to vzal nedávno, takže přehazky byly, akorát zřejmě na místě, kde je nikdo nenašel a ted spatřily světlo světa. Z toho vyplívá, že přehazky ve vozovně byly, jen buď nikdo nehledal nebo hledal na špatném místě. Takže si v Motole udělejte pořádek, najděte si zbytek přehazek aby ste si tu pak nemusely stěžovat že ste si musely vyrábět nové, vytištěné v reklamních foliích a secvaknuté sponkama ...
Howgh ...
Pro Petra: I ty vyrobené se ukradly. Poslední přehazka do motola se objevila v provozu při posledním dni linky 16 do Braníka, s vozem 8029 zapůjčeného z HL a i ta byla ukradena. Pak do Motola byla zapůjčená souprava z VO a už stříšky neměla, resp. měla ale také vyrobené (přehazka X-18, X-56 atp. a zdruhé strany nápis vozovna Motol). Typuji, že vojta si to vzal nedávno, takže přehazky byly, akorát zřejmě na místě, kde je nikdo nenašel a ted spatřily světlo světa. Z toho vyplívá, že přehazky ve vozovně byly, jen buď nikdo nehledal nebo hledal na špatném místě. Takže si v Motole udělejte pořádek, najděte si zbytek přehazek aby ste si tu pak nemusely stěžovat že ste si musely vyrábět nové, vytištěné v reklamních foliích a secvaknuté sponkama ...
Howgh ...
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pamatuje-li si to historie dobře, psal to pan Chemik takto:

Méně bystrým poradím přečíst třetí větu od konce a poslední větu
Kdo to špatně pochopil, asi nemá smysl pro humorchemik, 3. 1. 2011 píše:Prodám čelní orientace vozů linek 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59. Jeden kus za symbolických 250 kč. Dále noční boční orientace, 1ks - 100kč. Vše z tohoto silvestra. Nikde jsem to neukrad. Dostal jsem to k vánocům.
Méně bystrým poradím přečíst třetí větu od konce a poslední větu
A nenapadlo Te, ze si Chemik delal legraci? 500 za kus... To dat bezdakovi na jedno krabicovy, tak ocese cela na cele Lazarske.Vojta Tramvaj píše:Já myslel, že to tak dělají ostatní. (viz. chemik po vánocích dostal ty Nočky a chtěl 250,- za bok a zadek a 500,- za čelo)
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Už si konečně dejte někde sraz, dejte si do čumáků a bude svatý pokoj
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel, že to tak dělají ostatní. (viz. chemik po vánocích dostal ty Nočky a chtěl 250,- za bok a zadek a 500,- za čelo)
- Bobik
- Uživatel
Dobrá, ale příště si raději vezmi lopatu a piš vice polopaticky ať nevznikají zmatky. Nezapomeň že se tu zajímáme o dráhu speciální a tam je dlouhé vedení, nemusí to hned každému dojít.
Jinak jediné s čím nesouhlasím, je ten obnos. Darovat prosím, vyměnit prosím ale peníze vynechat, jakmile jsou v tom finance, už to ztrácí kouzlo sběratelského artiklu a je to pouze prachsprostý kšeft, toť můj názor.
Jinak jediné s čím nesouhlasím, je ten obnos. Darovat prosím, vyměnit prosím ale peníze vynechat, jakmile jsou v tom finance, už to ztrácí kouzlo sběratelského artiklu a je to pouze prachsprostý kšeft, toť můj názor.
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
OHM86
chápeš to úplně špatně. Já jsem nechtěl být hamoun a tak jsem napsal, že kdo chce vyměním, či dám (na ceně se domluvíme = cedule či obnos či nic
)
Já bych řekl, že moc nikdo nechápe, proč s uživatel Vojta Tramvaj chvátá tím, jak má štos cedulí "vůz jede do Motola".
Za prvé to vypadá, jak když si tady dělá živnost z následující distribuce cedulí a za druhé asi nikdo nechápe, proč se chlubí tím, že jich má štos. K čemu mu to je?
Kdyby měl doma jednu tu ceduli, asi nikdo nic neřekne (protože většina z nás něco doma bude mít).
Za prvé to vypadá, jak když si tady dělá živnost z následující distribuce cedulí a za druhé asi nikdo nechápe, proč se chlubí tím, že jich má štos. K čemu mu to je?
Naposledy upravil(a) 7036 dne 14.12.2011 15:42, celkem upraveno 1 x.
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
AD Bobik:
Byla to 7012 na 513/24 a je to už od 7:00
Ohledně 7118: Pánové jak jsem měl vědět, že je to tam do zásob
Nechtěl bych dostat status problémový jedinec a tak je to domluveno, že vrátím ty přehazky(zatím jsem měl jen 4). To znamená, že petrkostelecky a HoFi mjí díky místním pánům velký .*****. (ty tečky tam jsou pro to, aby každý věděl co si myslím) a já nedostanu 23 a 7 na řepy.
Tímto Vám děkuji
Vojta Tramvaj
Byla to 7012 na 513/24 a je to už od 7:00
Ohledně 7118: Pánové jak jsem měl vědět, že je to tam do zásob
Tímto Vám děkuji
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
On je v SA obecně nedostatek cedulí na 24, už jsem to zaznamenal minulej tejden... 
- Bobik
- Uživatel
Děkuji, děkuji, děkuji. Že to se svým xichtem dotáhnu až takhle vysoko jsem nikdá netušil.

Mimochodem dnes jsem jel 24 a měla komplet očesaný druhý vůz, cedule vzadu byla evidentně přendaná z prvního vozu aby tam alespoň něco bylo (nějaký 70něco, děravá hlava). Takže tak.
P.S.
Mimochodem dnes jsem jel 24 a měla komplet očesaný druhý vůz, cedule vzadu byla evidentně přendaná z prvního vozu aby tam alespoň něco bylo (nějaký 70něco, děravá hlava). Takže tak.
P.S.
Tak šem še zamyšlel a tohle mi nedá - to jen abych si to členství v tom prestižním klubu fakt zasloužil. Jo a jen tak na okraj - že tam patřím jsem taknějak pochopil, ale kdo jsou prosím mí společníci, z příspěvku to jaksi není zřejmé. Ale potěšilo mě že to jsou alespoň lidi.7118 píše: "udělat zcifi" "nábýdne" "nikomu se to muže hodit" "zamyšlete" "tu ceduly" "nikdo jí nabízí" "jestly" "srovnávat z autem"
Ad piskvorrr, Petr a Bobík - naprostý souhlas.
Jsem dost zklamán ze současného pojetí demokracie, každý jen zná svá práva a nikdo povinnosti a ohledy k ostatním.
P.S.
A jsem také princezna, hrubé chyby v příspěvcích mně vadí!
Jsem dost zklamán ze současného pojetí demokracie, každý jen zná svá práva a nikdo povinnosti a ohledy k ostatním.
P.S.
A jsem také princezna, hrubé chyby v příspěvcích mně vadí!