Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Provoz fóra

Příspěvek od PvvS » 10.10.2007 14:27

To je novy atyp, vhodny pro nasledujici odjezdy po 14T. V ramci zvetseni kapacity je sirka zvetsena na 2.8 metru. (jinak spatny rozmer loga)

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 10.10.2007 14:26

Jabberwocky píše:Jenom se zeptám, existuje nějaký skin (nebo jak se tomu u tohoto typu softwaru říká), který by odpovídal původní barevnosti? Tohle je pro mne moc světlé (i ten subsilver2) - ne proto, že by se mi to nelíbilo, ale hlavně proto, že můj zrak má s rozeznáváním světlých tónů potíže už od narození.

Edit: Ještě ma napadá jedna věc - nešly by v seznamu aktivních témat prohodit soupce Autor a Poslední příspěvek? Takhle to trochu mate.
Zřejmě si používal skin "darkblue". Určitě se časem po něčem podívám. Plnou českou podporu bude mít ale jen subsilver2. Není to v mých silách, jen na úpravě toho co je vidět dnes jsem strávil za poslední 4 dny cca 30 hodin. Navíc, přístupová práva k rýpání kódu mám pouze na omezenou dobu.
Seznam aktivních témat - beru v patrnosti, něco vymyslím, pokusím se změnit.
tita píše:Jenom takový mini detail: V subsilveru2 se mi fotka v záhlaví stránky (T3R.P) nechutně rozšiřuje a je celkem rozostřená.
Pokouším se o to marně již 2 hodiny. Místo v kódu jsem našel, stále se mi odněkud z hůry vkládá pevná velikost width="170" height="94" . Budu zkoumat dál. Je možné, že to nastavuje někde admin. Netuším, nemám přístup.
pvvs píše:Da, jenom si vzpomenu, jak se to bastlil u sebe a poslu anvod adminovi.

Adminovi to bude plat prdný, pošli to mě! :-) Určitě to bude jen prohodit někde 0 za 1 či naopak. Otázka zní kde? Těch souborů je tu snad milion.. :-)
Naposledy upravil(a) MOp dne 10.10.2007 14:28, celkem upraveno 1 x.

Tita
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tita » 10.10.2007 12:19

Jenom takový mini detail: V subsilveru2 se mi fotka v záhlaví stránky (T3R.P) nechutně rozšiřuje a je celkem rozostřená.

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 10.10.2007 11:28

XSC píše:Dalo by se ještě nastavit, aby se i pro nepřihlášené zobrazovaly příspěvky ve fóru sestupně (aktuální jako první).
Da, jenom si vzpomenu, jak se to bastlil u sebe a poslu anvod adminovi. Tady je figl ze i anonym je uzivatel :)) Takze v tyhle verzi se da anonym pustit jenom do nekterych sekce, nektery muze jenom cist, v nekterych nemuze vubec nic.. Kdybych nesedel nekolik hodin nad anglickym manualem, tak jsem si pulku veci ani nenastavil :))

cwapa
Uživatel

Příspěvek od cwapa » 10.10.2007 11:26

Mě se nový vzhled fóra ,teď po těch úpravách dost líbí. Určitě to muselo dát dost práce dát to takhle dohromady ,ale výsledek stojí za to.

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 10.10.2007 8:27

Jenom se zeptám, existuje nějaký skin (nebo jak se tomu u tohoto typu softwaru říká), který by odpovídal původní barevnosti? Tohle je pro mne moc světlé (i ten subsilver2) - ne proto, že by se mi to nelíbilo, ale hlavně proto, že můj zrak má s rozeznáváním světlých tónů potíže už od narození.

Edit: Ještě ma napadá jedna věc - nešly by v seznamu aktivních témat prohodit soupce Autor a Poslední příspěvek? Takhle to trochu mate.

XSC
Uživatel

Příspěvek od XSC » 10.10.2007 6:46

Dalo by se ještě nastavit, aby se i pro nepřihlášené zobrazovaly příspěvky ve fóru sestupně (aktuální jako první).

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 10.10.2007 1:13

Ještě si to neviděl celý a už tleskáš? :-)

Myslím si, že jsem přizpůsobil starému fóru co nejvíce. Má někdo ještě nějaký jednoduchý požadavek na vzhled?

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 09.10.2007 21:46

I.am.good píše:Dost se už orientuji, nicméně mám snad jednu připomínku. Nešlo by v záhlaví příspěvku např. zrušit kolonku Předmět, kterou stejně nikdo nepoužívá a kolonku s časem příspěvku dát na své původní místo, čili pod ten předmět? Tohle mi dělá stále problémy, sledovat čas příspěvku a ten oranžový čtvereček :) napravo.
Dííííky.

=D> =D> =D>

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 09.10.2007 19:30

Je znát, že jsi, MOpe, a další pomocníci, udělali mnoho práce od prvního spuštění týhle novinky. =D>
Dost se už orientuji, nicméně mám snad jednu připomínku. Nešlo by v záhlaví příspěvku např. zrušit kolonku Předmět, kterou stejně nikdo nepoužívá a kolonku s časem příspěvku dát na své původní místo, čili pod ten předmět? Tohle mi dělá stále problémy, sledovat čas příspěvku a ten oranžový čtvereček :) napravo. (-X

Jo a jen malý doplněk - když je nových příspěvků ve vláknu víc, jak snad 20, či kolik a musíš jít na další stránku, tak tam už to i u nových příspěvků tu oranžovou neukazuje. Tohle ale bylo i na starém TF, tak to asi nejde změnit...

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 09.10.2007 16:03

MOp píše:profill opraveno. Stále si mi Démone neodpověděl na noční email ohledně barviček.. :-)
Páč makam a nemam čas na soukromý maily... :lol:
Čas v pohodě, Profil taky... =D>

Už sem to zkouknul...
Tak dřívávějc byl oranžovej list v ikonce, teďka je sice možná taky oranžovej, ale je tak malininkej, že to nejde poznat, takže na něj musim najet myší aby se mi ukázalo "Žádné nové příspěvky".
Ale to je takovej detail, že se tim asi nemá cenu zabejvat.... :wink:

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 09.10.2007 15:38

utf-8 je pěkná svině!

profill opraveno. Stále si mi Démone neodpověděl na noční email ohledně barviček.. :-)

Komu se správně nezobrazuje čas, zkontrolujte si, zda máte vpravo nahoře zobrazení času v UTC+1 hodina [letní čas], opačném případě o dva řádky výše klepněte na [zapni letní čas].

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 09.10.2007 15:23

Problem mozna nalezen, dejte MopOVI cas :)

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 09.10.2007 15:22

Absolut píše:Neběhá mi pořádně čeština, má někdo podobný problém?
Když nepočítam tlačítko "Profill", tak s češtinou problém nemam... :P

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 09.10.2007 13:41

Ale je krásné, jak to píše ten růžek s nápisem online

Odpovědět