Nikoli, objevují se pouze lidé, kteří vyjadřují názor, že ti, co už ty čtyřmetrové zdi kolem trati postavili v celé republicei (a jsou to už stovky km) jsou opravdu extrémisté. Což se prokzalo tím, že bylo nutné vynaleznout něco, co by tenhle úlet do budoucna napravilo. Tj. druhou skupinu extrémistů (zábradlí na balkonech) nevidím, jen vidím rozumné lidi, kteří poukazují na divnosti.Jebi píše:Přijde mi, že v tomhle je mnoho extremistů oběma směry, jedni by stavěli zdi kolem tratí a zakázali okna, aby z nich nikdo nemoh skákat, a druzí by zase zrušili i zábradlí na balkónech, protože přece jenom trouba vleze na hranu a spadne.. a jak se všechny normy posouvají spíše tím prvním směrem, objevuje se stále víc lidí z té opačné skupiny...
Jen k těm kartáčům. Asi třikrát jsem při předcházení širší osoby o kartáč zavadil tak blbě, že jsem málem spadl ze schodů po hlavě. Dokud tam nebyly, stát by se mi to nemohlo. Až opravdu někdo poletí po hlavě, předpokládám, že se na každý stupeň instalují záchytné airbagové vystřelovací sítě...