Poznáte místo na fotografii? (Odpovědi pomocí Soukr.Zpráv)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Poznáte místo na fotografii?
Co se týče posunutí mostní konstrukce, jedná se o výrazný posun až cca v posledním půl roce. Řekl bych, že před prázdninami se přes most dalo jezdit celkem normálně. V poslední době to ve směru do centra pěkně cuklo v oblasti konce u řeky - postižené místo. Ale zajímavé je, že v opačném směru jsem tento pocit neměl, jakoby došlo k posunu jen části mostu.
P_V píše:Když už by se to (podle vás) mělo překopat, tak pořádně. Mohl by se tu konečně postavit ten městský most přes Vltavu, co se o něm furt mluví a hledají se důvody, proč to nejde.
V těchto místech je to ideální. Postavíme novou trať - perfektní spojení na dostihové závodiště v Chuchli
Když už by se to (podle vás) mělo překopat, tak pořádně. Mohl by se tu konečně postavit ten městský most přes Vltavu, co se o něm furt mluví a hledají se důvody, proč to nejde.
- Karotka
- Uživatel
Vzhledem k tomu, co ukazují katastr(of)ální mapy, tak by bylo nejlepší postavit trať někudy jinudyhyaho píše:Nejlepší by bylo celé to zbožit a postavit nové (...)
Nejlepší by bylo celé to zbožit a postavit nové, konstrukce mostu je stejná ted i po opravě, čili nevyhovující. Hezký článek (určité pasáže) s nevhodnou konstrukcí je v rubrice zprávy z tisku, se divím že jsme tam vubec doted jezdili
a že vpodstatě most ujíždí již delší dobu (kontrola co 3 roky!!!) čili posunutý může být pěkně dlouho 
To vypadá, jako by stačilo most nadzvednout, posunout, vyměnit ty gumičky a na dalších 10 let vystaráno.
- Absolut
- Moderátor
Bobek: Jo. Nebo spíš to, co z něj zbylo.
převaděč spojitosti? 
Modřany, ložisko?
- Absolut
- Moderátor
Pozná někdo kde to je a co to je?
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To mě spíš dostává ta krabice s číslem linky jako je na KT8. Kdo tohle vymyslel by zasloužil korunu (+ bílý nátěr vypadá jako sanitka...)MF píše:Nemůžu si pomoci, byť jsem milovník T6, tak s tím velkým e.č. vypadá jak z marsu.
Nemůžu si pomoci, byť jsem milovník T6, tak s tím velkým e.č. vypadá jak z marsu.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
áá, máte rech (mmch, moc pěkný nákres pane MOp) nějak jsem ten domek nemohl upíchnut. Oděvák jsem v tom nehledal
.
No já bych to viděl jako UDDP. Někde v místě napojení na zkušebku, ale jen hádám..trainzjohny píše:Přiznám se dobrovolně, že tuhle fotku bratislavské 7901 v roce 1991 kdy ještě byla v Praze jako 0026 fakt nedokážu umístit. Může mi někdo pomoc ?!