Humor
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Re: Humor
V tomhle musí bejt člověk splachovací, i když je to občas těžký. Kdybych sepsal moudra, která jsem si vyslechl při práci na informacích na ÚAN Florenc, minimálně brožurka by z toho byla taky...

-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001: Mne to nevzrušuje - jen foto i můj příklad ukazuje "genialitu" hromady lidí 1.) znajících zrcadlo za dva rohy (navíc ten druhý v 6ti různých vzdálenostech)
2.) (i přes držení řidičského průkazu) přesvědčených, že TRAM jezdí na barevnou SSZ.
2.) (i přes držení řidičského průkazu) přesvědčených, že TRAM jezdí na barevnou SSZ.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
kruťák: Tak na téma přivírání mám cca týden starý zážitek z Albertova/Výtoně DC na l.7 - na první zastávce se mi podařilo v 6. dveřích soupravy skřípnout nějakého starého pána, který prvně při mém opakovaném otevření dveří při zjištění nezavření z nich vykoukl a hrozil pěstí. A na Výtoni vystoupil 1. dveřmi druhého vozu a došel ke kabině a křičel na mne, co si dovoluji zavírat lidi do dveří a jezdit pirát - následně během krátkého rozhovoru vyplinulo, že dle toho "génia":
1.) si mám dát na TRAM pořádné zrcadlo, abych viděl do dveří
2.) TRAM jezdí na červenou na SSZ!!!
1.) si mám dát na TRAM pořádné zrcadlo, abych viděl do dveří
2.) TRAM jezdí na červenou na SSZ!!!
Naposledy upravil(a) MM-Mikulovsky dne 16.12.2011 20:59, celkem upraveno 1 x.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
chemik: Díky ti, jdu do toho s tebou, byť mne se přes opakovaný totožný pokus o usměrnění - dodržování zákazu průjezdu mimo MHD Lidickou DC nedaří.
Milane, na tom NBS - není nic jednoduššího, než vzít mobil, vytočit 156 a nahlásit, že: "V ulici Nuselská, od NBS po Vladimírovou, oběma směry, stojí OA nerespektující DZ B28, čímž blokují volný jízdní pruh. Ostatní účastníci provozu jsou nuceni tyto překážky objíždět po kolejích a vyznačeném BUS pruhu, čímž dochází ke zdržování MHD."
Já to dělám pravidelně vždy, když mám 11, či 18. Operátoři 156 už mě znají.
BMW: Povšiml si někdo, jak je krásně čisto před Vyšehradským tunelem, směrem od Výtoně? To jsou plody mého snažení. Stačilo pár telefonátků a už se tam neparkuje. Tolik...
Já to dělám pravidelně vždy, když mám 11, či 18. Operátoři 156 už mě znají.
BMW: Povšiml si někdo, jak je krásně čisto před Vyšehradským tunelem, směrem od Výtoně? To jsou plody mého snažení. Stačilo pár telefonátků a už se tam neparkuje. Tolik...
Nevím, kdy probíhal soud a tak, ale poslední zásah s odtahovkami jsem zažil měsíc zpátky.Bobik píše:Kdepak, po tý kauze s předraženejma odtahovkama a následným soudu v jejich neprospěch se odtahovat obecně nějak přestalo (ani na té 7 se to už neděje) a dávaj se boty. Holt další "systémový řešení".
- Bobik
- Uživatel
Kdepak, po tý kauze s předraženejma odtahovkama a následným soudu v jejich neprospěch se odtahovat obecně nějak přestalo (ani na té 7 se to už neděje) a dávaj se boty. Holt další "systémový řešení".
Třeba na Praze 7 se snad jen odtahuje. Vždy, když byl nějaký zátah MP, tak šlo vše na odtahovky... Naopak mi přijde, že parkování se odtahem řeší hodně rychle, zatímco překážky provozu se neřeší pomocí odtahovek vůbec.MM-Mikulovsky píše:9001: Sice máš pravdu, ale z toho co vídám, tak při neoprávněném stání v zónách se obecně umísťují botičky a odtahuje se při stání v místech, kde vozidlo překáží provozu a žel často ani jedno z toho se nedělá. Např. před zastávkou NBS DC, kde vedle vyznačeného BUS pruhu na koleji je v dopravních špičkách zákaz zastavení a stojí se tam vesele imrvere, protože odpovědní na to hází bobek.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001: Sice máš pravdu, ale z toho co vídám, tak při neoprávněném stání v zónách se obecně umísťují botičky a odtahuje se při stání v místech, kde vozidlo překáží provozu a žel často ani jedno z toho se nedělá. Např. před zastávkou NBS DC, kde vedle vyznačeného BUS pruhu na koleji je v dopravních špičkách zákaz zastavení a stojí se tam vesele imrvere, protože odpovědní na to hází bobek.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele: