Měll č.j. a spisovou zn. doplnit, název opravit podle Proxyho rady a vtip bys přebil ještě větším. Všichni by to určitě pochopili a ocenili a Prox by se nezlobil. Veselé vánoce.Petr píše:Když se informuje málo (jak bylo tvrzeno u jarní změny), je to špatně, když se informuje, je to důvodem k úšklebku![]()
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: změny
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Když se informuje málo (jak bylo tvrzeno u jarní změny), je to špatně, když se informuje, je to důvodem k úšklebkuProxy píše:ještě zbývá uvést číslo jednací a spisovou značku a bude to kompletní Oběžník administátora diskuzního fóra
Naposledy upravil(a) Petr dne 15.12.2006 11:38, celkem upraveno 1 x.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ještě zbývá uvést číslo jednací a spisovou značku a bude to kompletní Oběžník administátora diskuzního fóraPetr píše:Na základě posouzení stavu věcí jsem se od 14. prosince 2006 rozhodl provést změny na postech moderátorů.
....
Všichni jmenovaní jsou o těchto skutečnostech informováni v osobních sz.
Petr
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
změny
Oběžník administrátora tram fóra č.145/2006
Na základě posouzení stavu věcí jsem se od 14. prosince 2006 rozhodl provést změny na postech moderátorů. Již před několika týdny nás opustil na vlastní žádost Tonda Ježek, po zhodnocení všech faktů jsem zároveň dnes poděkoval za vše, co pro TF vykonal, 9001 a odňal mu moderátoská práva.
Novým moderátorem byl dnešního dne jmenován trainzjohny, doufám, že se tohoto úkolu zhostí s přístupem sobě vlastním a bude pro TF skvělou oporou.
Petr
vyřizuje: Obláček
linka: 4311
Na základě posouzení stavu věcí jsem se od 14. prosince 2006 rozhodl provést změny na postech moderátorů. Již před několika týdny nás opustil na vlastní žádost Tonda Ježek, po zhodnocení všech faktů jsem zároveň dnes poděkoval za vše, co pro TF vykonal, 9001 a odňal mu moderátoská práva.
Novým moderátorem byl dnešního dne jmenován trainzjohny, doufám, že se tohoto úkolu zhostí s přístupem sobě vlastním a bude pro TF skvělou oporou.
Petr
vyřizuje: Obláček
linka: 4311
Naposledy upravil(a) Petr dne 15.12.2006 11:37, celkem upraveno 1 x.
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Obvykle nemývám potřebu něco takového komentovat, ale mám pocit, že tady má někdo se usilovnou snahu hájit a svalovat svůj podíl viny na ostatní.Yvona píše:A teď budeme 3 dny rozebírat na přání Tondy Ježka a 9001,kdo kdy co napsal, kdo začal, kdo komu dal větší zásah, kdo psal vícekrát, budeme se hrabat v minulosti a snažit se druhé špinit, jak to zde začal Toník Ježkův (což mi nepřipadá jako rozumný tah od někoho, kdo vlastní svůj web)
Mějte se fajn chlapci a pátrejte, pátrejte, ať Tondu a veřejnost jistých kruhů nezklamete![]()
... a ta tradiční poznámka o tajemném spiknutí a konkurenčním boji mne opět naplňuje pocitem trapnosti