Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
P.H.

Příspěvek od P.H. » 10.2.2006 1:46

Jen tak nahlížím, jestli už někdo překousl svou ješitnost a nabídl KMovi to moderování anebo vysvětlil, proč to nejde ... jo, nenabídl ... nevysvětlil ... proč jen mne to ani trochu nepřekvapuje ... tak se tady mějte ...

Martin Šubrt
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Šubrt » 01.2.2006 15:44

Martin-kt8d5.rn2p píše:P.S. Registraci jsem si nechal vymazat stejně jako Béda Trávníček, Štěpán, pan Kubera, Kocour, Jonáš.
A všimli jste si, kdo jsem už nchodí tak často ze stálic?
pro příklad.
Martin Šubrt, Lister, Tombus, obě Pajďata, a jistě by se dalo pokračovat?
Proč asi, jelikož tole fórum ztratilo úroveň.
MB píše:Pokud vím, tak MŠ nechodí ani na K rep., asi má moc práce nebo necítí potřebu reagovat. Nebo jiný důvod, já nevím. Myslím si, že by se nějakými spory tady vůbec nezabýval..
Přiznám se, že poslední dobou opravdu nechodím ani na K-rep ani sem. A důvod odhadnul Marek, mám prostě neskutečně moc práce, a i kdybych něco napsal, nemělo by to pořádně smysl, neb nemám čas číst příspěvky před tím a pak nemám čas reagovat. Za leden mám 45 přesčasových hodin a prostě na koníčky není čas.

A k tomu, co tu pořád řešíte. Je jasný, že po pár měsících se fórum tohohle typu vyčerpá, protože se všechna výrazněji zajímavá témata prodiskutují. Pak by mělo prostě usnout a jen při nejakých událostech výrazněji ožít. Mně připadá, že právě snaha některých lidí tady být tu pořád a pořád něco psát vede k tomu, že tu příspěvky jsou, ale už jsou tu jen pro to, aby byly. Vždyť fórum klidně nemusí mít pár dnů žádný příspěvek, nebo jen pár SZ a nic se nestane.

Když není o čem psát pokud jde o tramvaje, začnou se tu řešit hlouposti. Já jsem vděčnej Petrovi za jeho stránky i možnost sem občas zajít. Poznal jsem díky němu pár moc fajn lidí. A protože vím, co to je dělat časopis, knížku atd., dokážu si představit, jak těžký je všechno držet v chodu. Mám radost, že někdo má čas dělat tyhle stránky, protože kdysi jsem chtěl mít podobné, ale prostě bych to časově nezvládal. Takže Petra obdivuju. Stejně tak díky Fořtíkovi a Mopovi + dalším moderátorům nebo jak to tu teď je :-), vždyť to tady dělají pro nás všechny.

Myslím, že K-rep funguje na principu občas zajdu, když mám, co říct. A já to tak beru i tady. Cokoliv osobního tu řešit nehodlám, protože na to jsou jiná fóra. Taky nehodlám rušit účet, prostě se občas objevím. Pořád mám na stole rozdělané to linkové vedení, ale protože nemám čas na diskusi k němu ani na hájení svých nápadů :-), zatím si musíte počkat :-).

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 31.1.2006 14:10

KM píše:Možná by se měla zkoumat i orientace (ve světových stranách samozřejmě, napadlo snad někoho něco jiného?) :P :P :P
No - třeba orientace v dopravní problematice. :wink:

KM Z:idea: Čistě teoreticky, bral bys post moderátora :?:
já už tedy nyní ovšem nemám co nabízet :wink:

P.H.

Re: KM

Příspěvek od P.H. » 31.1.2006 13:01

Honzík píše:To jako myslíte vážně, že by se KM stal moderátorem tramfóra?
Naprosto vážně.

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: KM

Příspěvek od PvvS » 31.1.2006 12:41

Honzík píše:To jako myslíte vážně, že by se KM stal moderátorem tramfóra? To to tu budou okupovat lidi z K-Reportu? To je síla.
Hmm priznavam se , taky na k-reportu strasim snad od doby co bylo forum (i stary bez regitraci) spusteno

KM

Příspěvek od KM » 31.1.2006 12:39

Proxy píše:A neměli by moderátoři při jmenování do funce také podávat majetková přiznání dle nového zákona o střetu zájmů :?:
:lol: 8-)
Možná by se měla zkoumat i orientace (ve světových stranách samozřejmě, napadlo snad někoho něco jiného?) :P :P :P

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 31.1.2006 12:35

Pajda píše:Honzík:
rozhoduje ochota a schopnosti, nikoliv (třídní) původ. To je snad proboha dávná minulost.
A neměli by moderátoři při jmenování do funce také podávat majetková přiznání dle nového zákona o střetu zájmů :?:
:lol: 8-)

Pajda
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda » 31.1.2006 12:14

Honzík:
rozhoduje ochota a schopnosti, nikoliv (třídní) původ. To je snad proboha dávná minulost.

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 31.1.2006 11:57

Lidi z K-r už tady jsou :lol: a rádi by tohle fórum udrželi v kulturním provozu.

Honzík
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

KM

Příspěvek od Honzík » 31.1.2006 11:29

To jako myslíte vážně, že by se KM stal moderátorem tramfóra? To to tu budou okupovat lidi z K-Reportu? To je síla.

86.49.104.25

Příspěvek od 86.49.104.25 » 31.1.2006 0:57

Připadám si tu jako v Orwellově románu

P.H.

Příspěvek od P.H. » 31.1.2006 0:47

Radek 31:
Jakou pravopisnou chybu? Tam je nějaká pravopisná chyba??? Tady?! Vždyť tady jsou přece všichni chytřejší, než rádio, nevěřím, že by se mohli dopustit pravopisné chyby. Absurdní. Zcela vyloučeno.

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 31.1.2006 0:15

Tak, možná když je chyba taková, že nemění smysl textu, většina těch, kdo ji odhalí, ji ignoruje. Pokud ovšem umožňuje drobný špílec, proč ho nevyužít, že ano. Neřekl bych, že je to neslušnost. Snad jsme dospělí, abychom nebrali takový vtípek jako osobní útok. Koneckonců, jak říká jeden můj kamarád: "Nesměju se tobě, směju se absurditě situace." :-)

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 30.1.2006 23:35

nebylo by slušnější upozornit na případnou pravopisnou chybu přes SZ/email/icq/cokoliv? já bych řekl, že by vás to nezabilo, hlavně, že chcete slušnost od ostatních

P.H.

Příspěvek od P.H. » 30.1.2006 23:22

jara píše:Mám jednu otázku na lidi kteří sem chodí anonymně a pak sem ještě piší a ne jen jeden příspěvěk. Proč se nepřihlásíte?????? Možná lépe řečeno proč jste si nechaly zrušit registraci a ted sem píšete takto???? Nechápu
Ony si nějaké ženy nechaly zrušit registraci? Sem chodila ještě nějaká jiná žena kromě Yvony??

Odpovědět