Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 27.1.2006 15:32

Vy se tady snad povraždíte. A to vše kvůli jedné fotce. To gesto nebylo na vás ale na pana fotografa. A pokud se vám nelibí fotky pana fotografa tak se na ně nekoukejte. Už to tu psal Radek31. Pokud se vám ty fotky nelibí tak tam nelezte. Jsou to jeho fotky a on bude fotit tak jak chce. Nevím o co vám furt jde.

pan M

Příspěvek od pan M » 27.1.2006 15:29

JJ, stále platí stará poučka: "Cesta do pekla je dlážděna samými dobrými úmysly"...

KM

Příspěvek od KM » 27.1.2006 15:25

Jo!!!! :P Wow!!! :D Checheche, a jak vypadá gesto, kterým se cestující vně tramvaje táže, kam jede? Jsem udolán. :wink:
(tedy ale pak nebyl důvod fotku stahovat, žejo :twisted: )

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 27.1.2006 15:17

KM píše:Chichichi. Ooopravdu jsme mluvili o kapřících. Já fakt rád kapry. Ne, o fotbalu nebylo ani slovo. Dostal jsem 30 kilo kaprů a kam jinam než na účet? BINGO! :P :P :P :P :P
Ne, nechci tady dělat kapříky, ani padesátníky. Chci jen říct, že tak, jak bys konal, abych byl potrestán, tak já bych konal, abych se vymluvil. A pokud někde není přesně dané, co se smí a co ne, pak to není možné trestat. Také mne napadla varianta, že řidič odpovídá tázajícímu se cestujímu, kterým směrem tramvaj jede a to tak, že poukazuje na čelní orientaci. Variant je mnoho. Záleží pouze na způsobu, jak si jednotlivé významy vyložíme.

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 27.1.2006 15:06

KM píše:Protože jsme zlobili, že? A zlobili ti stálí návštěvníci, kteří mají adresu v oblíbenejch. Ti noví, hodní a krotcí byli na tom ovšem biti. Je to tak?
A taky to má jako říct, že TF nemá s PrT nic moc společného. Jen stejnej harddisk. A 99% lidíííí. Chicht.
Důvod je přesně obrácený - je to proto, aby problémy z přelomu roku byly vyřešeny pouze mezi "stálými zákazníky" a nebyli do sporů zatahováni lidé noví. Odkaz by měl být na sloupek vrácen.

KM

Příspěvek od KM » 27.1.2006 14:48

Protože jsme zlobili, že? A zlobili ti stálí návštěvníci, kteří mají adresu v oblíbenejch. Ti noví, hodní a krotcí byli na tom ovšem biti. Je to tak?
A taky to má jako říct, že TF nemá s PrT nic moc společného. Jen stejnej harddisk. A 99% lidíííí. Chicht.

Marek B.
Uživatel

Příspěvek od Marek B. » 27.1.2006 14:34

Omlouvám se, možná jste to už tady psali, ale proč je zrušen odkaz na Tram-fórum z Prazských tramvají?

KM

Příspěvek od KM » 27.1.2006 12:24

Fořtík píše:Zrovna tak je nekonečně možností, jak to zdůvodnit. Co když si řidič chce tím vztyčeným prstem promnout oko, neb mu do něj právě spadla řasa?
Chichichi. Ooopravdu jsme mluvili o kapřících. Já fakt rád kapry. Ne, o fotbalu nebylo ani slovo. Dostal jsem 30 kilo kaprů a kam jinam než na účet? BINGO! :P :P :P :P :P

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 27.1.2006 11:56

KM píše:Ne , tak bych to nenazýval. Problém té cenzury není v tom že je (na tu je koneckonců jisté právo, toto je soukromý podnik, jakkoliv veřejně přístupný) ale spíš v jejím takovém nezralém a dětinském uplatňování. Třeba vytečkovávání slov obecně známých je už dneska přežitek. Na řadu kritických věci je účinnější reakcí odpověď a ne zametení pod stůl.
Btw. Mope, opravdu si myslíš,že jsem si tu fotku neuložil?
Fořtík: Nebyl bych si tak jist. Jakkoliv jsem se mýlil při výkladu použití znamení o změně směru jízdy, myslím, že právě moje mýlka potvrzuje, že podobným gumovým způsobem by šlo najít něco na vztyčený prst - buď přes význam gesta nebo přes nevěnování se řízení.
Zrovna tak je nekonečně možností, jak to zdůvodnit. Co když si řidič chce tím vztyčeným prstem promnout oko, neb mu do něj právě spadla řasa?

KM

Příspěvek od KM » 27.1.2006 9:49

Martin-KT8D5.RN2P píše:jsou tady lidi jako já, KM, a další, komu se nelíbí zdejší komunistický přístup.
]
Ne , tak bych to nenazýval. Problém té cenzury není v tom že je (na tu je koneckonců jisté právo, toto je soukromý podnik, jakkoliv veřejně přístupný) ale spíš v jejím takovém nezralém a dětinském uplatňování. Třeba vytečkovávání slov obecně známých je už dneska přežitek. Na řadu kritických věci je účinnější reakcí odpověď a ne zametení pod stůl.
Btw. Mope, opravdu si myslíš,že jsem si tu fotku neuložil?
Fořtík: Nebyl bych si tak jist. Jakkoliv jsem se mýlil při výkladu použití znamení o změně směru jízdy, myslím, že právě moje mýlka potvrzuje, že podobným gumovým způsobem by šlo najít něco na vztyčený prst - buď přes význam gesta nebo přes nevěnování se řízení.

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 27.1.2006 9:11

Proxi požádal o vymazání svých dvou příspěvků v tématu Kam s příspěvkem... . Jeho žádosti bylo vyhověno a kvůli návaznosti byl smazány i příspěvky "KM" a "koucoura", jelikož po vymazání výše uvedených příspěvků nedávaly smysl.
Děkuji za pochopení!

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 26.1.2006 18:52

z toho málo co vím já, ta fotka byla myšlena pouze jako vtip a problém byl pouze v tom, že jí martinKT nepochopil a zcela vytrhl ze souvislosti

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 26.1.2006 17:57

Sice to s provozem tohoto diskusního serveru nemá nic společného, přesto musím ohledně vztyčeného prostředníčku reagovat - pokud vím, český právní systém vztyčený prostředníček nijak nedefinuje. Nejedná se tedy o žádný přestupek. O tom, že o významu gesta má jasno 99,9999% celosvětové populace nemůže být řeč, to bezesporu má, ale podle výkladu zákona se řidič nedopustil žádného přestupku, lze pouze konstatovat, že jeho reakce je podivná... :roll:

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 26.1.2006 17:50

Martin-KT8D5.RN2P píše:Stačilo by, jako to dělá MOp, mazat fotky "osobního" charakteru za přestupky aut. Proč Vám nevadí tyhle fotky?? Ale končim, zase bojuju s větrnejma mlejnama z CCCP.
kdy naposledy tu byla taková fotka? já jí nezaznamenal už měsíce

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 26.1.2006 17:47

radek31 píše:pokud je mi známo, tak jsem nic špatného neudělal, kde mám začít?
Stačilo by, jako to dělá MOp, mazat fotky "osobního" charakteru za přestupky aut. Proč Vám nevadí tyhle fotky?? Ale končim, zase bojuju s větrnejma mlejnama z CCCP.

Odpovědět