Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vy se tady snad povraždíte. A to vše kvůli jedné fotce. To gesto nebylo na vás ale na pana fotografa. A pokud se vám nelibí fotky pana fotografa tak se na ně nekoukejte. Už to tu psal Radek31. Pokud se vám ty fotky nelibí tak tam nelezte. Jsou to jeho fotky a on bude fotit tak jak chce. Nevím o co vám furt jde.
-
KM
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ne, nechci tady dělat kapříky, ani padesátníky. Chci jen říct, že tak, jak bys konal, abych byl potrestán, tak já bych konal, abych se vymluvil. A pokud někde není přesně dané, co se smí a co ne, pak to není možné trestat. Také mne napadla varianta, že řidič odpovídá tázajícímu se cestujímu, kterým směrem tramvaj jede a to tak, že poukazuje na čelní orientaci. Variant je mnoho. Záleží pouze na způsobu, jak si jednotlivé významy vyložíme.KM píše:Chichichi. Ooopravdu jsme mluvili o kapřících. Já fakt rád kapry. Ne, o fotbalu nebylo ani slovo. Dostal jsem 30 kilo kaprů a kam jinam než na účet? BINGO!![]()
![]()
![]()
![]()
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Důvod je přesně obrácený - je to proto, aby problémy z přelomu roku byly vyřešeny pouze mezi "stálými zákazníky" a nebyli do sporů zatahováni lidé noví. Odkaz by měl být na sloupek vrácen.KM píše:Protože jsme zlobili, že? A zlobili ti stálí návštěvníci, kteří mají adresu v oblíbenejch. Ti noví, hodní a krotcí byli na tom ovšem biti. Je to tak?
A taky to má jako říct, že TF nemá s PrT nic moc společného. Jen stejnej harddisk. A 99% lidíííí. Chicht.
-
KM
-
KM
Chichichi. Ooopravdu jsme mluvili o kapřících. Já fakt rád kapry. Ne, o fotbalu nebylo ani slovo. Dostal jsem 30 kilo kaprů a kam jinam než na účet? BINGO!Fořtík píše:Zrovna tak je nekonečně možností, jak to zdůvodnit. Co když si řidič chce tím vztyčeným prstem promnout oko, neb mu do něj právě spadla řasa?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna tak je nekonečně možností, jak to zdůvodnit. Co když si řidič chce tím vztyčeným prstem promnout oko, neb mu do něj právě spadla řasa?KM píše:Ne , tak bych to nenazýval. Problém té cenzury není v tom že je (na tu je koneckonců jisté právo, toto je soukromý podnik, jakkoliv veřejně přístupný) ale spíš v jejím takovém nezralém a dětinském uplatňování. Třeba vytečkovávání slov obecně známých je už dneska přežitek. Na řadu kritických věci je účinnější reakcí odpověď a ne zametení pod stůl.
Btw. Mope, opravdu si myslíš,že jsem si tu fotku neuložil?
Fořtík: Nebyl bych si tak jist. Jakkoliv jsem se mýlil při výkladu použití znamení o změně směru jízdy, myslím, že právě moje mýlka potvrzuje, že podobným gumovým způsobem by šlo najít něco na vztyčený prst - buď přes význam gesta nebo přes nevěnování se řízení.
-
KM
Ne , tak bych to nenazýval. Problém té cenzury není v tom že je (na tu je koneckonců jisté právo, toto je soukromý podnik, jakkoliv veřejně přístupný) ale spíš v jejím takovém nezralém a dětinském uplatňování. Třeba vytečkovávání slov obecně známých je už dneska přežitek. Na řadu kritických věci je účinnější reakcí odpověď a ne zametení pod stůl.Martin-KT8D5.RN2P píše:jsou tady lidi jako já, KM, a další, komu se nelíbí zdejší komunistický přístup.
]
Btw. Mope, opravdu si myslíš,že jsem si tu fotku neuložil?
Fořtík: Nebyl bych si tak jist. Jakkoliv jsem se mýlil při výkladu použití znamení o změně směru jízdy, myslím, že právě moje mýlka potvrzuje, že podobným gumovým způsobem by šlo najít něco na vztyčený prst - buď přes význam gesta nebo přes nevěnování se řízení.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sice to s provozem tohoto diskusního serveru nemá nic společného, přesto musím ohledně vztyčeného prostředníčku reagovat - pokud vím, český právní systém vztyčený prostředníček nijak nedefinuje. Nejedná se tedy o žádný přestupek. O tom, že o významu gesta má jasno 99,9999% celosvětové populace nemůže být řeč, to bezesporu má, ale podle výkladu zákona se řidič nedopustil žádného přestupku, lze pouze konstatovat, že jeho reakce je podivná... 
-
Martin-KT8D5.RN2P