Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 14.1.2006 22:53

proxy : nevim , me anonymove nevadej, nekteri maji duvod se neregistrovat . Nechce se jim , nechtej davat k dispozici meil , nebo par jinych duvodu. Tak co je na tom ?

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 14.1.2006 22:44

pan M píše:Proxy, poposedni si, sedíš si na vedení...
Psal jsi, že kdo bez viny, ať... atd. Tak ty kameny nech ležet (=na chvíli mlč) a nech tady diskutovat i ostatní. Protože když tu furth do všech jen ryješ, nečekej, že všichni ti budou tleskat.
A dobrá rada do života: nedráždi jedovaté hady bosou nohou. Šeredně se ti to vymstí...
Howgh!
Možná tě špatně chápu, ale připadá mi to jako vyhrožování. Rád bych veděl s kým mám tu čest. Můžeš se mi ozvat na email. Tvoji identitu si nechám pro sebe.

pan M

Příspěvek od pan M » 14.1.2006 22:32

Proxy, poposedni si, sedíš si na vedení...
Psal jsi, že kdo bez viny, ať... atd. Tak ty kameny nech ležet (=na chvíli mlč) a nech tady diskutovat i ostatní. Protože když tu furth do všech jen ryješ, nečekej, že všichni ti budou tleskat.
A dobrá rada do života: nedráždi jedovaté hady bosou nohou. Šeredně se ti to vymstí...
Howgh!

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 14.1.2006 22:27

MOp píše:tento tyden byli vymeneni moderatori, berte to tedy jako fakt. nechcete-li, nechodte sem.
Podívej já tu strávil také pěkně dlouho... (od začátku) a taky sem tady něco zanechal... já sem tady z toho chtěl udělat pěkné informačně diskuzní fórum... něco podobnýho jako mám u sebe na webu... Vy ste chtěli rodinné fórum... (připadá mi to trochu jako vila VyVolených = za čas někdo odpadne...). Vyberte si... Pokud rodinný fórum, je jasný že se tu po čase začnou řešit vztahy atd... V těhle diskuzích je prostě lepší mít odstup a vztahy si nechat k pivu do hospody.

MOp

Příspěvek od MOp » 14.1.2006 22:23

takze za to, co se zde deje, mohu ja. to jsem chtel slyset. dekuji.

co bude s tramforem zavisi na petrovi. za svou osobu mohu prohlasit, ze jsem znechucen averzi vuci me osobe.

pozadam tedy petra, aby moje jmeno a jmeno prazskych tramvaji nadale nebylo spojovano s touto diskuzi. co se bude dit dal, neni v me kompetenci. diskuze muze klidne pokracovat, ale predpokladam, ze po zitrku jiz nebude tram-forum.prazsketramvaje.cz ale tram-forum.xxxx.xxxx

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 14.1.2006 22:17

213.220.200.183 píše:Proxy: ja tu nejsem registrovany, protoze nechci. Nejsem zvedavej na zdejsi komandovani. Sem registrovanej na K-repu a Metrowebu. Tady me to ani nenapadne se regitrovat.
Sděl mi, v kterém příspěvku jsem tě vyzval k registraci, a ve kterém jsem tě komandoval....?
Obávám se, že jsi se zmílil v adresátovi. :oops:

Pokud chceš znát můj názor: Nelíbí se mi, když se mnou někdo diskutuje a nemá dostatek fantazie, aby si vymyslel jeden login a pod tím tady vystupoval. Pokud zde bude více lidí beze jmen, bude v diskuzi zmatek. Lépe řečeno, nebude to diskuze, ale výkřiky do temnot.

pan M píše:Proxy, když je chceš přiznat, tak už konečně aspoň na chvíli zavři ústo a nech ostatní diskutovat, místo toho, aby se tady propíraly (i) tvé výlevy. Když tě to žere, tak tu nechoď...
Pokud tě nezajímají názory ostatní, nemá cenu aby jsi se účastnil jakékoliv diskuze, protože střed názorů je v diskuzi běžný. Myslím, že mám právo zde vyjádřit svůj náhled na věc a svoje pocity. Nepletuli-li se, právě se diskutuje o způsobu odvolání moderátorů. A kdo jiný by se k tomu měl vyjádřit než odvolaný moderátor?
Naposledy upravil(a) Proxy dne 14.1.2006 22:21, celkem upraveno 1 x.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 14.1.2006 22:15

Proxy píše:.....Jeho snahu tehdy začal sabotovat Mop, který tento systém během pár dní rozložil.
Za několik měsíců proběhl restart fora. Promazání diskuze dostal za úkol Tom. Jak to provedl nechci hodnotit. Zarazilo mne již tehdy, že mně admini o restartu prakticky neinformovali. Věděl jsem o termínu, ale nevěděl jsem co přijde....
Pokusím se stručně doplnit. Nejprve se hlasovalo jak by to kdo viděl, už nevím jaký byl výsledek ale tuším že já s fořtíkem sme se schodli bez vyjímky... Tudíž proběhl bod 0. Promazání provedl fořtík (jako admin to mohl jediný udělat on). Já s tímto bodem souhlasím doteď, předtím to tu opravdu vypadalo jako odpadní fórum... a dá se říci že se do něj povedlo nalít šťávu. Jediné s čím sem se opět neschodl a stále si myslím že moje verze byla lepší :oops: byla změna struktury a zlepšení přehlednosti. Už nevím kde to je, hledal sem v archivu ale nenašel sem. Víceméně až na jednu kategorii o vozech zůstalo vše tématicky stejné, tady bych viděl jediný mínus. No a pak už také hodně záleželo na uživatelích. Pozitivní změnou samozřejmě bylo odvolání Mopa z funkce moderátora. Ve fóru byl hned klid.

DavidD

Příspěvek od DavidD » 14.1.2006 22:13

tento tyden byli vymeneni moderatori, berte to tedy jako fakt. nechcete-li, nechodte sem.
A když to vemem naopak, když to tu zavřete tak co lidi, kteří jsem chtěj?

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 14.1.2006 22:13

pan M píše:Proxy, když jsi byl moderátorem, také jsi tak jízlivě a arogantně reagoval na podněty jako před chvílí? Pokud ano, tak u mě bys jako mod. asi nenašel misto :?
NE, to bych si nedovolil. Každá asertivita ale má své meze. Přiznávám, že jsem se snížil na úroveň MOpa, Yvony a spol. V současné době už ale nemusím a ani nechci lakovat věci na růžovou, když mají do této barvy daleko.

Jestli si pamatuješ na můj spor na k-repu, tak víš, že já reaguji většinou uměřeně a snažil jsem se hádku, která se tam kvůli mne vyskytla mírnit...

pan M

Příspěvek od pan M » 14.1.2006 22:12

Proxy, když je chceš přiznat, tak už konečně aspoň na chvíli zavři ústo a nech ostatní diskutovat, místo toho, aby se tady propíraly (i) tvé výlevy. Když tě to žere, tak tu nechoď...

Karotka
Uživatel

Příspěvek od Karotka » 14.1.2006 22:11

Nebylo by možné (po dohodě administrátorů, s doporučujími hlasy moderátorskými) jenom zamezit přístup těm nejdrzejším? Když se tu uveřejňují IP, tak by šlo dočasně některé blokovat (třeba s právem číst fórum, ale zákazem psát), dokud se neumoudří?
P.S. Vím, že jsou tu někteří alergičtí na pojem "karta"

213.220.200.183

Příspěvek od 213.220.200.183 » 14.1.2006 22:09

Proxy: ja tu nejsem registrovany, protoze nechci. Nejsem zvedavej na zdejsi komandovani. Sem registrovanej na K-repu a Metrowebu. Tady me to ani nenapadne se regitrovat.

pan M

Příspěvek od pan M » 14.1.2006 22:06

Proxy, když jsi byl moderátorem, také jsi tak jízlivě a arogantně reagoval na podněty jako před chvílí? Pokud ano, tak u mě bys jako mod. asi nenašel misto :? A že tu mnohé nebaví cokoli řešit, prže to tu je občas jak v židovské škole? Tak proč nepopustit trochu uzdu diktatuře (není dobrá, ale v omezené míře je výchovná, pokud lidé nechápou, k čemu je demokracie - aplikujte nejen na T-F, ale i na státní režimy obecně) a ty "korespondenty", kteří tu jen tlučou prázdnou slámu a nemíní se chovat kultivovaně a slušně, prostě neodstřihnout. Radikální problém, si občas žádá radikální řešení, jinak pacient zemře... Aplikujte, jak komu intelekt dovolí.

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 14.1.2006 22:06

PvvS píše:Proxy obavam se ze protentokrat se mylis

V jistých ohledech bych se skutečně rád mýlil.

Kde je to tram-forum, kvůli kterému jsem o minulých prázdninách jezdil přes celou Prahu, abych se dostal k počítači?
Kde je to tram-forum, kvůli kterému jsem sháněl rezervačky ve vinárnách?
Kde je to tram-forum, kvůli kterému admin Petr zadával do tisku "tramvajové" známky?

Kdo je bez viny ať hodí kamenem. Já svoje chyby přiznám, ale dokáží to i ostatní?

DavidD

Příspěvek od DavidD » 14.1.2006 22:03

PvvS píše:nebo reseni.
To nejlehčí s nejhoršímy následky. :?

Odpovědět