Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
MOp
-
Honzík
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Nevím proč, ale když vejdu na toto fórum objeví se mi jako nejnovější příspěvek neustále tento. Stává se to i ostatním? Já nevím co udělat, abych viděl příspěvky všechny.
BEZEJMENNÝ píše:"...šel jsi vlastní cestou,a to se zrovna nenosíTom píše: Oni se s námi báli komunikovat nebo to nechápu. Pak se ani nedivím, že zde hráli svojí hru někde v pozadí v tajné administrátorsko-moderátorské komnatě. Kdyby pro to byly důvody nedivil bych se, ale tady ty důvody nebyly... A nějaké vyjádření od výše postavených...? Zatím se mi dostalo info jen od fořtíka SZ, že na vyhození mě navrhl Petr.
i pes,kterej chce přízeň,svýho pána poprosí..."
docela příhodně to tahle část písničky tady vystihuje,ne.
-
kocour
A uvádět u někoho bez varování IP adresu je SVINSTVO, Radku 31.
Protože jsem si jist, že to tady ještě před 10 minutama nebylo, pokud je to tvoje práce, měl bys okamžitě rezignovat na post moderátora. Pokud je za to odpovědný někdo jiný, měl by rezignovat on.
Kromě toho je to i v rozporu se zákonem - hádej, proč na všech solidních serverech se ukazuje pouze část IP adresy?
Protože jsem si jist, že to tady ještě před 10 minutama nebylo, pokud je to tvoje práce, měl bys okamžitě rezignovat na post moderátora. Pokud je za to odpovědný někdo jiný, měl by rezignovat on.
Kromě toho je to i v rozporu se zákonem - hádej, proč na všech solidních serverech se ukazuje pouze část IP adresy?
-
pan M 212.47.15.24
"Umlátit argumentama" je sice možnost a "nechat si kálet na hlavu" také (ač jsem to tak nemyslel - jen jej prostě nevytáčet ještě více), ale ideální je -jak praví klasik - zlatá střední cesta. Naslouchat a ve chvíli, kdy se chytí na svůj háček, tak zatáhnout
Kdo není vůl, tomu dojde co udělal, kdo je, na toho pak platí jen kámen do palice nebo kýbl ledové vody...
Asertivita: v práglu máte XY takových agentur...
PS: když editujete příspěvky - viz. změna IP na IP+jméno - tak editujte i reakce na ně, pak se náhodný čtenář nedopátrá toho, co mělo znamenat např. to "nejmenuju se Štěpán"
Kdo není vůl, tomu dojde co udělal, kdo je, na toho pak platí jen kámen do palice nebo kýbl ledové vody...
Asertivita: v práglu máte XY takových agentur...
PS: když editujete příspěvky - viz. změna IP na IP+jméno - tak editujte i reakce na ně, pak se náhodný čtenář nedopátrá toho, co mělo znamenat např. to "nejmenuju se Štěpán"
-
pan M 212.47.15.24
Holt jsem staršího data a autocen... pro mne původně znamenala to, co znamenala. Nejde tak o paranoiu jako spíše o to, že mnozí dnešní novináři se snaží zalíbit určitým polit. stranám a proto píší/točí své (vysoce objektivní...) zprávy s takto ujetou autocenz...
Pro anonimitu je důvodem pouze má lenivost napsat těch pár písmenek do kolonky "uživatel" navíc
PS: docela mě zaráží, že tady ještě (už zase?) nejsou určitá pravidla, která jsou pro uživatele aktivní/pasivní povinná. Já osobně na našem f. je dal do oběhu jako prvou věc...
Pro anonimitu je důvodem pouze má lenivost napsat těch pár písmenek do kolonky "uživatel" navíc
PS: docela mě zaráží, že tady ještě (už zase?) nejsou určitá pravidla, která jsou pro uživatele aktivní/pasivní povinná. Já osobně na našem f. je dal do oběhu jako prvou věc...
-
radek31
- Moderátor
jistě je možné být "asertivní" podle vašeho návodu, ale také je možnost (radši než si nechat kálet na hlavu) toho dotyčného místo urážek ubít argumentama - většinou volím tuto cestu (pěkně se u toho člověk odreaguje, nadávat nemusí a ještě ze sebe ten druhý udělá sám blbce)
pokud vím, tak Petr ještě nenašetřil na kurz asertivity pro moderátory, budu to asi muset urgovat
nebo budete sponzor? slušně vychovaný člověk to zvládne i bez něj a na "obyčejné" internetové fórum to bohatě stačí
pokud vím, tak Petr ještě nenašetřil na kurz asertivity pro moderátory, budu to asi muset urgovat
-
radek31
- Moderátor
2 anonym - minulý režim jsem zažil jen jako dítě, takže proto vnímám autocenzuru jen tak jak jsem napsal a nikdy mi to nepřišlo závadné - to jenom na vysvětlení
je už více než 16 let po sametu, to je stále ještě nutná ta paranoia? už dlouho jsem nezažil, aby se někdo tak bál identifikace - naprostá většina tu "nese svou kůži na trh", protože se známe, tak se nedivte, že když přijde kázat anonym není důvod si to nechat líbit
klidně ať je to nick, ale když se nebude měnit! pak si může každý udělat obrázek až si přečte pár desítek vašich názorů na různá témata
pokud tady bude x lidí vystupovat jako anonym, tak jak máme vědět o koho jde?
a ještě otázku:
souhlasíte s tím, že by každý na fóru měl používat autocenzuru (v mnou popisované podobě)?
je už více než 16 let po sametu, to je stále ještě nutná ta paranoia? už dlouho jsem nezažil, aby se někdo tak bál identifikace - naprostá většina tu "nese svou kůži na trh", protože se známe, tak se nedivte, že když přijde kázat anonym není důvod si to nechat líbit
klidně ať je to nick, ale když se nebude měnit! pak si může každý udělat obrázek až si přečte pár desítek vašich názorů na různá témata
pokud tady bude x lidí vystupovat jako anonym, tak jak máme vědět o koho jde?
a ještě otázku:
souhlasíte s tím, že by každý na fóru měl používat autocenzuru (v mnou popisované podobě)?
-
212.47.15.24
Ach jo. Asertivita je když... ..když mi například (berte to jen jako příklad-ne dogma) někdo nadává a hodlá si ze mě udělat "fackovacího panáka", tak se na něj jen mile usmívám, a říkám, "jistě, jistě, samozřejmě" a podobné věci a když nastane chvíle, že se musí nadechnout (což každý jednou musí), tak se jej klidně zeptám: "A to je vše, co jste mi chtěl?"
Účelem je nenechat se vyprovokovat k hádce a tím svému "protivníkovi" (tedy tomu, kdo se snaží hádku vyvolat) vyrazit "hračky" z rukou. Dotyčný, když vidí, že k hádce nikoho nevyhecuje, sám časem přestane. Toliko realita. V našem městě (nemyslím Prahu) je kurs asertivity zcela běžnou součástí školení zaměstnanců státní správy...
Pro moderátory: pojmenujte si mě jak je libo. Štěpán však občanským jménem nejsem...
Účelem je nenechat se vyprovokovat k hádce a tím svému "protivníkovi" (tedy tomu, kdo se snaží hádku vyvolat) vyrazit "hračky" z rukou. Dotyčný, když vidí, že k hádce nikoho nevyhecuje, sám časem přestane. Toliko realita. V našem městě (nemyslím Prahu) je kurs asertivity zcela běžnou součástí školení zaměstnanců státní správy...
Pro moderátory: pojmenujte si mě jak je libo. Štěpán však občanským jménem nejsem...
-
212.47.15.24
Vážený moderátore radek31. Co znamená autocenzura víme. Pokud jste si příspěvek přečetl dobře, šlo to, co považujete vy za autocenzuru.. Ano má totiž více významů (viz. roky nedávno minulé, kdy jsme si museli hlídat, co říkáme a před kým, abychom za to nebyli popotahováni po různých institucích, resp. nesměli jsme psát do tisku to, co jsme chtěli, ale jen to, co se mohlo - i toto je autocenzura). Stačilo napsat, že se zhruba ztotožňujete s variantou "a"...
A to, že jsem anonymní; pomohlo by vám, kdybych se podepisoval pan M? Vzhledem k tomu, že i neregistrovaní sem mohou přispívat, tak nevím, co vás na tom tak pobuřuje. A registrovat se pro to, abych při 80% návštěv byl jen divák, mi přijde zbytečné. Děkuji za vaši odpověď (toto neberte jako aroganci, ale jako slušnost, jen vůl nepoděkuje za službu).
A to, že jsem anonymní; pomohlo by vám, kdybych se podepisoval pan M? Vzhledem k tomu, že i neregistrovaní sem mohou přispívat, tak nevím, co vás na tom tak pobuřuje. A registrovat se pro to, abych při 80% návštěv byl jen divák, mi přijde zbytečné. Děkuji za vaši odpověď (toto neberte jako aroganci, ale jako slušnost, jen vůl nepoděkuje za službu).
Re: KM
Bohužel ani já se tu pravdu taky nedovím... Zatím vím jen to že administrátoři zasedli, fořtík mě tu chtěl, takže mě navrhl Petr, Petr píše že nikoho vyhodit nechtěl. Závěr je ten, že fořtík kecá. Nebo snad se tu potuluje ještě nějaký skřítekHonzík píše:Nejhorší na tom je, že byli takoví srabi, že to skutečné, co si mysleli, vůbec nenapsali, jenom okecávali a mlžili.
-
radek31
- Moderátor
a víte to vy? asertivita: způsob zdravého sebeprosazováníAnonymous píše:Pro všechny: víte, co znamená slovo asertivita?
- Pokud ne, tak prosím, na 1 kalendářní den (např.) opusťte toto forum.
- Pokud ano, tak se snažte dle toho chovat...
má to nějakou souvislost, nebo si pletete cizí slova?
a kdo sakra jste? nesnáším, když se snaží poučovat někdo, kdo se stydí představit a podepřít svůj názor i vlastní identitou
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A kdo mi to jako přikazuje. Já se s lidma kteří se bojí svůj názor říc na veřejnosti nerad bavím. Já raději věci řeším přímo. Mě to problém nedělá. Většinou je chyba na druhé straně.Anonymous píše:Pro všechny: víte, co znamená slovo asertivita?
- Pokud ne, tak prosím, na 1 kalendářní den (např.) opusťte toto forum.
- Pokud ano, tak se snažte dle toho chovat...
-
212.47.15.24