Přesněmajkrosoft918 píše: To není k smíchu ...... vždyt má pravdu (i důchodci vědí co škodí pražským tramvajím )![]()
Humor
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- majkrosoft918
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Humor
To není k smíchu ...... vždyt má pravdu (i důchodci vědí co škodí pražským tramvajím )8750 píše:Dneska jsem viděl, jak dědek vystupuje z X3 a říká řidiči ohledně havarijného stavu modřanské estakády: "Vyřiďte těm nahoře, že za to můžou ty těžký stříbrný tramvaje!"![]()
![]()
Těm, kteří nevládnou německým jazykem, nabízím TXT analogický překlad.
P. S. To, že existuje verze s anglickými titulky jsem se dozvěděl až po té lopotě od kamaráda, ačkoli mě to mělo napadnout.

P. S. To, že existuje verze s anglickými titulky jsem se dozvěděl až po té lopotě od kamaráda, ačkoli mě to mělo napadnout.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
10 výmluv, které byste neměli používat při kontrole jízdenek: http://www.youtube.com/watch?v=Hi6hUIIrCZk
...tím nechci navádět k peripetiím při kontrole jízdenek, ale ke zhlédnutí scének tohodle člověka, kterých je na Trubce opravdu hoooooooooodně.
Hledejte Kesslers Knigge 10 Dinge...
Příjemnou zábavu
...tím nechci navádět k peripetiím při kontrole jízdenek, ale ke zhlédnutí scének tohodle člověka, kterých je na Trubce opravdu hoooooooooodně.
Příjemnou zábavu
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
http://www.stream.cz/video/349531-zivy- ... ose-rosiho
Video-hit dne.
Ani nějak bych ty Srby nijak neodsuzoval, sranda musí bejt i kdyby fotra věšeli. A víte jakou budou mít ty srbší fans vzpomínku, když se takhle uvidí v TV?
Snad si to na Streamu nebo YTB najdou.
Video-hit dne.
Ani nějak bych ty Srby nijak neodsuzoval, sranda musí bejt i kdyby fotra věšeli. A víte jakou budou mít ty srbší fans vzpomínku, když se takhle uvidí v TV?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Důrazně protestuji proti smazání nevinných gumových medvídkůAbsolut píše:Diskuse na téma Pražáci byla polovičním turkem smazána.
http://www.youtube.com/watch?v=fIdIwnp0HiQ
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, pokud v tom letáku byla nabídka výhodného nákupu v Kauflandu, tak bych si také jeden vzal...MOp píše:Někteří informátoři to dnes brali z gruntu.. Vemte si letáček, pane cyklisto!
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Pana Smolíka si nezvi - ten nic nevyšúruje, naopak, všechno zasmolí 
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Nejsem sice tiskovým mluvčím výše jmenovaného, ale myslim, že jestli nemáte v bytě alespoň kousek dopravní cesty pro tramvaje, budete mít smolíka, pane kolego...Karosák píše:Prosimvás, nemáte někdo kontakt na pana Šurovského? My jsme teď vymalovali a potřebovali bychom ten svinčík trochu vyšůrovat.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Prosimvás, nemáte někdo kontakt na pana Šurovského? My jsme teď vymalovali a potřebovali bychom ten svinčík trochu vyšůrovat. V neděli jsem ho patrně zahlédl na večerní sedmičce, ale ujel mi...