Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 10.1.2006 23:10

Tonda Ježek píše:
Tom píše:T. Ježek je rozumná volba.
Ó děkuji za kompliment. :D (to slíbené hlášení brzy dodám :wink: )
Jen chci podotknout, že na protest proti některým svým "kolegům" jsem momentálně v časově neomezené stávce, jelikož nebyly splněny některé moje požadavky podmiňující přijmutí funkce moderátora :!: 8-)

To Kocour:
Trefná poznámka =D>
Tak už to stávkové šílenství dostalo i sem. :roll:

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 10.1.2006 22:55

Jelikož se ke mně dostalo několik stížností, k tomu, že nebyly veřejně oznámeny změny na moderátorských postech, tak tedy:
Dne 10.1. byly z týmu moderátorů T-F vyřazeni Tom a proxy
Nově pak dosazeni:
T. Ježek :oops:, Radek31, Dušan a Mop

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 10.1.2006 22:35

manil píše:Mám takový pocit, že uřivatel Řepák ukradl fotku do avataru ze stránek Tondy Ježka
http://mhdcr.biz/dpr/t3rn_ev1.jpg
V tomto případě bych možná nemluvil o krádeži, ale spíše o vypůjčení.

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 10.1.2006 22:35

Tom píše:T. Ježek je rozumná volba.
Ó děkuji za kompliment. :D (to slíbené hlášení brzy dodám :wink: )
Jen chci podotknout, že na protest proti některým svým "kolegům" jsem momentálně v časově neomezené stávce, jelikož nebyly splněny některé moje požadavky podmiňující přijmutí funkce moderátora :!: 8-)

To Kocour:
Trefná poznámka =D>
Naposledy upravil(a) Tonda Ježek dne 10.1.2006 22:50, celkem upraveno 2 x.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 10.1.2006 22:23

To bude patrně tím, že sem si dovolil upozornit, že kategorii Ostatní nikdo nedokáže vyčistit (tedy admini (kdo jiný tam může mazat)). Holt tady je lepší držet .... :). Jinak v kategorií moderátoři vidím neuvěřitelné ... Zmizel ještě proxy, který sem tam moderoval, zůstal 9001 který už měl dávno zmizet... nastoupil nově Mop, takže nastane jistě vpisování do příspěvků. Na zbylé tři jsem zvědavý... T. Ježek je rozumná volba.

kocour

Příspěvek od kocour » 10.1.2006 22:11

Tom:
Nic si z toho nedělej, tohle fórum je občas stejný, jako DP sám.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 10.1.2006 21:53

Chtěl sem přesunout příspěvky v budoucnosti a najednou koukám, že se tu provedly určité změny u moderátorů... Přijde mi ale hodně ubohý to, že mi ani nikdo nedokázal napsat zprávu proč a za jakým účel mě zbavil moderátorství. Pokud má být toto další vývojová etapa tram-fóra... tak to opět začíná docela tragicky.

manil
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od manil » 05.1.2006 21:18

Mám takový pocit, že uřivatel Řepák ukradl fotku do avataru ze stránek Tondy Ježka
http://mhdcr.biz/dpr/t3rn_ev1.jpg

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 05.1.2006 14:06

Té šestka píše:
Fořtík píše:A s čím konkrétně? Pokud jde o mně, jediné co mohu udělat je stará a neaktuální témata uklidit.
Zaregisroval jsem se jako "alstomek" ale nemohl jsem se dostat zpět do svého nastavení,buď jsem měl špatné jméno nebo heslo.Tak jsem se zaregistroval jako "Té šestka" se stejnými údaji jako "alstomek" a teď mi to funguje.Kdyžtak jestli můžeš,tak mé staré "já"-alstomek vymaž.Dík Renda Š alias Té šestka.
Odstranil jsem.

Té šestka
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Té šestka » 05.1.2006 12:52

Fořtík píše:
MOp píše:nesouhlasim, ale to je na jinou debatu..
A s čím konkrétně? Pokud jde o mně, jediné co mohu udělat je stará a neaktuální témata uklidit.
Zaregisroval jsem se jako "alstomek" ale nemohl jsem se dostat zpět do svého nastavení,buď jsem měl špatné jméno nebo heslo.Tak jsem se zaregistroval jako "Té šestka" se stejnými údaji jako "alstomek" a teď mi to funguje.Kdyžtak jestli můžeš,tak mé staré "já"-alstomek vymaž.Dík Renda Š alias Té šestka.

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 05.1.2006 12:40

MOp píše:nesouhlasim, ale to je na jinou debatu..
A s čím konkrétně? Pokud jde o mně, jediné co mohu udělat je stará a neaktuální témata uklidit.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 05.1.2006 12:39

Fořtík píše:
Tom píše: Nechť tedy bordelizace dále pokračuje a nikdy nekončí...
Pakliže se ti to jeví tak, nechť vesele bují. Nakonec, je to i vizitka uživatelů a svědčí o jejich nedisciplinovanosti. Promiň, ale nebudu zasahovat do něčeho, kde se dohodlo, že se sahat nebude. Pak budu já ten špatný a budu označován za cenzora. Je tady spoustu jiných, jistě zajímavých témat, kde se diskutuje, tak můžeš ostatní vynechat. ;-)
No moje to není, tak mi to stejně může bejt fuk... :lol:

MOp

Příspěvek od MOp » 05.1.2006 12:34

Fořtík píše:Pakliže se ti to jeví tak, nechť vesele bují. Nakonec, je to i vizitka uživatelů a svědčí o jejich nedisciplinovanosti. Promiň, ale nebudu zasahovat do něčeho, kde se dohodlo, že se sahat nebude. Pak budu já ten špatný a budu označován za cenzora. Je tady spoustu jiných, jistě zajímavých témat, kde se diskutuje, tak můžeš ostatní vynechat. ;-)
nesouhlasim, ale to je na jinou debatu..

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 05.1.2006 12:32

Tom píše:
Fořtík píše:Ostatní je nemoderovaný, tudíž svá moderátorská práva daná administrátorským postem zde ani andministrátoři nevyužívají.
Nechť tedy bordelizace dále pokračuje a nikdy nekončí...
Pakliže se ti to jeví tak, nechť vesele bují. Nakonec, je to i vizitka uživatelů a svědčí o jejich nedisciplinovanosti. Promiň, ale nebudu zasahovat do něčeho, kde se dohodlo, že se sahat nebude. Pak budu já ten špatný a budu označován za cenzora. Je tady spoustu jiných, jistě zajímavých témat, kde se diskutuje, tak můžeš ostatní vynechat. ;-)

Té šestka
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Té šestka » 05.1.2006 11:55

Tak změna,nejsem "alstomek",ale zaregistroval jsem se jako "Té šestka",tak Vás tu všechny pěkně zdravím.

Odpovědět