Tak už to stávkové šílenství dostalo i sem.Tonda Ježek píše:Ó děkuji za kompliment.Tom píše:T. Ježek je rozumná volba.(to slíbené hlášení brzy dodám
)
Jen chci podotknout, že na protest proti některým svým "kolegům" jsem momentálně v časově neomezené stávce, jelikož nebyly splněny některé moje požadavky podmiňující přijmutí funkce moderátora![]()
![]()
To Kocour:
Trefná poznámka
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V tomto případě bych možná nemluvil o krádeži, ale spíše o vypůjčení.manil píše:Mám takový pocit, že uřivatel Řepák ukradl fotku do avataru ze stránek Tondy Ježka
http://mhdcr.biz/dpr/t3rn_ev1.jpg
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ó děkuji za kompliment.Tom píše:T. Ježek je rozumná volba.
Jen chci podotknout, že na protest proti některým svým "kolegům" jsem momentálně v časově neomezené stávce, jelikož nebyly splněny některé moje požadavky podmiňující přijmutí funkce moderátora
To Kocour:
Trefná poznámka
Naposledy upravil(a) Tonda Ježek dne 10.1.2006 22:50, celkem upraveno 2 x.
To bude patrně tím, že sem si dovolil upozornit, že kategorii Ostatní nikdo nedokáže vyčistit (tedy admini (kdo jiný tam může mazat)). Holt tady je lepší držet ....
. Jinak v kategorií moderátoři vidím neuvěřitelné ... Zmizel ještě proxy, který sem tam moderoval, zůstal 9001 který už měl dávno zmizet... nastoupil nově Mop, takže nastane jistě vpisování do příspěvků. Na zbylé tři jsem zvědavý... T. Ježek je rozumná volba.
Chtěl sem přesunout příspěvky v budoucnosti a najednou koukám, že se tu provedly určité změny u moderátorů... Přijde mi ale hodně ubohý to, že mi ani nikdo nedokázal napsat zprávu proč a za jakým účel mě zbavil moderátorství. Pokud má být toto další vývojová etapa tram-fóra... tak to opět začíná docela tragicky.
Mám takový pocit, že uřivatel Řepák ukradl fotku do avataru ze stránek Tondy Ježka
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Odstranil jsem.Té šestka píše:Zaregisroval jsem se jako "alstomek" ale nemohl jsem se dostat zpět do svého nastavení,buď jsem měl špatné jméno nebo heslo.Tak jsem se zaregistroval jako "Té šestka" se stejnými údaji jako "alstomek" a teď mi to funguje.Kdyžtak jestli můžeš,tak mé staré "já"-alstomek vymaž.Dík Renda Š alias Té šestka.Fořtík píše:A s čím konkrétně? Pokud jde o mně, jediné co mohu udělat je stará a neaktuální témata uklidit.
- Té šestka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zaregisroval jsem se jako "alstomek" ale nemohl jsem se dostat zpět do svého nastavení,buď jsem měl špatné jméno nebo heslo.Tak jsem se zaregistroval jako "Té šestka" se stejnými údaji jako "alstomek" a teď mi to funguje.Kdyžtak jestli můžeš,tak mé staré "já"-alstomek vymaž.Dík Renda Š alias Té šestka.Fořtík píše:A s čím konkrétně? Pokud jde o mně, jediné co mohu udělat je stará a neaktuální témata uklidit.MOp píše:nesouhlasim, ale to je na jinou debatu..
No moje to není, tak mi to stejně může bejt fuk...Fořtík píše:Pakliže se ti to jeví tak, nechť vesele bují. Nakonec, je to i vizitka uživatelů a svědčí o jejich nedisciplinovanosti. Promiň, ale nebudu zasahovat do něčeho, kde se dohodlo, že se sahat nebude. Pak budu já ten špatný a budu označován za cenzora. Je tady spoustu jiných, jistě zajímavých témat, kde se diskutuje, tak můžeš ostatní vynechat.Tom píše: Nechť tedy bordelizace dále pokračuje a nikdy nekončí...
-
MOp
nesouhlasim, ale to je na jinou debatu..Fořtík píše:Pakliže se ti to jeví tak, nechť vesele bují. Nakonec, je to i vizitka uživatelů a svědčí o jejich nedisciplinovanosti. Promiň, ale nebudu zasahovat do něčeho, kde se dohodlo, že se sahat nebude. Pak budu já ten špatný a budu označován za cenzora. Je tady spoustu jiných, jistě zajímavých témat, kde se diskutuje, tak můžeš ostatní vynechat.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pakliže se ti to jeví tak, nechť vesele bují. Nakonec, je to i vizitka uživatelů a svědčí o jejich nedisciplinovanosti. Promiň, ale nebudu zasahovat do něčeho, kde se dohodlo, že se sahat nebude. Pak budu já ten špatný a budu označován za cenzora. Je tady spoustu jiných, jistě zajímavých témat, kde se diskutuje, tak můžeš ostatní vynechat.Tom píše:Nechť tedy bordelizace dále pokračuje a nikdy nekončí...Fořtík píše:Ostatní je nemoderovaný, tudíž svá moderátorská práva daná administrátorským postem zde ani andministrátoři nevyužívají.