Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Jan Hus se v Kostnici proti koncilnímu rozhodnutí odvolal ke Kristu 
O prezidentovi nevím, ale vzpomněl jsem si, jak 1 americký kongresman zažaloval boha.9001 píše:Hodně rýpavá: Zažaloval někdo někdy prezindenta? Kromě aféry Watergate mě nenapadá nic.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pisvkor: Nikdo netvrdí, že je to správně, jenom mě se..., že se tohle dává jako česká vlastnost.
, i když evidentně ten bordel je i jinde.
Nečas a Obama: Nepodala, ale selský rozum mi říká, že to je naprosto stejné. Proč by Obama zval do Nečase do VIP rezidence a nebo proč by ho vůbec zval, kdyby mu nešlo o lobby aby američané dostavěli Temelín místo Rusů... Jinak by po něm ani neštěkl.
Hodně rýpavá: Zažaloval někdo někdy prezindenta? Kromě aféry Watergate mě nenapadá nic.
Nečas a Obama: Nepodala, ale selský rozum mi říká, že to je naprosto stejné. Proč by Obama zval do Nečase do VIP rezidence a nebo proč by ho vůbec zval, kdyby mu nešlo o lobby aby američané dostavěli Temelín místo Rusů... Jinak by po něm ani neštěkl.
Hodně rýpavá: Zažaloval někdo někdy prezindenta? Kromě aféry Watergate mě nenapadá nic.
To tu nikdo netvrdil. Chápu to správně jako "všude jinde mají taky bordel, tak nešťourejte do místního bordelu (protože...)"?9001 píše:To seš tak naivní, že jinde v Evropě tohle není?
A mimochodem, na Nečase a Obamu např. podala švýcarská prokuratura obžalobu? Drobný rozdíl, myslím...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To seš tak najivní, že jinde v Evropě tohle není? Možná by to chtělo otevřít oči a podívat se pořádně i za hranice.XSC píše:No vždyť proto to tady tak pěkně "funguje".9001 píše:Takže tenhle pavouk se dá udělat okolo každého kdo je ve výše postavené pozici...
Máš naprostou pravdu. Jde jen i jakýsi líbivý obrázek;) A tématicky bych nic jiného v Topenářských novinách, financovaných Bakalou nečekal9001 píše:Že vás to baví. Ta mapka je hrozně hezká, ale to samé by se dalo napsat o zítřejší návštěvě Nečase u Obamy. Co to jiného je než lobing?...
No vždyť proto to tady tak pěkně "funguje".9001 píše:Takže tenhle pavouk se dá udělat okolo každého kdo je ve výše postavené pozici...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Že vás to baví. Ta mapka je hrozně hezká, ale to samé by se dalo napsat o zítřejší návštěvě Nečase u Obamy. Co to jiného je než lobing?
Když se podíváme na jednu z největší konkurence ČEZ.
http://www.eon.cz/cs/about-corporate/ma ... fehn.shtml Šéf české divize EON Podívejte kde všude působí
http://www.eon.cz/cs/about-corporate/ma ... orak.shtml Kolega z EON distribuce. Člen představenstva Komety Brno (pro neznalé hokejový tým) a úplně náhodou je členem představenstva firmy, která montuje elektrické vedení...
Takže tenhle pavouk se dá udělat okolo každého kdo je ve výše postavené pozici...
Když se podíváme na jednu z největší konkurence ČEZ.
http://www.eon.cz/cs/about-corporate/ma ... fehn.shtml Šéf české divize EON Podívejte kde všude působí
http://www.eon.cz/cs/about-corporate/ma ... orak.shtml Kolega z EON distribuce. Člen představenstva Komety Brno (pro neznalé hokejový tým) a úplně náhodou je členem představenstva firmy, která montuje elektrické vedení...
Takže tenhle pavouk se dá udělat okolo každého kdo je ve výše postavené pozici...
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To tak je, proto i v řepích při přicházející špičce není problém vidětElWapp píše:...Z toho co jsem pochopil se na Mastodontu vždy objeví jen jeden odjezd každé linky, tedy kdyby měla jet linka X desetkrát a až pak linka Y, stejně se těch devět X nezobrazí. Šlo by technicky nějak odlišit zátahy od běžných pořadí a zobrazovat je také?
9 za 2 minuty
10 za 5 minut
16 za 47 minut
s tím že nepochybně 9 i 10 pojede víckrát než přijede první 16.
Přidám svůj postřeh od Mastodontů. Jel jsem takhle z Podbaby na Thákurovu, nejbližších pět spojů na displeji byly autobusy na Dejvickou a osmička někam do Hloubětína. Dobrá, řekl jsem si, že tedy tou osmičkou a na kulaťáku přestoupím. A už jsem byl jednou nohou v tramvaji, když jsem ještě hodil pohled na obrazovku a tam, kde se vzala, tu se vzala, osmička do Vokovic za jednu minutu. Takže jsem se prodral proti proudu zpět na peron a o minutu později odjel prázdnou zatahující osmičkou.
Z toho co jsem pochopil se na Mastodontu vždy objeví jen jeden odjezd každé linky, tedy kdyby měla jet linka X desetkrát a až pak linka Y, stejně se těch devět X nezobrazí. Šlo by technicky nějak odlišit zátahy od běžných pořadí a zobrazovat je také?
Z toho co jsem pochopil se na Mastodontu vždy objeví jen jeden odjezd každé linky, tedy kdyby měla jet linka X desetkrát a až pak linka Y, stejně se těch devět X nezobrazí. Šlo by technicky nějak odlišit zátahy od běžných pořadí a zobrazovat je také?
To bysme se rychle dostali i na Slovensko7105 píše:te]Ještě mi tam chybí J&T (skrzevá SORy)
Ještě mi tam chybí J&T (skrzevá SORy)
-
krysarr
- Uživatel
- Bydliště: Praha 3 (1,9,16 uz bohuzel ne), sem tam Praha 11 :-)
- Kontaktovat uživatele:
Udajne je to opravdu "podbunkrovano" a zvesti jsou i takovy, ze je to propojeno s tunely metra a s bunkry na Male Strane. Daji se na netu najit i mapy, jak vypadaji ty bunkry pod skalama v Prokopaku. Cely vojensky objekt neni problem najit na satelitnich/leteckych snimcich. Udajne je to hlavni stan pro pripad valky, po zruseni mnoha dalsich vojenskych mist po revoluci. Na satelitnich snimcich je videt prave tady podezrele hodne volnych prostranstvi (poli) v techto mistech, a pak kolem lokality Na Vidouli, kde je pro zmenu telekomunikacni uzel a dalsi zalozni hracicky. Mam to jen z druhych a tretich rukou, tak nevim, co je pravda a co ne...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
asi tedy tady - zajímavé je tučné, zde dosud neuvedenéLáďa píše:Tady je o tom něco na wikipedii. Zástavba...fricoolinek2 píše:Nevíte, jestli jsou nějaké záměry s asi 2 km2 pole, jenže leží mezi Radlicemi, Jinonicemi a Hlubočepy? Subjektivně mi to přijde jako pěkná lokalita k bydlení a a ve městě, žádný vystrkov Praha - Východ/Západ, či dokonce již okres nějakého středočeského města....
...Počítá se zde s pozemky pro nový rozsáhlý kampus Univerzity Karlovy (západ, východ a jihovýchod lokality Dívčí hrady), západní část je uvedena jako významné městské rozvojové území (M/9, vymezeno 62,87 ha zastavitelného území) a východní část jako významné krajinné rozvojové území (Z/13, vymezeno 62,01 ha). Jih a sever plošiny jsou vedeny jako územní rezervy pro zástavbu (UU/29 a UU/30). Oblast Dívčích hradů (S/18) má rozhodování o změnách využití být podmíněno prověřením územní studií. Návrh počítá s vybudováním lanové dráhy Radlická – Dívčí hrady.