Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
willyjeff
myslel jsem to tak , tady každý psal jak by měly mít tramvaje nějaký hlídač řidiče , toto mi připadlo jako náhrada . Jistě záleží na zvuku a tom kdo to potřebuje . Pamatuji si dobře dobu kdy jsem si v kabině ráno zatopil , popíjel kafe ,měl zapnuté rádio a začaly mi padat víčka . To zná každý . Nic méně smysl ta aplikace jistě má .
myslel jsem to tak , tady každý psal jak by měly mít tramvaje nějaký hlídač řidiče , toto mi připadlo jako náhrada . Jistě záleží na zvuku a tom kdo to potřebuje . Pamatuji si dobře dobu kdy jsem si v kabině ráno zatopil , popíjel kafe ,měl zapnuté rádio a začaly mi padat víčka . To zná každý . Nic méně smysl ta aplikace jistě má .
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě je to trochu přehnané, aby to mělo efekt a je to bráno, že by Ostrava přišla o jednu miliardu a to je přesně částka, kterou dotuje MHD.kruťák píše:Kdyz jsem byl v Ostrave pred tydnem, tak byl letak "Opravdu chcete listek za 65 Kc?" na kazdem rohu, zastavce i v tramvajich. Taky si o RUD nemyslim nic hezkeho, ale jak dosli k 65 Kc, mi neni jasne a pochybuju, ze by to tak ve skutecnosti bylo...
Jinka 67 Kč je podle mě tržní cena. Ted stojí 22 Kč, když vezmeme v potaz že se cestující podílí na jízdném cca 30%, odpovídá to.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hm, to je dost individuální. Mě se v pohodě povede prospat i pípání budíku. Prostě ještě ve spánku zamáčknu a spim dál
V práci na mě proti spaní spolehlivě funguje hudba a klidně i Enya, prostě něco na co se můžu soustředit mimo ubíhajících kolejí, stírání stěračů, hučení kaloriferu a další monotóní uspávače...
Nevím zda to patří sem či do nehod .
Jde o neusnutí za panelem , volantem , protože jsem fanda mobilů našel jsem programek/aplikaci do mobilu
Program antisleep vám pomůže neusnout, a když usnete, dá se zvukový signál budíku, pošle SMS a nebo spustí program, který si zvolíte.
AntiSleep S^1 S^3 si každý jistě najde i pro jaké přístroje je určen .

Jde o neusnutí za panelem , volantem , protože jsem fanda mobilů našel jsem programek/aplikaci do mobilu
Program antisleep vám pomůže neusnout, a když usnete, dá se zvukový signál budíku, pošle SMS a nebo spustí program, který si zvolíte.
AntiSleep S^1 S^3 si každý jistě najde i pro jaké přístroje je určen .

- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz jsem byl v Ostrave pred tydnem, tak byl letak "Opravdu chcete listek za 65 Kc?" na kazdem rohu, zastavce i v tramvajich. Taky si o RUD nemyslim nic hezkeho, ale jak dosli k 65 Kc, mi neni jasne a pochybuju, ze by to tak ve skutecnosti bylo...
9001: Díky, o této iniciativě jsem nevěděl. Ale moc mě těší
Návrh TOPSTAR ohledně RUDu je totiž fakt hrozivý.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://www.ostravunedame.cz/index.php?pollid=1
Tohle mě docela překvapilo. Na stránkách DP Ostrava odkaz na petici proti zamýšlené změně rozpočtového určení daní.

Ještě doplním odkaz na DP http://www.dpo.cz Je to ten kruhový odkaz OSTRAVU NEDÁME.
Tohle mě docela překvapilo. Na stránkách DP Ostrava odkaz na petici proti zamýšlené změně rozpočtového určení daní.
Ještě doplním odkaz na DP http://www.dpo.cz Je to ten kruhový odkaz OSTRAVU NEDÁME.
Naposledy upravil(a) 9001 dne 27.10.2011 22:53, celkem upraveno 1 x.
Aha, v tom tedy nejsme ve při.9001 píše:jenom mě se..., že se tohle dává jako česká vlastnost. (...) Hodně rýpavá: Zažaloval někdo někdy prezidenta? Kromě aféry Watergate mě nenapadá nic.
No, pokud počítáš impeachment, tak z emerických ještě Clinton (nikoli přímo za hrátky s ML, ale za křivé svědectví a maření úředního rozhodnutí, pokud mi paměť dobře slouží).
Českého prezidenta nelze, pouze pro velezradu (s touhle šavličkou už pár lidí na Klause chrastilo, ale zatím nikdy to nedošlo ani k podání žaloby).
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Jan Hus se v Kostnici proti koncilnímu rozhodnutí odvolal ke Kristu 
O prezidentovi nevím, ale vzpomněl jsem si, jak 1 americký kongresman zažaloval boha.9001 píše:Hodně rýpavá: Zažaloval někdo někdy prezindenta? Kromě aféry Watergate mě nenapadá nic.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pisvkor: Nikdo netvrdí, že je to správně, jenom mě se..., že se tohle dává jako česká vlastnost.
, i když evidentně ten bordel je i jinde.
Nečas a Obama: Nepodala, ale selský rozum mi říká, že to je naprosto stejné. Proč by Obama zval do Nečase do VIP rezidence a nebo proč by ho vůbec zval, kdyby mu nešlo o lobby aby američané dostavěli Temelín místo Rusů... Jinak by po něm ani neštěkl.
Hodně rýpavá: Zažaloval někdo někdy prezindenta? Kromě aféry Watergate mě nenapadá nic.
Nečas a Obama: Nepodala, ale selský rozum mi říká, že to je naprosto stejné. Proč by Obama zval do Nečase do VIP rezidence a nebo proč by ho vůbec zval, kdyby mu nešlo o lobby aby američané dostavěli Temelín místo Rusů... Jinak by po něm ani neštěkl.
Hodně rýpavá: Zažaloval někdo někdy prezindenta? Kromě aféry Watergate mě nenapadá nic.
To tu nikdo netvrdil. Chápu to správně jako "všude jinde mají taky bordel, tak nešťourejte do místního bordelu (protože...)"?9001 píše:To seš tak naivní, že jinde v Evropě tohle není?
A mimochodem, na Nečase a Obamu např. podala švýcarská prokuratura obžalobu? Drobný rozdíl, myslím...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To seš tak najivní, že jinde v Evropě tohle není? Možná by to chtělo otevřít oči a podívat se pořádně i za hranice.XSC píše:No vždyť proto to tady tak pěkně "funguje".9001 píše:Takže tenhle pavouk se dá udělat okolo každého kdo je ve výše postavené pozici...
Máš naprostou pravdu. Jde jen i jakýsi líbivý obrázek;) A tématicky bych nic jiného v Topenářských novinách, financovaných Bakalou nečekal9001 píše:Že vás to baví. Ta mapka je hrozně hezká, ale to samé by se dalo napsat o zítřejší návštěvě Nečase u Obamy. Co to jiného je než lobing?...
No vždyť proto to tady tak pěkně "funguje".9001 píše:Takže tenhle pavouk se dá udělat okolo každého kdo je ve výše postavené pozici...