Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: 198
I další instituce,jako třeba Poslanecká sněmovna,schvaluje státní rozpočet rozdílem jediného hlasuŠtěpán píše:Ta tvoje, co? Ta správná.9001 píše:Demokracie spočívá v názoru většiny a jak sem napsal většina to byla
takže už není?9001 píše:Demokracie spočívá v názoru většiny a jak sem napsal většina to bylaŠtěpán píše:To je bomba, takže 10 lidí (předpokládám, že v nich jsou i ty 3 co ti psali soukromě) může rozhodnout o zamčení tématu, ve kterém diskutovalo 18 lidí. Fakt paráda. Není nad demokracii.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Demokracie spočívá v názoru většiny a jak sem napsal většina to bylaŠtěpán píše:To je bomba, takže 10 lidí (předpokládám, že v nich jsou i ty 3 co ti psali soukromě) může rozhodnout o zamčení tématu, ve kterém diskutovalo 18 lidí. Fakt paráda. Není nad demokracii.
Ale to se mi stále nezdá9001 píše:Tom píše: Podle mě je tady to hlasování mírně podvodje to za 1 den, pár lidí... a je to takový nerozhodný...
I u mě na fóru bylo jedno takový téma, který zpočátku bylo dost nerozhodně spíš pro smazání a jak to nakonec dopadlo..
http://www.metroweb.cz/diskuze/viewtopic.php?t=249
prostě tohle je špatně... nelíbí se mi to...
Vzhledem k tomu,že jsou prázdniny,tak 17 lidí se dá rovnat počtu diskutujích.
Jinak 3 lidi mi psali SZ popř. přes ICQ aby místnost byla uzamčena.
No název je divný... ale mazat když se tam diskutuje...MOp píše:bozemuj to nema nikdo koule na to, aby ta temata smazal? ceho se proboha furt bojite...
kraviny zde nemaji co delat.. no a o nazvech tematu pomlcim.. coz tak spise pouzit nazev Teroristicke utoky a MHD ci neco podobneho..
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tom píše:Podle mě je tady to hlasování mírně podvodGagarin píše: Jenže to bysme pak taky mohli řikat, že i 60%, 65%, 70% je málo, a těch 73% pro vstup do EU je vlastně taky nereprezentativní...
Souhlasim s Romanem, téma Bez tématu stačí.je to za 1 den, pár lidí... a je to takový nerozhodný...
I u mě na fóru bylo jedno takový téma, který zpočátku bylo dost nerozhodně spíš pro smazání a jak to nakonec dopadlo..
Vzhledem k tomu,že jsou prázdniny,tak 17 lidí se dá rovnat počtu diskutujích.
Jinak 3 lidi mi psali SZ popř. přes ICQ aby místnost byla uzamčena.
-
MOp
Podle mě je tady to hlasování mírně podvodGagarin píše:Jenže to bysme pak taky mohli řikat, že i 60%, 65%, 70% je málo, a těch 73% pro vstup do EU je vlastně taky nereprezentativní...Tom píše:58% pro mně ale není většina... furt je tu 41% lidu co by to nechala odemčené![]()
![]()
já sem pro znovuodemčení... pak až tam bude 80% pro zamčení tak si to třeba napotřetí zamkněme...
Souhlasim s Romanem, téma Bez tématu stačí.
-
Štěpán
Jen by mě zajímalo, kolik lidí by hlasovalo pro uzamčení, kdyby se Moderátoři chopili svých pravomocí a trošku třídili příspěvky, případně posílali uživatelům varování.
Ale co to vlastně kecám, vždyť je lehčí to zamknout, co?
Mimochodem, Romane, já jsem se smál tomu, co tam bylo naprosto mimo téma. Kdyby jsi udělal něco s tím, tak se není čemu smát. No nic. Naběhl sis. Teď tě oficiálně žádám, aby jsi ke každému tématu na tram-fóru dal anketu, zda má být dané téma zamčeno. Ostatním jsi dal příležitost aby se vyjádřili o tématu, které jim vadilo, tak dej i mě stejnou příležitost.
Ale co to vlastně kecám, vždyť je lehčí to zamknout, co?
Mimochodem, Romane, já jsem se smál tomu, co tam bylo naprosto mimo téma. Kdyby jsi udělal něco s tím, tak se není čemu smát. No nic. Naběhl sis. Teď tě oficiálně žádám, aby jsi ke každému tématu na tram-fóru dal anketu, zda má být dané téma zamčeno. Ostatním jsi dal příležitost aby se vyjádřili o tématu, které jim vadilo, tak dej i mě stejnou příležitost.
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
Jenže to bysme pak taky mohli řikat, že i 60%, 65%, 70% je málo, a těch 73% pro vstup do EU je vlastně taky nereprezentativní...Tom píše:58% pro mně ale není většina... furt je tu 41% lidu co by to nechala odemčené![]()
![]()
já sem pro znovuodemčení... pak až tam bude 80% pro zamčení tak si to třeba napotřetí zamkněme...
Souhlasim s Romanem, téma Bez tématu stačí.