V jednom z interních dokumentů DPP se uvádí 18.července průvod historických tramvají toť vše. Obavám se že opět vyjedou všechny staré vozy co jsou na komerčkách a bude po ptákách.kruťák píše:18. července 2011 (tj. příští pondělí) oslaví Praha 120 let elektrických tramvají, k tomuto výročí se měl vázat mimo jiné také slavnostní průvod 11 historických vozů elektrických drah.
Proběhne tato akce? DPP.cz (stejně jako všechny ostatní sdělovací kanály) zatím úspěšně mlčí a když vzpomenu na minulý rok, kdy měly historické vozy přivážet lidi do Žlutých lázní a teprve v den akce se zjistilo, že historiky nemůžou za Výtoň dál, bo neprojedou pod žel.mostem...
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
18. července 2011 (tj. příští pondělí) oslaví Praha 120 let elektrických tramvají, k tomuto výročí se měl vázat mimo jiné také slavnostní průvod 11 historických vozů elektrických drah.
Proběhne tato akce? DPP.cz (stejně jako všechny ostatní sdělovací kanály) zatím úspěšně mlčí a když vzpomenu na minulý rok, kdy měly historické vozy přivážet lidi do Žlutých lázní a teprve v den akce se zjistilo, že historiky nemůžou za Výtoň dál, bo neprojedou pod žel.mostem...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jestly se naučíš česky, tak se tu možná objeví..
-
Pavel Vrtiška
- Uživatel
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestly by nebylo prázdninové vypravení? =) Dnes jsem potkal na př. kačenu na 9, RP z pankráce na 22 a strašnickou T6 na 5.=D tak jenom jestly by někdo byl tak hodnej a dal to sem =) díky moc.
Naposledy upravil(a) Pavel Vrtiška dne 06.7.2011 12:57, celkem upraveno 1 x.
Zaparkuj a jeď – komentované rozhlasové projížďky po českých železničních tratích.
Po celé prázdniny budou reprízovány vybrané epizody v rámci pořadu „Poklady rozhlasového archivu“ na stanici Český Rozhlas 2 - Praha (nyní také tzv. Ostrá Dvojka) každou sobotu od 20:00 hodin.
První epizoda popisuje cestu Posázavským pacifikem z Prahy až do Čerčan.
http://plunder.com/d03c4496ab
Po celé prázdniny budou reprízovány vybrané epizody v rámci pořadu „Poklady rozhlasového archivu“ na stanici Český Rozhlas 2 - Praha (nyní také tzv. Ostrá Dvojka) každou sobotu od 20:00 hodin.
První epizoda popisuje cestu Posázavským pacifikem z Prahy až do Čerčan.
http://plunder.com/d03c4496ab
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nějaká skládka ...skynet73 píše:Nevím, jestli jsem ve správném vlákně, ale nevěděl by prosím někdo, co to dnes kolem 15.30 hod. hořelo v Hloubětínské vozovně???
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nevím, jestli jsem ve správném vlákně, ale nevěděl by prosím někdo, co to dnes kolem 15.30 hod. hořelo v Hloubětínské vozovně???
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je zápis ze včera... ale i tak nějaká pochybná verze, když jsi měl 8411+8410

Už jsem to objevil - poznámky pokračují a toto je poznámka k až následující soupravě 8411+8410 a je tam od toho šipka, neboť by se to tam už nevešlo
Už jsem to objevil - poznámky pokračují a toto je poznámka k až následující soupravě 8411+8410 a je tam od toho šipka, neboť by se to tam už nevešlo
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
8356+8373 měl pan chemik, já měl 8382+8383.kruťák píše:modernější podobou notýsku
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já fotil mezi 8 a 11 od Smichova po Barrandov všude a všechno. Člověka s notýskem jsem nepotkal; včera odpoledne jsem tam takhle seděl já, ale s modernější podobou notýskuFořtík píše:Tak se přiznejte - kdo z vás je ten zapisovatel s notýskem, co seděl okolo 11.00 na konci zastávky na Sídlišti Barrandov? A dál - kdo fotil dopoledne na Geologické a v Hlubočepích?
Můj včerejší fotožurnál:
http://foto.prazsketramvaje.cz/2011/cer ... /index.php
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak se přiznejte - kdo z vás je ten zapisovatel s notýskem, co seděl okolo 11.00 na konci zastávky na Sídlišti Barrandov? A dál - kdo fotil dopoledne na Geologické a v Hlubočepích?Tak se přiznejte - kdo z vás je ten zapisovatel s notýskem, co seděl okolo 11.00 na konci zastávky na Sídlišti Barrandov? A dál - kdo fotil dopoledne na Geologické a v Hlubočepích?
Neodpustím si poznámku: píšete "... díky nesmyslným stropům u sociálního i zdravotního pojištění." Čtu tam slovo POJIŠTĚNÍ a pokud vím, tak cena pojištění se odvíjí od ceny toho co si pojišťuji a míra rizika, že dojde k poškození toho, co pojišťuji a že tedy pojišťovna bude muset plnit. Zdá se Vám snad, že cena lidského zdraví je jiná u dělníka a jiná u TOP-manažera?demon píše:Jak správně podotkl XSC, prostředky by se se zvyšovaly se zvyšující se průměrnou mzdou, ale to by vláda nesměla podléhat vábení podnikatelské sféry a nevyvádět zbytečně ze systému finance, díky nesmyslným stropům u sociálního i zdravotního pojištění.MPL píše:...vzhledem k tomu, že prostředky se nijak zvyšovat nebudou (zvyšování spoluúčasti odmítáte), zbývá jedna jediná cesta - snižovat kvalitu (nebo chcete-li dostupnost) té péče. Lidově se tomu říká "kde nic není ani čert nebere"...
Tady je to jádro pudla a právě díky tomu vláda horečně hledá další zdroje pro své pokusy....
Ano, rozumím požadavku na solidárnost těch, kteří mohou do systému přispívat více a s těmi, kteří na to nemají a nemám s tím problém, nemohu ale souhlasit s tím, aby se CENA POJIŠTĚNÍ ZDRAVÍ odvíjela pouze a pouze od příjmu. Pokud to tak skutečně chcete prosazovat, nazývejte věci pravými jmény a neříkejte tomu pojištění, ale zdravotní a sociální daň. A to si nedovolila ani vláda levicová, dokonce ani komunistická. Proč asi, co myslíte?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
... aneb Terminator Recall: Stroje zotročují lidikruťák píše:Zajímavé video - stroje Plasser & Theurer v akci (nejen podbíječka):
http://www.youtube.com/watch?v=yCgbgjxWaG4
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé video - stroje Plasser & Theurer v akci (nejen podbíječka):
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Standartně, ale třeba u ní nechám i 2000 za bílou plombu.Proxy píše:A bere na pojišťovnu?9001 píše:Asi jako moje zubařka. Má cca rok a půl po studiích, křeslo má prakticky splacené, nové Audi A3 a zelená karta na golf. Ano zubaří se mají špatně
Jinak musím opravdu uznat že je dobrá.
Hlavně má jeden fígl. Větší firmy proplácejí zaměstnancům třeba i ty bílé plomby, takže ona to naúčtuje firmě a pacient je vysmátý jenom dá adresu účetní. Takže není problém na to co my děláme měsíc mít za odpoledne...