Standardní je jízda na přední ptg. Výjimky lze, ale musí být povoleny, nerozhoduje si o tom řidič sám.mixik píše:pánové mám dotaz ohledně kačeny a jízdy na zadní panťák.
musí na to být nějaké povolení (jízda s cestujícími) nebo si ten řidič může říct, že dneska budu jezdit na zadní panťák.
jak byla výluka palmovka-bulovka, tak jezdili kačeny každý druhý kolo na zadní panťák. (logicky každý druhý kolo se to otočilo).
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pánové mám dotaz ohledně kačeny a jízdy na zadní panťák.
musí na to být nějaké povolení (jízda s cestujícími) nebo si ten řidič může říct, že dneska budu jezdit na zadní panťák.
jak byla výluka palmovka-bulovka, tak jezdili kačeny každý druhý kolo na zadní panťák. (logicky každý druhý kolo se to otočilo).
-
Pavel Vrtiška
- Uživatel
Pane Mop,moc vám děkujiMOp píše:http://www.prazsketramvaje.cz/view.php? ... 2006042401 v textu dole
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.prazsketramvaje.cz/view.php? ... 2006042401 v textu dole
-
Pavel Vrtiška
- Uživatel
Dobrý den,chtěl bych se jen zeptat na tel. číslo,na vozovnu pankrác.Já jsem dneska při focení v dílnách v 7 nechal svuj foták
a v SA mi řekli ad zavolám večer do PA ale muj ***** mobil neják vymazal číslo tak se tu prosím ptám....děkuji moc.
Oficiálně bývala E15 a tedy i dálková doprava ve směru D1-I/8 směrována přes Spořilov-Želivského-Vychovatelnu, po dostavbě Průmyslové pak přes Spořilov-Zahradní město-Průmyslovou-Kbelskou. Ale samozřejmě se na magistrále kamiony vyskytovaly. D1-Plzeň se jezdilo přes IPP a KN, i když objízdná trasa vedla z PP na Výtoň.Bobik píše:Je možný že se to mohlo třást trošku víc než z úrovně ulice, ale spíš si myslím jestli tam nebydlel někdo výše postavený, komu to prostě vadilo. Podjezd se od těch dob nezměnil a dnes tam žádné omezení není.
Kamiony - no píšu úmyslně TIR, nezapomeň že to co jezdí dnes tehdy nebylo, ale těžká nákladní doprava tudy jezdila, neboť jsem se s dědou chodil koukat na tiráky a byl zklamán, pokud jel náklaďák bez oné magické ceduly.Pravda, pozoroval jsem je na Letenském nám jak supí Veletržní nahoru, ale pochybuju že by všecky jely z Pelc-Tyrolky.
- Bobik
- Uživatel
Je možný že se to mohlo třást trošku víc než z úrovně ulice, ale spíš si myslím jestli tam nebydlel někdo výše postavený, komu to prostě vadilo. Podjezd se od těch dob nezměnil a dnes tam žádné omezení není.
Kamiony - no píšu úmyslně TIR, nezapomeň že to co jezdí dnes tehdy nebylo, ale těžká nákladní doprava tudy jezdila, neboť jsem se s dědou chodil koukat na tiráky a byl zklamán, pokud jel náklaďák bez oné magické ceduly.
Pravda, pozoroval jsem je na Letenském nám jak supí Veletržní nahoru, ale pochybuju že by všecky jely z Pelc-Tyrolky.
Kamiony - no píšu úmyslně TIR, nezapomeň že to co jezdí dnes tehdy nebylo, ale těžká nákladní doprava tudy jezdila, neboť jsem se s dědou chodil koukat na tiráky a byl zklamán, pokud jel náklaďák bez oné magické ceduly.
To já jsem si myslela vždycky taky. Je tu ale jedna věc, a to že koleje v místě podjezdu jsou níže než sklepy sousedících budov. A magistrála je v původní výšce, takže má daleko menší vliv než podjezd.A kamiony po magistrále nikdy nepamatuju.
- Bobik
- Uživatel
Teď jsou asi lepší vany.
Mam dotaz.Šplouchá lidem voda ve vane při průjezdu tramvaje podjezdem Na Veselí. Tenkrát tam totiž s tohoto důvodu byla omezena rychlost max.20 km/hod.
Takhle nám to bylo tenkrát odůvodneno.
Takhle nám to bylo tenkrát odůvodneno.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No, já si spíš s hrůzou uvědomuju, že na celém úseku se nezměnila podoba zastávek a přechodů. Na Veselí se do vozu leze z ulice, Povstání nemá bezbariérový přístup, zastávky busu jsou daleko, signalizace s novým přechodem funguje dost podivně, Palouček se také nezměnil, přechod tam vede přes prostor zastávky a dole je pořád POZOR DĚTI a dva nijak neřešené dlouhé přechody a u radnice opět nástup z vozovky... Jen přechod u Svatoslavovy jsem před rokem v rámci akce vraťte přechody rozdělil mobilními ostrůvky...a to je velká slabota... Takže není na co zapomínat...historie tu povětšinou stále řvegabuliatko píše:mě se nejvíc líbí stav svršku, zvláště v podjezdu ... zapomínáme
V dnes upraveném stavu vozovny Strašnice je vůz 8023 podbarven červeně - považuji tak za svou občanskou tétrojkařskou povinnost hlásit, že vůz dnes jezdí na 11/508 a dokonce jako přední. Zrovna tak 7014 je dnes na 11/510 v soupravě 7087+7014 (je krátce po PÚ). Naopak myslím, že již není v provozu 8099.
-
gabuliatko
- Uživatel
mě se nejvíc líbí stav svršku, zvláště v podjezdu ... zapomínáme
Čekal jsem pointu v tom, že od vozovny na Synkáč vede mnohem kratší cesta, než po kolejích...
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ten Mirek Dušín ale krásně běží