Stopro souhlas!Absolut píše:Diskuse o sprejování na tramvaje byla smazána. Smazal jsem to já a hlásím se k tomu. Moderátoři Tram-fóra nesouhlasí s propagací sprejování po tramvajích. Informace o takové události je v pořádku, obhajoba poškozování majetku DPP na toto fórum nepatří. O tom se můžeme pobavit u piva, ale ne ve veřejné zóně internetu.
"Plodné" debaty
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Re: "Plodné" debaty
Velice správný postup, lze pouze souhlasit. 
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Díky Absolute 
- Absolut
- Moderátor
Diskuse o sprejování na tramvaje byla smazána. Smazal jsem to já a hlásím se k tomu. Moderátoři Tram-fóra nesouhlasí s propagací sprejování po tramvajích. Informace o takové události je v pořádku, obhajoba poškozování majetku DPP na toto fórum nepatří. O tom se můžeme pobavit u piva, ale ne ve veřejné zóně internetu.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
graffity
Někdo včera večer v TRAM u kolegy nutně sháněl a získal kladívko z 15T.Brejšín píše:Scháním černá bezpečnostní kladívka na sklo pro budoucí osazení na historické vozy T3SU, T6 a budeli KT8. Vím, že ještě v několika posledních busech jsou, tak jestli to tu nečte někdo kdo by si před likvidací těch kočárů dal drobnou brigádu.
Jó, a už jste to slyšeli? Jedna (údajně snad 9206) schytala pořádný zásah od sprejera - přes celý jedny dveře a cca půl okna (celého kolmého pásu) na každou stranu. Jeden zdroj tvrdil, že na Černokostelecké.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001 napsal:Další vtipálek? Já nechápu jak tohle vůbec mohle řidit tramvaj a složit zkoušky.Dyt některé akce nemají moc daleko k obecnému ohrožení
Jake napsal: Zas to nesmíš tak moc hrotit. Já chápu, že se snažíš bejt velkej kluk co všechno ví a jsi určitě naprosto neomylnej, ale kdyby se všechno řešilo stylem „Vždyť se mohlo stát...“, tak nám tu NIKDO nejezdí.
Ad 9001: A potom brečíte velebnosti sice hezky, ale obávám se že na špatným hrobě. Já už myslim, že jsme tu všichni pochopili, že drogy jsou špatné áááno, rychlá jízda je špatná áááno, a proto tady můžem všichni svatosvatě na kočičí mňoukání slíbit, že už nebudem špatní áááno, ale pár pitomců se dycky najde, tak to prostě je
Agilnost 9001 rozhodně nechybí, takže místo naší převýchovy, si může jít popovídat třeba s paní Kuželovou, že takhle to prostě nejde, co ona si dovolí pustit do provozu. My na to bohužel nemáme čas ani sílu, tak se tomu alespoň někteří zasmějí, jiní povzdechnou. Na výsledek případného nepředpisového chování to nemá žádný vliv 
Jake napsal: Zas to nesmíš tak moc hrotit. Já chápu, že se snažíš bejt velkej kluk co všechno ví a jsi určitě naprosto neomylnej, ale kdyby se všechno řešilo stylem „Vždyť se mohlo stát...“, tak nám tu NIKDO nejezdí.
Ad 9001: A potom brečíte velebnosti sice hezky, ale obávám se že na špatným hrobě. Já už myslim, že jsme tu všichni pochopili, že drogy jsou špatné áááno, rychlá jízda je špatná áááno, a proto tady můžem všichni svatosvatě na kočičí mňoukání slíbit, že už nebudem špatní áááno, ale pár pitomců se dycky najde, tak to prostě je
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aháá
Takže ty jsi byl ten dispečer co tam stál a koukal na mě výrazem kdopak to může být 
jajarhomosapienc píše:To myslíš mě na Smícháči ?
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To myslíš mě na Smícháči ?MF píše:tak tos byl ty, co ses tam ochomejtal nesměle kolem
Re: Nehoda vozu 8256
Tomu říkám tunning!
Muselo ta být asi pěkná pecka, jak se to stalo?
tak tos byl ty, co ses tam ochomejtal nesměle kolem 
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nehoda vozu 8256
podle cílové stanice tipuj že to muže bejt následek nehody ráno na Barrandověrhomosapienc píše:Dnes byl spatřen vůz 8256 po nějaké nehodě ve smyčce Smíchovské Nádraží.
Má někdo nějaké bližší info ?
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nehoda vozu 8256
Dnes byl spatřen vůz 8256 po nějaké nehodě ve smyčce Smíchovské Nádraží.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
No a kam zmizelo téma B.O.O.M od pana MF?
Jinak ta diskuze nebyla od věci. Chápu, že pan MM-M chtěl zprovodit ze světa subjektivně-objektivní kritiku na svou hlavu, ale spíš než vymazání diskuze až od "jádra pudla" bylo spíš na místě vytvořit prostor pro zamyšlení, nad názory pana MM-M a názory ostatních. Povedlo se, ten prostor na vyjádření názorů zde je...
Jinak ta diskuze nebyla od věci. Chápu, že pan MM-M chtěl zprovodit ze světa subjektivně-objektivní kritiku na svou hlavu, ale spíš než vymazání diskuze až od "jádra pudla" bylo spíš na místě vytvořit prostor pro zamyšlení, nad názory pana MM-M a názory ostatních. Povedlo se, ten prostor na vyjádření názorů zde je...
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tedy pánové, mám takhle po večerech i jiné činnosti které dělám radši než uklízení po Vás. Pochvalu mezi káráním dostává MM-M že mi alesoň napsal od kterého příspěvku se diskuze zvrhla a nemusel jsem to hledat.