1) mapa: Praha - městská hromadná doprava srpen 1978 (stav takřka bezvadný - jen v přehybech je znát únava materiálu)
2) brožurka: Seznam linek a zastávek metra, tramvají a autobusu MHD v Praze leden 1994 (stav uspokojivý)
Ozvěte se po SZ
fotky:
Moderátor: TRAM-FÓRUM
foto prvního by bylo?Absolut píše:Chtěl by někdo automapy:
1) Automapa ČSR, Kartografický a reprodukční ústav v Praze, uzávěrka 15.12.1959
2) Autoatlas ČSSR, Kartografie n.p. Praha, uzávěrka 1.7.1973
Mně je to na prd bovíte jak jsem na tom ve vztahu ke gumokolům...
Nedám, já jsem s ní velice spokojen. Dá se hezky zapnout až ke krku a nefouká do ní (což v metru velice oceňuji). 100% lepší než původní pasovky. V tý člověk vlezl do přetopený tramvaje a byl hned zpocenej. A o té gumě v pase, která tu bundu vytahovala pořád nahoru raději nemluvě. To nová bunda má dokonce po stranách díry, skrz které se provlékají ruce do kapes a díky tomu se nevyhrnuje. Vrchní díl nehodnotím neb ten jsem měl na sobě jenom ve skladu a od té doby ani jednou.demon píše: A ta mikina se mi docela líbí, kdyby měl někdo jednu přebytečnou...
Dovolím si tvrdit, že i tak budeš vypadat pořád lépe než někteří tramvajáci. Stačí se zajít kouknout na Palmovku nebo na Pavlák. To je někdy jeden model vedle druhého. Člověk se jenom diví, co jsou lidi schopni si na sebe všechno obléct a v jaké kombinaciMF píše:A když si vezmu na sebe tesilky, košily a kravatu a k tomu teplákovou bundu - opravdu reprezentace!
Tak to pozor, to já bych se defenestraci asi bránil...2217 píše:...defenestrace kancelářských pak by byla vhodná...
Kdepáák, směnil jsem s přáteli Vietnamci pár svých stokorun za tmavé plátěné kapsáče.Damir Holas píše:Jakpak? Že by se setkaly klasické dlouhé služební kalhoty a nůžky?Fořtík píše:Kraťasy už mám dnes vyřešené.![]()
Jakpak? Že by se setkaly klasické dlouhé služební kalhoty a nůžky?Fořtík píše:Kraťasy už mám dnes vyřešené.
Nó, co se sandálů týká, tak naše bota jménem sandál měla se skutečným sandálem pramálo společného, spíš bych řekl, že společného neměly vůbec nic, takže odchod téhle oděvní součásti zase tolik nebolí. Každá pracovní bota v DP musí být s pevnou špičkou a patou, takže sandálů v pravém smyslu slova se zde stejně nedočkáme kvůli BOZP.2217 píše:A co se zrušení sandálů a kraťasů týče - defenestrace kancelářských pak by byla vhodná.
Nevím, zda jsem ty fotky mohu dát, případně nechť to moderátoři odstraní...Pavel PS píše:Trochu mimo téma, ale nemá někdo obrázky těch nových stejnokrojů? Třeba ten plakát možných kombinací, jak to bylo u starých.