Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět

Kolikrát jste byli v Muzeu MHD ve vozovně Střešovice?

Nebyl
52
14%
Jednou
53
14%
2-3x
73
20%
3-5x
58
16%
Více než 5x/nespočetněkrát
112
31%
Klikací koutek
18
5%

Celkem hlasů: 366

cwapa
Uživatel

Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Příspěvek od cwapa » 10.7.2010 23:13

mixik píše: každej máme jiné zkušenosti. já mám prostě takový. policajti jdou ve dvojici baví se a nic neřeší.
a policie je polovojenský útvar. to znamená pokud něco nedostanou rozkazem na to prděj.
to mě řekl strejda. (policajt).
takže když velitel řekne, že dneska se zaměřej na chodce kteří lezou na červenou tam a tam v době od/do. tak to dělaj. po této době je to nezajímá.
je to to samé pokud kontrolují pásy a dálniční známky, tak dělaj jen to. to že to valíte 160km, to nemaj teď na práci.
ale v každé práci je něco.
Nevím co ti říkal strejda, ale co jsem viděl to jsem viděl.
P.S Myslíš, že je velký problém zmáčknout jednu klávesnici navíc, když začínáš větu? Ono se to špatně čte, když máš všechno psaný jen malými písmeny.
Naposledy upravil(a) cwapa dne 11.7.2010 16:49, celkem upraveno 1 x.

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 10.7.2010 10:00

mixik: Odpověděl jsi zde v obdobném smyslu jako krtinek mě na mé osobní přímé postřehy ohledně řešení včerejšího "roztrhání" 16/8 cca ve 12.35 na úrovni Dvorecké smyčky: viewtopic.php?f=23&t=704 On však nekonání nepřikázaných věcí v zaměstnání neomezil pouze polovojenskými organizacemi - do nichž mimochodem prý, dle instruktorů co mě před rovnými dvěma roky školili, dříve (před pár lety) zejména podle dispečerů (nosících „frčky“) patřil i DPP! Jsem přesvědčen, že to zůstává značně „zažité v hlavách“ služebně starších kolegů, kteří se proto snaží v případě možnosti zakamuflovat vlastní chyby. Což následně, díky naprosto zbytečnému stresu, občas dopadne jako to včerejší roztrhání na Dvorcích mnohem hůře – místo banální chyby max. za „pár set“ (pokud to byl jinak delší dobu bezproblémový kolega, tak spíše za pouhé napomenutí) se řeší malér „jako prase“!

mixik
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixik » 10.7.2010 9:31

cwapa píše:
mixik píše:je to těžký. policajti prděj na nějakýpokutování, ať už kuřáků co tam hulej nebo chodců co lezou mimo přechod nebo na červenou. o bezdomáčích ani nemluvě.
důvod, stejný jako za komančů. vzrostla by "kriminalita" a přece nechtěj být na špici s největším počtem "pokut".
Budeš se divit, ale já jsem několikrát viděl jak MP pokutovala kuřáka na zastávce. Dnes už ovšem nemůžou.
P.S. Příště až budeš psát, tak si to po sobě přečti.
každej máme jiné zkušenosti. já mám prostě takový. policajti jdou ve dvojici baví se a nic neřeší.
a policie je polovojenský útvar. to znamená pokud něco nedostanou rozkazem na to prděj.
to mě řekl strejda. (policajt).
takže když velitel řekne, že dneska se zaměřej na chodce kteří lezou na červenou tam a tam v době od/do. tak to dělaj. po této době je to nezajímá.
je to to samé pokud kontrolují pásy a dálniční známky, tak dělaj jen to. to že to valíte 160km, to nemaj teď na práci.
ale v každé práci je něco.

kruťák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kruťák » 10.7.2010 0:56

cwapa píše:Budeš se divit, ale já jsem několikrát viděl jak MP pokutovala kuřáka na zastávce.
Já také, dokonce několikrát, a to přímo na mnou vytažené Otakarově.

Mimochodem: kouří se v tramvaji? Odpověď: V salonu ne.
Dnes jsem na lince 10 (nebudu radši vůbec nijak konkrétní - po minulé zkušenosti, kdy mi nedošlo, jaký by mohla mít dopad konkrétní zmínka, která mi v ten moment připadala zajímavá) k večeru viděl, jak se v kabině hromadí kouř. Nejdřív jsem si myslel, že tam hoří, ale když chvilku potom řidič otevřel okýnko a vyhodil vajgl, bylo vše jasné :twisted:

cwapa
Uživatel

Příspěvek od cwapa » 09.7.2010 22:47

mixik píše:je to těžký. policajti prděj na nějakýpokutování, ať už kuřáků co tam hulej nebo chodců co lezou mimo přechod nebo na červenou. o bezdomáčích ani nemluvě.
důvod, stejný jako za komančů. vzrostla by "kriminalita" a přece nechtěj být na špici s největším počtem "pokut".
Budeš se divit, ale já jsem několikrát viděl jak MP pokutovala kuřáka na zastávce. Dnes už ovšem nemůžou.
P.S. Příště až budeš psát, tak si to po sobě přečti.

mixik
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixik » 09.7.2010 21:13

je to těžký. policajti prděj na nějakýpokutování, ať už kuřáků co tam hulej nebo chodců co lezou mimo přechod nebo na červenou. o bezdomáčích ani nemluvě.

kruťák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kruťák » 09.7.2010 10:53

cwapa píše:i když jemu nebo jí řekneš, že tě to kouření obtěžuje tak tě nyní může klidně poslat někam ( třeba do háje ) a ty můžeš akorát tak koukat.
Však jo, ten problém vidím v tom, že když teď slušný občan nekuřák slušně požádá slušného kouřícího občana, tak kouřící odvětí, že pardon, ale já nemůžu jít jinam, bo tam neni popelnik.
jak jsem napsal výše: Rozumní ano, nerozumní dostali do ruky jen další argument.

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 09.7.2010 10:37

Řekl bych, že ten text: „Reklamní prostor k pronájmu,“ bude klíčem :devilsmokin

milbi
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milbi » 09.7.2010 8:14

cwapa píše:No a i když jemu nebo jí řekneš, že tě to kouření obtěžuje tak tě nyní může klidně poslat někam ( třeba do háje ) a ty můžeš akorát tak koukat.
Nebo jako stalo mě: tři baníkovci na mě v pondělí ráno zaútočili, když jsem je jako běžný cestující požádal, ať přestanou kouřit v tramvaji, tak jsem musel zavolal městskou policii, aby mě ochránila :-)

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 09.7.2010 8:01

krtinek píše:No starosta P4 bude určitě náruživý kuřák :(
Ano, tady jsou směrem do centra taky dva - jeden na půl cesty a jeden stejně jako tady u sloupku...
Na Praze 5 se kouří ještě více - už od května máme tyto popelníky skoro všude - nejen na zastávkách :oops:

cwapa
Uživatel

Příspěvek od cwapa » 09.7.2010 0:16

krtinek píše: Myslíš peticí nebo "odebráním" těch popelníků?
Když nebudou popelníky, nebude mít kuřák důvod stát přímo tam. Do teď jsi ho moh (v ideálním případě) upozornit, že tě to obtěžuje, a on poslechl a odstoupil. Teď mu řekneš to samé a on na to, že kam má jinam jít, když tady ho přímo vybízejí, aby tady kouřil. Rozumní ano, nerozumní dostali do ruky jen další argument.
Myslel jsem obojí. Nezmůžeš s tím nic, jestli sebereš popelníky nebo ne, tak oni tam budou stejně kouřit. No a i když jemu nebo jí řekneš, že tě to kouření obtěžuje tak tě nyní může klidně poslat někam ( třeba do háje ) a ty můžeš akorát tak koukat.

kruťák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kruťák » 08.7.2010 23:39

cwapa píše:No to si hodně pomůžeš. (-X
Myslíš peticí nebo "odebráním" těch popelníků?
Když nebudou popelníky, nebude mít kuřák důvod stát přímo tam. Do teď jsi ho moh (v ideálním případě) upozornit, že tě to obtěžuje, a on poslechl a odstoupil. Teď mu řekneš to samé a on na to, že kam má jinam jít, když tady ho přímo vybízejí, aby tady kouřil. Rozumní ano, nerozumní dostali do ruky jen další argument.

cwapa
Uživatel

Příspěvek od cwapa » 08.7.2010 23:24

krtinek píše:Neboj já se o to postarám, až tamtudy půjdu v noci v dobré náladě, kamery nekamery :lol: A se šrouby si tedy lámat hlavu nebudu...
No vidím, že to s..e nejenom mě, tak se radši dopustíme občanské poslušnosti a sepíšeme petici :)
No to si hodně pomůžeš. (-X

kruťák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kruťák » 08.7.2010 22:56

Neboj já se o to postarám, až tamtudy půjdu v noci v dobré náladě, kamery nekamery :lol: A se šrouby si tedy lámat hlavu nebudu...
No vidím, že to s..e nejenom mě, tak se radši dopustíme občanské poslušnosti a sepíšeme petici :)

vlakoň
Uživatel

Příspěvek od vlakoň » 08.7.2010 22:49

Nebýt tam všude kamery, dopustil bych se občanské neposlušnosti. Odšroubuju to a šup s tím do sběráku za nádražím ve Vrškách :lol:

Odpovědět