Jestli narážíš na Josefa (nebo Jozefa, nebo jak se to individuo psalo), tak se mýlíš...Jake píše:V poslední době je to "známá firma" spíš kvůli něčemu jinému.
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ten ne, tan má výstavku a jinak je celkem hodnej, žejo 
V poslední době je to "známá firma" spíš kvůli něčemu jinému. :)Tom 11 píše:To se tady jeden ze zdejších uživatelů ještě se svým oknem neřešil? A přitom už je mezi některými zdejšími dlouho "známá firma" :lol: Schválně, jestli se práskne sám..
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Já si také myslím že vím kdo to je.
Já to vím, já to vímTom 11 píše:To se tady jeden ze zdejších uživatelů ještě se svým oknem neřešil? A přitom už je mezi některými zdejšími dlouho "známá firma"P_V píše:Kdo z vás udělal v domě v ulici U elektrárny v okně výstavku tramvajových cedulí?Schválně, jestli se práskne sám..
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
To se tady jeden ze zdejších uživatelů ještě se svým oknem neřešil? A přitom už je mezi některými zdejšími dlouho "známá firma"P_V píše:Kdo z vás udělal v domě v ulici U elektrárny v okně výstavku tramvajových cedulí?
Kdo z vás udělal v domě v ulici U elektrárny v okně výstavku tramvajových cedulí? 
Díky, to bude ono.Jakub píše:Tipoval bych to na Prague British School, protože jsem její autobusy vídával na Smíchově, když jsem tamtudy jezdíval do školy, a byly označené podobně, vzadu obrázek školních linek a vpředu něco anglicky. Tohle by tomu i nasvědčovalo.
http://www.pbschool.cz/transport.htm
? 1. HOME – SCHOOL – HOME
? 2. KAČEROV – KAMÝK – KAČEROV
? 3. SMÍCHOVSKÉ NÁDRAŽÍ – KAMÝK – SMÍCHOVSKÉ NÁDRAŽÍ
? 4. VLASTINA – STŘEŠOVICE – KAMÝK , KAMÝK – STŘEŠOVICE – VLASTINA
? 5. MODŘANY – KAMÝK –MODŘANY
? 6. KAMÝK – MODŘANY – KAMÝK
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Tipoval bych to na Prague British School, protože jsem její autobusy vídával na Smíchově, když jsem tamtudy jezdíval do školy, a byly označené podobně, vzadu obrázek školních linek a vpředu něco anglicky. Tohle by tomu i nasvědčovalo.
dotaz, školní autobus
Dobré dopoledne,
měl bych na přítomné dotaz. Zaregistroval jsem v zast. Vozovna Střešovice (zast. 216 dc), že každé ráno se tam šrocují děti do školy a čekají na autobus. Nikoliv však na 216, která tam jediná oficiálně stojí. Dneska jsem po odjezdu 216 v cca 7:40 jsem uviděl v dáli Karosu DPP s logem školní linky.
Věděl by někdo, pro jakou školu a v jaké trase tento autobus jezdí? A zda jde jen o tento jeden spoj? Běžná školní linka to nebude.
Díky
měl bych na přítomné dotaz. Zaregistroval jsem v zast. Vozovna Střešovice (zast. 216 dc), že každé ráno se tam šrocují děti do školy a čekají na autobus. Nikoliv však na 216, která tam jediná oficiálně stojí. Dneska jsem po odjezdu 216 v cca 7:40 jsem uviděl v dáli Karosu DPP s logem školní linky.
Věděl by někdo, pro jakou školu a v jaké trase tento autobus jezdí? A zda jde jen o tento jeden spoj? Běžná školní linka to nebude.
Díky
Je to hrozný, získat tak "jednoduchou" informace. Díky za podělení o "zážitek".Petr píše:Lanovka na Ještěd, aneb slavné vítězství...
Asi i těm úředníkům, kterým je vše jeno již přestalo být jedno mé zásobování emaily. Tak mi odpověděl člověk, jehož jsem sice vůbec nekontaktoval, ale který, asi jako jediný v tomto státě dokáže odhalit tajemtsví výluky, a já mu děkuji. Upřímně a ze srdce!
Dobrý den.
Dostala se ke mně Vaše žádost o poskytnutí termínu jarní revize lanové dráhy. Ta se uskuteční v termínu 12.-22. dubna 2010. Mimo tento termín jezdíme dle jízdního řádu, je pravda, že nás může zastavit ještě nepříznivý vítr, případná porucha nebo výpadek napájení - i takové příhody se mohou stát. Letos jsme zatím pozastavili provoz na jeden den pro nadměrný vítr a část dne pro technickou poruchu.
S pozdravem
Ing. Vladimír Štěpán
přednosta PJ Liberec
DKV Česká Třebová
Je jen škoda, že tu první větu nedokáže vypustit i kontaktní censtrum Českých drah. Čekal bych to totiž... (jsem naivka, já vím)
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Lanovka na Ještěd, aneb slavné vítězství...
Asi i těm úředníkům, kterým je vše jeno již přestalo být jedno mé zásobování emaily. Tak mi odpověděl člověk, jehož jsem sice vůbec nekontaktoval, ale který, asi jako jediný v tomto státě dokáže odhalit tajemtsví výluky, a já mu děkuji. Upřímně a ze srdce!
Dobrý den.
Dostala se ke mně Vaše žádost o poskytnutí termínu jarní revize lanové dráhy. Ta se uskuteční v termínu 12.-22. dubna 2010. Mimo tento termín jezdíme dle jízdního řádu, je pravda, že nás může zastavit ještě nepříznivý vítr, případná porucha nebo výpadek napájení - i takové příhody se mohou stát. Letos jsme zatím pozastavili provoz na jeden den pro nadměrný vítr a část dne pro technickou poruchu.
S pozdravem
Ing. Vladimír Štěpán
přednosta PJ Liberec
DKV Česká Třebová
Je jen škoda, že tu první větu nedokáže vypustit i kontaktní censtrum Českých drah. Čekal bych to totiž... (jsem naivka, já vím)
Dobrý den.
S pozdravem
Ing. Vladimír Štěpán
přednosta PJ Liberec
DKV Česká Třebová
- Absolut
- Moderátor
Já tedy nevím, co řešíte s O2
S Oskarem, naní Vodafounem jsem nikdy neměl problém... Zato T-Mobile mě úžasně vypakl po odchodu mé ex-ex, která u nich nechala dluh a T-Mobile na fakturách neuváděl veškeré penále, respektive uváděl pouze aktuálně připsané, nikoli dynamický růst těch dříve nesplacených. Nedoplatek 1200,- mě stál přes 8000,-.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
JO O2..jsem si říkal, že když si dobíjím kredit, stojí mě to víc, než leckterý "výhodný kůůl tarif". Ale když vidím do čeho bych se taky mohl úpisem ďáblu dostat...ne, děkuji. Možná mě to ve výsledku přijde levněji, nebo aspoň vím, na čem jsem a v případě nouze můžu kartu hodit do kanálu 
Ano, s O2 už bojuju e-maily v několikátém kole... Ale to člověk musí mít čas na to, jim pořád odpovídat. A vyhraje ten kdo vydrží déle.Tom píše:Řekl bych že Oskar to uhodlČD tam patří jen ty dvě kabinky
Jinak nic proti podobně to funguje i třeba v O2 atd...