Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět

Kolikrát jste byli v Muzeu MHD ve vozovně Střešovice?

Nebyl
52
14%
Jednou
53
14%
2-3x
73
20%
3-5x
58
16%
Více než 5x/nespočetněkrát
112
31%
Klikací koutek
18
5%

Celkem hlasů: 366

zastavaman
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Příspěvek od zastavaman » 05.3.2010 15:54

koukal jsem, že nové KGX fabie jsou operativní leasing od sixtu, nekupovalo se náhodou dřív přímo do majetku DP?

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 05.3.2010 12:23

Řekl bych že Oskar to uhodl :) ČD tam patří jen ty dvě kabinky :)
Jinak nic proti podobně to funguje i třeba v O2 atd... :)

Bobek
Šťoura

Příspěvek od Bobek » 05.3.2010 12:09

Úředníci v polostátních organizacích a pracovat? Neblázněte...

Zkusil bych zavolat na 485 104 287.

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 05.3.2010 12:02

Pokračování komedie lanovka:
1. Odpověděl jsem Českým drahám, že jsem opravdu jejich klient a plánuji cestu, a rád bych tedy znal termín výluky lanové dráhy na Ještěd.

2. Odpověď:
"Dobrý den, veškeré výluky plánuje SŽDC, s.o. Obraťte se prosím na SŽDC, s.o. S pozdravem a přáním hezkého dne
Jiřina Glembková, Kontaktní centrum ČD,a.s.
"

3. Vznesl jsem dotaz tady na SŽDC

4. Odpověď:
Jednoduchým zadáním http://www.liberec.cz se dostanete na stránky města Liberce, kdy je i email a telefonické spojení na lanovku na Ještěd,

5. Jsem jak u blbejch na písečku. České dráhy tvrdí, že nic neví, to že SŽDC. SŽDC tvrdí, že mi poradí internetová adresa města Liberce, které mi najde kontakty na provozovatele dopravy, tedy České dráhy....

PROSÍM VÁS, ŽIJEME V NORMÁLNÍM STÁTĚ? Já chtěl jen vědět kdy nepojede jedna lanovka. Nikdo mi to není schopný sdělit.

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 05.3.2010 11:34

:lol: :lol: to sou klauni :lol: :lol:

Brejšín
Uživatel

Příspěvek od Brejšín » 05.3.2010 7:13

Můsíš napsat že PLÁNUJEŠ cestu na 5.4.2010 a jestli bude v tomto termínu v provozu. (bla , bla ,bla protože loni). Případně se zeptat kdy jako jejich zákazník mužeš začít plánovat.

Oskar
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oskar » 04.3.2010 23:07

MOp píše:Musis kontaktovat kontaktni centrum SZDC jakozto spravce infrastruktury! A tam se nedozvis uz vubec nic..
Zrovna v případě lanovky je snad infrastruktura a dopravní prostředek jedno a totéž. Nebo snad SŽDC vlastní lana, a ČD kabinky? No to by byl vrchol…
Tak či tak, ČD jako dopravce je ten, kdo je v přímém kontaktu se zákazníky a kdo je odpovědný za informování. Když mi doma nejde proud, taky nevolám výrobci do Temelína, ale distribuční společnosti, se kterou mám uzavřenou smlouvu.

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 04.3.2010 23:00

Musis kontaktovat kontaktni centrum SZDC jakozto spravce infrastruktury! A tam se nedozvis uz vubec nic..

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 04.3.2010 22:55

Kdyby existoval kandidát roku na nejdementnější odpověď na konkrétní otázku, asi bych na něj nominoval Kontaktní centrum Českých drah... Plánuji výlet do Liberce a protože se mi již dvě jara zadařilo, že jsem natrefil revizí uzavřenou lanovou dráhu na Ještěd, začal jsem pátrat na stránkách ČD, kdy bude revize letos, abych se přizpůsobil. Nenašel jsem nic, tak jsem využil odkaz "zeptejte se" a položil následující otázku:
"Hezký den,
Bohužel jsem na Vašich internetových stránkách nikde tuto informaci nenašel, je však možné, že jsem pouze špatně hledal.
Rád bych se Vás zeptal, zda již je znám termín jarní odstávky Lanové dráhy na Ještěd.
Děkuji moc za případnou reakci"

Odpověď přišla záhy:
"Dobrý den,
správa dopravní cesty plánuje výluky s dostatečným předstihem. Na stránkách ČD se z kapacitních důvodů objeví teprve v době, kdy klienti začínají plánovat své cesty.
Vít Calta, Kontaktní centrum ČD
"
Nevím, ale připadám si jak blb. Výluka lanovky vždy bývala koncem dubna, myslím si, že cca 5 týdnů před jejím zahájením (jak tomu bylo v minulých letech) už by mohla být splněna podmínka dostatečného předstihu. Ale hlavně ta druhá věta... Myslel jsem si, že jsem klient a že plánuji cestu a proto by mně tato informace zajímala. Asi jsem se mýlil. Jo a vůbec jsem nevěděl, že ČD mají tak malý diskový prostor, že se jim na webovky nevejde jedna věta s termínem...

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 04.3.2010 18:00

Absolut píše:Jedna pro pana Démona... Tohle jsem našel na pracovišti v ledničce, tak jsem to hned podrobil testu průchodem skrz moji tělesnou schránku... Bylo mňam.
Děkuji, přesně po téhle značce jsem "podědil" svojí přezdívku.
Svého času jsem jich loupnul 15 za noc a ráno v sedm stál u míchačky s čistou hlavou, připraven do roboty.
To bývaly časy. Dneska dám tři kousky a klíží se mi očka. :cry:
Podotýkám, že je to třináctka...

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 03.3.2010 21:04

Hele čekal jsem, že to bude dělat v ulicích mnohem větší rambajz, než to ve skutečnosti dělá. Fakt jsem tím byl překvapen, že to bylo docela tiché. Na druhopu stranu, docela tiché = tišší než normální tramvaj to bylo v úrovni ulice. V úrovni jídzní dráhy, kde mají obyvatelé přilehlých baráků okna, je to o něco hlasitější. Ale celkově mito nepřipadalo hlučnější než jiné prostředky MHD, třeba neš naše autobusy, které mám doma pod oknem v přízemí. V hotelu jsem ten zvuk vůbec nevnímal, a to jsme byli asi 200 metrů od trati. Rozhodně to byl méně rušivý zvuk, než tramvaj na BKV, kterou jsem za doby bydlení ve Strašnicích slyšel na 400 metrů hlasitěji. Ale jak říkám, neměl jsem tu příležitost bydlet v prvním nebo druhém patře přímo v ulici, kde by to jezdilo.

Jakub
Uživatel
Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.

Příspěvek od Jakub » 03.3.2010 18:28

Mohl bych mít na pana Absoluta jednu otázku ohledně jeho návštěvy wuppertalské visuté dráhy? Je to v těch ulicích hodně slyšet nebo si člověk ani nevšimne, že nad ním nějaký vůz projíždí?

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 03.3.2010 18:08

Jedna pro pana Démona... Tohle jsem našel na pracovišti v ledničce, tak jsem to hned podrobil testu průchodem skrz moji tělesnou schránku... Bylo mňam.

Jirka
Uživatel

Příspěvek od Jirka » 03.3.2010 13:54

Něco tam chybí, něco je tam navíc :-)

gabuliatko
Uživatel

Příspěvek od gabuliatko » 02.3.2010 12:26

MOp píše:boze, vemu gumitko a je to ne? :-(
aha, ja radej si vektory, rastry mi moc nerikaji - pojem gumitko mi moc nerika (respektive jsem praci s rastry vypustil)

Odpovědět